Goede luchtontvochtiger voor ondernemers! [TOP 10]

Laatst bijgewerkt: 31 mei 2023

Als ondernemer zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Tegenwoordig kan iedereen een ondernemer worden, maar echt ondernemen kan niet iedereen. Een goede luchtontvochtiger hebben is als ondernemer echt noodzakelijk. 

Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de best geteste luchtontvochtiger. Op die manier kun je de beste luchtontvochtiger op één plek vinden. Zo hoef jezelf niet te zoeken en kun je gewoon van onze top 10 beste luchtontvochtiger uitgaan. Bij ondernemdestarters.nl kun je deze eenvoudig vinden.

De luchtontvochtiger is een belangrijk huishoudelijk apparaat! Het beheersen van de luchtvochtigheid in je woning kan een positief effect hebben op je gezondheid en welzijn. Toch hebben we soms moeite om de juiste luchtontvochtiger voor ons thuisomgeving te vinden. Daarom hebben we de tijd genomen om de top 10 luchtontvochtiger op de markt voor je te vergelijken. Van traditionele luchtontvochtiger tot de modernere opties, we zetten de beste luchtontvochtigers op een rij. Door onze gedetailleerde vergelijking biedt deze lijst de beste opties uit de top 10 luchtontvochtiger voor je om over te kiezen. Je zult snel het verschil zien tussen de verschillende luchtontvochtiger, zodat je de beste kunt selecteren die het beste bij je past.

10 beste luchtontvochtiger

De 10 beste luchtontvochtiger hebben we voor je op een rijtje gezet. Ze zijn allemaal genummerd van 1 tot 10. Nummer één is de beste en 10 is ook goed, alleen minder goed dan de rest. We moeten we voorop stellen dat de volledige top 10 goed is. 

De beste luchtontvochtiger staat bovenaan zodat jij hem eenvoudig kunt vinden. Voor ons is zeer belangrijk dat je in één oogopslag de beste 10 luchtontvochtiger kunt vinden. Dat scheelt heel wat tijd en daardoor kun je hem direct bestellen.

Prime Luchtontvochtiger en Luchtreiniger

De luchtontvochtiger van PRIME is multifunctioneel. Zo heeft de luchtontvochtiger ook een luchtreinigingsfunctie. Hierdoor worden alle allergenen en bacteriën uit de lucht gezogen. De luchtreiniger is daarnaast ook in staat om de lucht te ioniseren. Hierdoor wordt de lucht gezuiverd en fris gehouden. De luchtontvochtiger heeft daarnaast ook een automatische uitschakeling. Hierdoor bespaar je energie en schakelt de luchtontvochtiger op het juiste moment uit. PRIME's Luchtontvochtiger is perfect voor het drogen van badkamers, slaapkamers en huizen. De luchtontvochtiger is ontworpen met een modern en stijlvol design. Hierdoor is de luchtontvochtiger ook een mooie aanvulling op je interieur. De luchtontvochtiger is gemakkelijk te bedienen door middel van het LCD-scherm. Hiermee kan je eenvoudig alle instellingen aanpassen. PRIME's Luchtontvochtiger en Luchtreiniger 2L per Dag Slaapkamer, Badkamer, Huis Was-droog Functie Dehumidifier is een professionele oplossing om je ruimte van vocht te verlossen. De luchtontvochtiger is stil, krachtig en stijlvol. Met de luchtreinigingsfunctie en was-droog functie ben je verzekerd van gezuiverde lucht en sneller drogende was.

