Beste laserprinter voor ondernemers - TOP 10 laserprinter

Laatst bijgewerkt: 02-05-2024

Als ondernemer zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Iedereen kan een ondernemer worden maar ondernemen kan niet iedereen. Een goede laserprinter hebben is als ondernemer echt noodzakelijk. 

Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de 10 beste laserprinter van 2024. Zo hoef jij hier zelf niet naar te zoeken en kun je een goede laserprinter uit onze top 10 van de best geteste laserprinter kiezen. Bij ons op ondernemendestarters.nl kun je deze gemakkelijk vinden.

Gefrustreerd van het zoeken naar de beste laserprinter voor jouw behoeften? Stop met zoeken - de ultieme lijst met de beste laserprinter is hier! Zoeken naar een laserprinter lijkt misschien een eenvoudige taak, maar het is een belangrijke keuze. Je wilt een laserprinter vinden die alle duurzame prestaties biedt, maar ook binnen je budget. Om je hierbij te helpen, hebben we ons onderzoek gedaan en de top 10 populaire laserprinters geselecteerd.

Top 10 laserprinter vergelijking

De 10 beste laserprinter hebben we voor jou in een overzicht gezet. Ze zijn genummerd van 1 tot 10. Nummer één is de beste, nummer 10 is ook goed maar wel de minst goede van deze 10 laserprinter. Wel moeten we voorop stellen dat de volledige top 10 van goede kwaliteit is. 

De best geteste laserprinter staat bovenaan. Voor ons is het zeer belangrijk dat je in één oogopslag de beste 10 laserprinter kunt bekijken.

Brother HL-1110 Laserprinter

De HL-1110 heeft een hoge printresolutie van 2400 x 600 dpi waarmee je de meest gedetailleerde teksten en afbeeldingen krijgt. Dankzij de energiezuinige technologie is deze laserprinter ook nog eens erg milieuvriendelijk. De printer is voorzien van een 250-vel invoerlade, waarmee je de papieraanvoer gemakkelijk kunt beheren. Deze printer is ook voorzien van een USB-poort waarmee je de printer gemakkelijk aan je computer kunt koppelen. Daarnaast beschikt de Brother HL-1110 ook over een draadloze verbinding voor direct afdrukken vanaf je mobiele apparaat. Met deze laserprinter krijg je een betrouwbare en stille printer met een korte opwarmtijd die je kantoorproductiviteit verbetert.

Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter

Deze multifunctionele printer biedt een breed scala aan functies, waaronder een snelle printsnelheid tot 30 pagina's per minuut en een hoge drukkwaliteit van maximaal 2400 x 600 dpi. Met de ingebouwde automatische documentinvoer kun je tot 50 pagina's tegelijkertijd scannen of kopiëren in kleur of zwart-wit, en de dubbele-zijdige print optie maakt het printen van dubbelzijdige documenten eenvoudiger en sneller. De Brother MFC-L2710DW is een krachtig en betrouwbaar apparaat dat je bijna overal kunt gebruiken. Met de hoogwaardige lasertechnologie kun je afdrukken en kopieën maken met een diep zwarte kleur en een scherpe afwerking. Het apparaat heeft ook een ingebouwde netwerkverbinding, waarmee je gemakkelijk meerdere apparaten kunt aansluiten op één printer. Daarnaast is de printer voorzien van een duurzame tonercartridge die je kunt vervangen als deze leeg is.

Brother HL-L2350DW Laserprinter

De Brother HL-L2350DW Laserprinter is ook voorzien van een dubbelzijdig afdrukfunctie, waarmee je kosten kunt besparen door minder papier te verbruiken en energie te besparen door minder af te drukken. De printer is eenvoudig te bedienen met de knoppen op het bedieningspaneel en je kunt ook afdrukken via je smartphone, tablet of computer met de geïntegreerde Wi-Fi-connectiviteit of de Brother iPrint&Scan app. De toner is eenvoudig te vervangen en de printer is compatibel met veel verschillende media, waaronder vellen in verschillende formaten, labels en enveloppen. Kortom, de Brother HL-L2350DW Laserprinter is een efficiënte en gemakkelijk te gebruiken printer voor thuis of op kantoor.

HP LaserJet M110we Laserprinter

Deze kleine, lichtgewicht printer biedt het beste van HP-kwaliteit en -betrouwbaarheid. Het is voorzien van een 2-inch display waarmee u eenvoudig de printer kunt bedienen en de voortgang van printopdrachten kunt bijhouden. De printer is uitgerust met een draadloos netwerk dat het mogelijk maakt om via een draadloze of USB-verbinding te printen. De printer is ook compatibel met HP ePrint, Apple AirPrint en Google Cloud Print. Deze printer is ook uitgerust met een energiebesparende modus die automatisch energie verbruikt wanneer deze niet in gebruik is. Met de HP Smart-app kun je gemakkelijk afdrukken, scannen en delen vanaf je smartphone of tablet. Met deze app kun je ook afdrukken vanaf sociale netwerken en cloudopslagdiensten. De printer is ook compatibel met HP Instant Ink, waarmee je automatisch inktcartridges bestelt wanneer je ze nodig hebt.

Andere categorieën:

Brother HL-L3230CDW Laserprinter

De Brother HL-L3230CDW Laserprinter biedt een betrouwbare prestatie met een hoge kwaliteit en productiviteit. Deze laserprinter heeft een hoge kwaliteit printsnelheid van maximaal 22 pagina's per minuut en een hoge printresolutie tot 2400 x 600 dpi. Hij heeft een ingebouwde WiFi-verbinding die uw bedrijf of thuiskantoor een duidelijke voorsprong geeft, waardoor uw documenten draadloos kunnen worden geprint zonder een PC te gebruiken. De Brother HL-L3230CDW Laserprinter heeft ook een ingebouwde 256MB geheugen en ondersteunt snelle dubbele zijdige prints tot 12 pagina's per minuut. Bovendien heeft deze laserprinter een groot papiermagazijn van 250 vel, waardoor hij geschikt is voor grote printopdrachten. Deze printer is ook uitgerust met een aantal extra functies, waaronder een automatische documentinvoer, afdrukken vanaf USB-sticks, afdrukken vanaf mobiele apparaten via AirPrint en veel meer.

Brother DCP-L2530DW All-in-One Laserprinter

De printer heeft een hoge kwaliteit laserprint met een maximale resolutie van 2400 x 600 dpi. Ook heeft de DCP-L2530DW een automatische dubbelzijdige printoptie voor het printen van documenten met een minimale afval van papier. Daarnaast heeft de printer een afzonderlijke tonercartridge voor een betere kostenbesparing. De DCP-L2530DW All-in-One Laserprinter is een krachtige toevoeging aan elk kantoor of thuiskantoor. Het is een veelzijdige printer die geschikt is voor het printen van documenten, foto's en meer. Met de geïntegreerde Wi-Fi-verbinding en hoge printsnelheid kun je documenten snel en eenvoudig afdrukken. De Brother DCP-L2530DW heeft een hoge resolutie laserprint, een automatische dubbelzijdige printoptie en een afzonderlijke tonercartridge voor kostenbesparing. Deze compacte, betaalbare all-in-one laserprinter is een geweldige toevoeging aan elke thuis- of kantooromgeving.