Robedgoods Luchtontvochtiger

Met de Robedgoods luchtontvochtiger kunt u vochtproblemen in huis aanpakken. Het ontvochtigt tot 450ml per dag en is een 2-in-1 luchtreiniger en dehumidifier. Het is klein en compact, waardoor het makkelijk in elke ruimte past. Het heeft ook een LED-display dat de vochtigheidsgraad in de kamer weergeeft. De luchtontvochtiger is makkelijk te bedienen met slechts één knop. Het is zeer energiezuinig en heeft een geluidsarme werking. Met de Robedgoods luchtontvochtiger kun je je huis comfortabel en gezond houden. Het helpt schimmelgroei te voorkomen, verbetert de kwaliteit van de lucht en voorkomt vervelende geurtjes. Het heeft een geavanceerd filtersysteem dat de lucht filtert en de luchtvochtigheid reguleert. Bovendien is het ontworpen om stil te werken, wat betekent dat je je niet bewust hoeft te zijn van het geluid. Het is gemakkelijk te installeren en te bedienen, waardoor het een must-have is voor iedereen.

Auronic Luchtontvochtiger

Auronic heeft de perfecte oplossing voor vochtige ruimtes: de 2-in-1 luchtontvochtiger/luchtreiniger. Dankzij de slimme technologie filter je tot wel 450 ml vocht per dag uit de lucht. Bovendien kun je het apparaat 24/7 gebruiken, omdat hij zo zuinig is. Met de 7-kleurige LED lamp creëer je een aangename sfeer in elke ruimte. Als je de luchtontvochtiger gebruikt in een kleinere ruimte of als de luchtvochtigheid buiten het optimale bereik ligt, schakelt de luchtontvochtiger automatisch uit en gaat het rode licht aan. De luchtontvochtiger is geschikt voor ruimtes van 10 – 20 m² met een kamertemperatuur tussen de 8°C en 40°C. Met de luchtontvochtiger van Auronic ben je ervan verzekerd dat er geen bacteriën, schimmels of allergenen in huis blijven. Het apparaat is een aanwinst voor elke ruimte!

Qlima D 612 Luchtontvochtiger

Het apparaat is zeer energiezuinig met zijn lage energieverbruik en heeft een vermogen van 180 W. De Qlima D 612 is geschikt voor middelgrote ruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer, badkamer en een babykamer. Met de timerfunctie kunt u het apparaat op een bepaalde tijd in- en uitschakelen, waardoor u energie bespaart en het optimale vochtgehalte in uw ruimte behoudt. Met zijn 3-laags filter worden stofdeeltjes, bacteriën en schimmels effectief verwijderd uit de lucht, waardoor uw luchtkwaliteit verbeterd. Daarnaast is de ontvochtiger uitgerust met een hygrometer, waarmee u kunt zien hoe hoog het vochtgehalte in uw ruimte is. De Qlima D 612 ontvochtiger is een goede keuze als u op zoek bent naar een betrouwbaar apparaat dat moeiteloos vocht in een middelgrote ruimte kan verwijderen. Het heeft een modern design en is energiezuinig. Daarnaast is het uitgerust met een timer, hygrometer en een 3-laags filter, waarmee u de luchtkwaliteit in uw ruimte kunt verbeteren. De Qlima D 612 is de perfecte oplossing voor het verwijderen van vocht in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer en babykamer. De Qlima D 612 luchtontvochtiger is een perfecte oplossing om uw ruimte te ontdoen van overtollig vocht. Het apparaat heeft een hoge capacite.

Andere categorieën:

Luchtontvochtiger

Met de Luchtontvochtiger Automatische hygrometer Extreem Stil 800ml/dag Luchtreiniger Dehumidifier Grote Watertank 2300ml Voor kunt u al uw vochtigheidsproblemen oplossen. Deze luchtontvochtiger is uitgerust met een geavanceerde automatische hygrometer die de luchtvochtigheid in realtime meet en de luchtontvochtiger automatisch aanpast om een optimaal comfortabele omgeving te creëren. Het heeft ook een extreem stille 800ml/dag luchtreiniging, die onaangename geuren en schadelijke stoffen uit de lucht verwijdert. Met een grote 2300ml watertank voor kunt u de luchtontvochtiger lange tijd laten werken, zonder voor lange tijd te moeten bijvullen. Het is ook eenvoudig te bedienen, met een duidelijk LCD-scherm en afstandsbediening. Bovendien heeft de luchtontvochtiger een energiebesparende functie, waardoor uw energieverbruik wordt verminderd. Met de Luchtontvochtiger Automatische hygrometer Extreem Stil 800ml/dag Luchtreiniger Dehumidifier Grote Watertank 2300ml Voor kunt u gemakkelijk al uw vochtigheidsproblemen in huis oplossen. Deze luchtontvochtiger is voorzien van een geavanceerde automatische hygrometer, die de luchtvochtigheid in realtime meet en de luchtontvochtiger automatisch aanpast voor een optimale om.

Qlima D 620 Luchtontvochtiger

Het ontvochtigingsvermogen bedraagt maximaal 20 liter per dag en het apparaat is geschikt voor de woonkamer, slaapkamer, badkamer en andere ruimtes. Dankzij de compacte afmetingen is de Qlima D 620 eenvoudig te verplaatsen. De luchtontvochtiger is zo ontworpen dat hij weinig stroom verbruikt en bij lage temperaturen nog steeds zijn optimale prestaties levert. De luchtvochtigheid wordt effectief gereguleerd, waardoor de lucht in de ruimte fris, schoon en gezond blijft. Bovendien heeft het apparaat een automatische uitschakelfunctie voor extra energiebesparing. De Qlima D 620 luchtontvochtiger is een krachtig apparaat dat wordt geleverd met tal van handige functies. Het is een betrouwbare oplossing voor het verminderen van vocht in uw huis. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen en produceert geen lawaai. Bovendien is het energiezuinig en biedt het een lange levensduur.

Strex Luchtontvochtiger

De Strex luchtontvochtiger is extreem stil en daarom ideaal voor gebruik in de slaapkamer, studeerkamer of kantoor. Hij is uitgerust met een 600ml/dag capaciteit, waardoor je geen last hebt van luidruchtige ontvochtigingsprocessen. Met het intuïtieve LCD scherm met digitale display is hij makkelijk in gebruik en kan hij zelfs zeer kleine ruimtes, zoals een kast, gemakkelijk droog houden. Bovendien is hij geschikt voor binnenruimtes tot 20 m2. De Strex luchtontvochtiger biedt jou een optimale luchtkwaliteit voor jouw huiskamer, slaapkamer, kantoor of andere binnenruimte. Hij heeft een stijlvol en modern design, waardoor hij net zo mooi is als hij functioneel is. Dankzij de stille werking en het energiezuinige verbruik is de Strex luchtontvochtiger de perfecte oplossing voor het verwijderen van vocht in jouw woning.

Pingi VIDA 2 Luchtontvochtiger

De Pingi Vida 2 luchtontvochtiger met wandsysteem heeft een compact design dat perfect bij iedere interieurstijl past. Dankzij het grote display hebt u de status van de luchtontvochtiger altijd in de gaten. U kunt ook de gewenste luchtvochtigheid instellen. De luchtontvochtiger heeft een energiezuinige modus die het energieverbruik vermindert, waardoor u kunt besparen op uw energierekening. De Pingi Vida 2 luchtontvochtiger met wandsysteem is de perfecte oplossing voor snel en effectief overtollige vochtigheid in uw huis te verlichten. Met zijn energiezuinige modus en eenvoudige bediening is de luchtontvochtiger gemakkelijk te gebruiken en is hij geschikt voor vertrekken tot 70 m2. Met zijn handige wandmontagesysteem kunt u de luchtontvochtiger gemakkelijk monteren en verplaatsen.