HP Color Laserprinter

Met deze krachtige laserprinter krijg je de mogelijkheid om afbeeldingen en documenten van de beste kwaliteit te printen. Dankzij de kleurlasertechnologie kun je afbeeldingen en documenten afdrukken in levendige kleuren. De printer heeft een hoge printresolutie, waardoor je afbeeldingen en documenten krijgt met een haarscherpe kwaliteit. Met de HP Color Laser MFP 179fnw Laserprinter krijg je ook de mogelijkheid om te scannen, kopiëren en faxen. Met de twee-zijdige scanfunctie kun je documenten snel en gemakkelijk scannen en opslaan in verschillende bestandsindelingen. Daarnaast heeft de printer ook een dubbelzijdige kopieerfunctie, waarmee je twee-zijdige documenten kunt kopiëren in slechts één stap. Met deze multifunctionele printer kun je dus alles wat je nodig hebt in één apparaat doen.

Brother HL-L2310D Laserprinter

Deze krachtige printer heeft een snelheid tot 24 pagina's per minuut. Deze prestatie is mogelijk door de innovatieve technologie die gebruik maakt van de dubbele processor die de printer voortstuwt. De printkwaliteit is uitstekend met een resolutie van 2400 x 600 dpi. De HL-L2310D is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een gemakkelijk te bedienen LCD-scherm. U kunt hiermee de printerinstellingen aanpassen, toegang krijgen tot de printerstatus en de printer resetten. Daarnaast heeft de printer een automatische dubbelzijdige functie en een instelbare invoerlade die geschikt is voor papierformaat A4, A5, A6 en Executive. De invoerlade heeft een capaciteit van 250 vellen, dit maakt de HL-L2310D geschikt voor lange printruns. De Brother HL-L2310D Laserprinter is een prima keuze voor drukke huishoudens en kleine kantoren die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige printer met weinig ruimte-inname. Deze laserprinter biedt een hoge printkwaliteit en een snelheid tot 24 pagina's per minuut. Daarnaast heeft het een instelbare invoerlade voor verschillende papierformaten en een capaciteit van 250 vellen. Bovendien is het een gebruiksvriendelijke printer met een LCD-scherm voor eenvoudige bediening. Kortom, de Brother HL-L2310D Laserprinter is een prima keuze voor de drukke kantooromgeving.

Canon i-SENSYS LBP633Cdw Laserprinter

NO DESCRIPTION

Brother DCP-L2510D Laserprinter

Deze Brother DCP-L2510D is voorzien van een ingebouwde LCD-scherm, waarmee je makkelijk verschillende afdrukinstellingen kunt beheren. Je kunt er zelfs afdrukken vanaf je smartphone of tablet maken. Ook wordt er een kabelset meegeleverd, waarmee je de printer direct aan je computer kunt aansluiten. Met de Brother Print&Scan-app kun je afdrukken en scannen via je mobiele apparaat. Je kunt ook direct afdrukken via Google Cloud Print of AirPrint van Apple. De Brother DCP-L2510D heeft een uitstekende printkwaliteit en is ook kostenefficiënt. Het laserprinter tonerzuur is een economische optie en heeft een hoge productiviteit. Het model verbruikt minder energie dan een standaard laserprinter en is daardoor milieuvriendelijker. De printer heeft een hoge papiercapaciteit, dus je hoeft minder vaak bij te vullen. De Brother DCP-L2510D Laserprinter is daarom een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, kostenefficiënte en milieuvriendelijke printer.

  1. kantoorartikelen
  2. laserprinter

Inhoudsopgave

Alles over deze 10 goede laserprinter

Ondernemendestarters.nl is de ideale plek voor (beginnende) ondernemers. Naast dat je alle informatie kunt vinden over de ideale laserprinter kun je ook veel op onze website leren. Onze website staat ervoor om alle informatie juist over te brengen aan de gebruikers. 

Voor ons is het erg belangrijk dat alle informatie op onze website goed uitgezocht is. Samen met een team van deskundigen doen we onderzoek naar de content voordat het op onze website wordt geplaatst. Op deze manier zorgen we ervoor dat de website een veilige omgeving is voor alle websitegebruikers.