Eurom DryBest 10 Luchtontvochtiger

Met deze luchtontvochtiger kunnen condens, stof en schimmel in huis worden verminderd. Het apparaat heeft een watertank van 7 liter waardoor er minder vaak bijgevuld hoeft te worden. De DryBest 10 is eenvoudig te bedienen met de knoppen op het apparaat en heeft geen extra accessoires nodig. Bovendien heeft het apparaat een energiezuinig vermogen van 230W. De Eurom DryBest 10 is ook volledig instelbaar met de timer, waardoor je het apparaat kunt programmeren voor een bepaalde tijd. Dankzij de automatische uitschakeling, is het mogelijk om een langere werking aan te bevelen. Verder is het apparaat uitgerust met een geïntegreerde luchtfilter die stof, pollen en schimmel in de lucht zuivert. Het apparaat is ook voorzien van een display met drie LED-lampen om de luchtvochtigheid te meten. De Eurom DryBest 10 is daarom een perfecte oplossing voor het verminderen van condens, stof en schimmel in huis. Met zijn energiezuinige functie, gebruiksvriendelijke bediening en geïntegreerde luchtfilter, is dit apparaat geschikt voor huishoudens die op zoek zijn naar een betrouwbare luchtontvochtiger.

Evolar EVO-DH1000 Luchtontvochtiger

Met de Evolar EVO-DH1000 luchtontvochtiger kun je eenvoudig en stil de luchtvochtigheid in je huis regelen. Het apparaat is voorzien van een grote watertank van 4 liter, waardoor je niet vaak de tank hoeft te legen. Bovendien maakt het apparaat gebruik van een geavanceerd luchtfilter, waardoor de lucht die wordt uitgeblazen ook schoner is. Ook is het mogelijk om het apparaat in een lagere stand te zetten, waardoor het apparaat minder energie verbruikt en stiller wordt. Kortom, met de Evolar EVO-DH1000 luchtontvochtiger heb je de juiste oplossing om de luchtvochtigheid in je huis onder controle te houden. Het apparaat is eenvoudig te bedienen, stil en energiezuinig. Dankzij het luchtfilter filtert het apparaat ook nog stofdeeltjes uit de lucht, waardoor je kunt genieten van een frisse en schone lucht in je huis.

 1. melders
 2. luchtontvochtiger

Inhoudsopgave

Waarom kiezen voor onernemendestarters.nl?

Ondernemendestarters.nl is de ideale website voor beginnende ondernemers, maar ook voor ondernemers die al wat langer actief zijn. Naast dat je de ideale luchtontvochtiger kopen kunt, kun je ook een hele hoop van onze website leren. Onze website staat ervoor om alle informatie juist over te brengen aan de gebruikers. 

Voor ons is het zeer belangrijk dat alles wat op onze website staat daadwerkelijk waar is. Samen met een team vol onderzoekers doen we altijd onderzoek naar de content voordat het op de website komt te staan. Op die manier zorgen we ervoor dat de website een veilige omgeving is voor alle websitegebruikers.

Wat doet een luchtontvochtiger? 

Soms heb je echt een luchtontvochtiger slaapkamer nodig, terwijl je niet eens weet dat je hem nodig hebt. Een luchtontvochtiger is voor in sommige woningen bijna noodzakelijk. Een luchtontvochtiger is een apparaat die ervoor zorgt dat de vochtigheid in je woning weer op de reel komt. Zo kun je een luchtontvochtiger badkamer hebben, maar je kunt ze ook voor je volledige huis kopen. 

De luchtvochtigheid in een woning is zeer belangrijk. Wanneer de lucht vol zit met vocht en het niet weg kan, krijg je bijvoorbeeld condens op je ramen. Daarnaast kan er in sommige delen van je woning zelfs schimmel ontstaan. Daarom is het goed om te kijken of een luchtontvochtiger woonkamer dan misschien wat voor jou is, zodat je wat fijner in je woning kunt gaan zitten. 

Waarom een luchtontvochtiger kopen?

Er zijn echt ontzettend veel verschillende redenen waarom je in sommige woningen een luchtontvochtiger nodig hebt. Ook een luchtontvochtiger auto is soms nodig. Of een luchtontvochtiger voor in de kelder. Hieronder hebben we een lijstje gemaakt van redenen waarom het handig kan zijn om te kijken naar een luchtontvochtiger:

 • Er is veel vocht in de woning of auto aanwezig, waardoor er veel condens kan ontstaan
 • Sommige delen kunnen gaan rotten of beschimmelen wanneer de woning teveel vocht bevat
 • Alles verdampt in de woning minder snel, waardoor je het juist warmer kan hebben in de zomer, terwijl dit niet nodig is
 • Teveel vocht in je woning is slecht voor je gezondheid en kan uiteindelijk voor verschillende klachten gaan zorgen 

De vochtigheid in je woning meten 

Voordat je een luchtontvochtiger consumentenbond op gaat zoeken, is het goed om de vochtigheid in je woning te meten. De beste luchtbevochtiger is in jouw woning niet nodig, want het is al vochtig genoeg. Het is wel goed om een vochtmeter aan te schaffen, om in te schatten of je eventueel een elektrische luchtontvochtiger nodig hebt. Het is dan altijd goed om op zoek te gaan naar een luchtontvochtiger aanbieding, zodat je nooit te veel voor een luchtontvochtiger betaald. 

Deze meters kun je vaak eenvoudig online bestellen, zodat je precies kunt zien of je een energiezuinige luchtontvochtiger moet bestellen. Soms kan het zo zijn dat je geen luchtontvochtiger nodig hebt, maar juist een luchtreiniger. Door zelf te meten, weet je precies waar je aan toe bent en zo voorkom je dat je iets koopt wat je niet nodig hebt. 

Verschillende soorten luchtontvochtigers

Er zijn heel wat verschillende soorten luchtontvochtigers. Zo heb je een stille luchtontvochtiger, maar je hebt ook erg kleine luchtontvochtigers. Het is dus goed om te kijken wat voor een luchtontvochtiger jij nodig hebt. Zo is het goed om op de volgende dingen te letten:

 • Hoeveel lawaai maakt de luchtontvochtiger?
 • Hoe groot is de luchtontvochtiger?
 • Is het een draagbare luchtontvochtiger?
 • Heb je een ontvochtiger nodig voor één ruimte of voor het hele huis? 
 • Heeft de luchtontvochtiger verschillende functies?
 • Heeft de luchtontvochtiger verschillende filters die je eventueel moet gaan vervangen?
 • Heeft de luchtontvochtiger een ingebouwde meter om alles in de gaten te houden?

Waar een luchtontvochtiger kopen?

Het kan best lastig zijn om te bepalen waar je een luchtontvochtiger gaat kopen. Er zijn namelijk heel wat verschillende winkels en merken die een luchtontvochtiger verkopen. Net als bij een aroma diffuser, wil je wel dat een luchtontvochtiger van goede kwaliteit is. Daarom is het altijd goed om voldoende uit te zoeken waar je een ontvochtiger gaat kopen. Zo kun je voorkomen dat je geen goede koopt. Hieronder staan enkele winkels en merken voor je op een rijtje:

 • Gamma
 • Auronic
 • Lifegoods
 • Mediamarkt
 • Qlima
 • Pro breeze
 • Coolblue
 • Praxis

Het is goed om te kijken wat de winkels precies verkopen en of de luchtontvochtiger aan je eisen voldoet. Wanneer dit het geval is, kun je de ontvochtiger eenvoudig bij de winkel aanschaffen.

Veelgestelde vragen over luchtontvochtiger

Er zitten zeker prijs verschillen tussen de beste luchtontvochtiger. Een goede luchtontvochtiger krijg je niet gratis. Toch is het noodzakelijk dat er prijsverschillen zitten in de luchtontvochtiger. Dit komt doordat er zoveel verschillende aanbieders zijn die allemaal hun eigen prijs mogen bepalen. Dan krijg je verschillende prijzen. 