Veelgestelde vragen over de laserprinter top 10

Er zitten zeker prijsverschillen tussen de beste laserprinter. Dit komt doordat er zoveel verschillende aanbieders zijn die allemaal hun eigen prijs mogen bepalen. Dan krijg je verschillende prijzen. 

Daarnaast is het ene merk het andere merk niet. Hierdoor kunnen de prijzen ook al verschillen. Verder kun je denken aan kwaliteit of extra mogelijkheden. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de prijzen anders zijn. Daarom is het ook goed om de laserprinter te vergelijken op basis van alle mogelijkheden.

Een laserprinter kopen kan via onze betrouwbare partners. Dat kan niet rechtstreeks via ons. Wij hebben verschillende aanbieders op onze website staan waarbij je wel een goede laserprinter kunt kopen. 

Deze aanbieders verkopen de best geteste laserprinter die er zijn. Alle aanbieders zijn door ons gecontroleerd en zeer betrouwbaar. Voor ons is het zeer belangrijk dat je op een veilige manier via ons iets kan kopen. Daarom moeten al onze aanbieders ook aan bepaalde eisen voldoen zodat het veilig voor jou is.

Laten we voorop stellen dat er niet één beste laserprinter is. Er zijn verschillende laserprinter die het zeer goed doen. De volledige top 10 bestaat uitstekende laserprinter, daar hoef je absoluut niet bang voor te zijn. De beste die uit onze onderzoeken kwam is Brother HL-1110 Laserprinter.

Uiteraard zijn Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter en Brother HL-L2350DW Laserprinter ook zeer goede producten. Het is goed om naar je eigen situatie te kijken. Er zijn namelijk heel wat verschillende mogelijkheden.

Beste laserprinter voor jou

De beste laserprinter voor jou vinden hoeft niet lastig te zijn met onze top 10 van de beste laserprinter. Bekijk deze goed door en vergelijk de laserprinter hierin nog met elkaar. Als hier geen laserprinter voor jou tussen zit dan kun je zelf nog meer laserprinter met elkaar gaan vergelijken. De laserprinter vergelijken is wel een flinke taak maar is het wel waard.

Het is goed om naar de ervaringen van andere gebruikers te kijken die de laserprinter al in gebruik hebben. Dit kan je helpen wanneer je zelf wilt gaan zoeken. Aan de hand daarvan wordt de keuze voor jezelf misschien een stukje eenvoudiger. Zo voorkom je dat je iets koopt waar je later niet blij mee bent.

Conclusie laserprinter test

Als je bezig was met het zoeken naar een laserprinter, dan heb je hier tenminste een idee van de top 10 laserprinters. Deze laserprinters hebben hun unieke eigenschappen die je kunt aanspreken voor je eigen behoeften. Één van deze laserprinters is waarschijnlijk de beste optie voor jou. Uiteindelijk gaat het om een keuze maken op basis van budget, toepassing en potentiële kwaliteit. Mocht je een vraag over een laserprinter hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze redactie. Zij zitten klaar om je verdere vragen te beantwoorden en je te helpen bij je zoektocht naar een geschikte laserprinter. We hopen dat je het proces om een laserprinter uit te zoeken makkelijker hebt kunnen maken. Succes bij je zoektocht!

Marijn

Ik ben Marijn, een ambitieuze ondernemer die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen. In mijn vrije tijd schrijf ik graag reviews over verschillende producten van gadgets tot kantoorartikelen en alles daartussenin. Ik vind het leuk om mijn mening te delen en anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Mijn passie voor ondernemen en productbeoordelingen stelt me in staat om mijn vaardigheden op beide gebieden te verbeteren en te groeien als professional. Ik hoop dat mijn reviews andere mensen inspireren om nieuwe producten uit te proberen.

Marijn
Gepubliceerd op: 26-01-2023

Disclaimer: Wij linken naar diverse webshops waaronder Bol.com. Wanneer je via een link op onze website een bestelling plaatst voor een laserprinter ontvangen wij hierover een kleine vergoeding.