Daarnaast is het ene merk het andere merk niet. Hierdoor kunnen de prijzen ook al verschillen. Verder kun je denken aan kwaliteit of extra mogelijkheden. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de prijzen anders zijn. Daarom is het ook goed om de luchtontvochtiger te vergelijken op basis van alle mogelijkheden.

Een luchtontvochtiger kopen wil je uiteraard maar al te graag. De top 10 luchtontvochtiger is er niet voor niets. Gelukkig kun je eenvoudig een luchtontvochtiger kopen. Dat kan niet rechtstreeks via ons. Wij hebben verschillende aanbieders op onze website staan waarbij je wel een goede luchtontvochtiger kunt kopen. 

Deze aanbieders verkopen de best geteste luchtontvochtiger die er maar zijn. Alle aanbieders zijn door ons gecontroleerd en zeer betrouwbaar. Voor ons is het zeer belangrijk dat je op een veilige manier via ons iets kan kopen. Daarom moeten al onze aanbieders ook aan bepaalde eisen voldoen, zodat het veilig voor jou is.

Laten we voorop stellen dat er niet één beste luchtontvochtiger. Er zijn verschillende luchtontvochtiger die het zeer goed doen. De volledige top 10 bestaat uitstekende luchtontvochtiger, daar hoef je absoluut niet bang voor te zijn. De beste die uit onze onderzoeken kwam, is Prime Luchtontvochtiger en Luchtreiniger .

Uiteraard zijn Robedgoods Luchtontvochtiger en Auronic Luchtontvochtiger ook zeer goede producten. Deze staan niet voor niets op nummer 2 en 3. Het is goed om naar je eigen situatie te kijken. Er zijn namelijk heel wat verschillende mogelijkheden. Het is niet zo dat er maar één soort is wat het beste is.

Beste luchtontvochtiger voor jou!

De beste luchtontvochtiger voor jou vinden hoeft niet moeilijk te zijn. De eerste optie die je hebt, is door gewoon in onze top 10 te kijken. Als hier niets tussen zit dan kun je zelf de luchtontvochtiger met elkaar gaan vergelijken. De luchtontvochtiger vergelijken is wel een hele klus om alleen te doen. 

Het is goed om naar de luchtontvochtiger ervaringen te kijken wanneer je zelf wilt gaan zoeken. Deze ervaringen zijn van mensen die al eens eerder de luchtontvochtiger hebben gekocht. Aan de hand daarvan wordt de keuze voor jezelf misschien een stukje eenvoudiger. Zo voorkom je dat je iets koopt waar je later niet blij mee bent.

Nu je de top 10 luchtontvochtigers hebt gelezen, is het aan jou om de juiste keuze te maken. Er is voor elk wat wils, dus welke luchtontvochtiger je ook kiest, je hebt altijd een goede keuze gemaakt. Als je behoefte hebt aan meer informatie over een bepaald product, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze redactie. Zo blijf je altijd op de hoogte! Als je eenmaal een luchtontvochtiger hebt gevonden die bij je past, zul je zien dat je een goede aankoop hebt gedaan. We wensen je veel plezier met je nieuwe luchtontvochtiger!

Marijn

Ik ben Marijn, een ambitieuze ondernemer die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen. In mijn vrije tijd schrijf ik graag reviews over verschillende producten, van gadgets tot kantoorartikelen en alles daartussenin. Ik vind het leuk om mijn mening te delen en anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Mijn passie voor ondernemen en productbeoordelingen stelt me in staat om mijn vaardigheden op beide gebieden te verbeteren en te groeien als professional. Ik hoop dat mijn reviews andere mensen inspireren om nieuwe producten uit te proberen en hun leven te verbeteren.

Marijn

Gepubliceerd op: 26 jan. 2023

Disclaimer: Wij linken naar diverse webshops waaronder Bol, wanneer je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij hierover een vergoeding.

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen, of wil je graag informatie met ons delen? Neem dan contact met ons op.