Beste multimeter voor ondernemers - TOP 10 multimeter

Laatst bijgewerkt: 02-05-2024

Als ondernemer zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Iedereen kan een ondernemer worden maar ondernemen kan niet iedereen. Een goede multimeter hebben is als ondernemer echt noodzakelijk. 

Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de 10 beste multimeter van 2024. Zo hoef jij hier zelf niet naar te zoeken en kun je een goede multimeter uit onze top 10 van de best geteste multimeter kiezen. Bij ons op ondernemendestarters.nl kun je deze gemakkelijk vinden.

Je bent op zoek naar een multimeter maar je hebt nog niet de juiste gevonden. Geen probleem - de zoektocht is voorbij! Met onze top 10 multimeter weet je meteen welke multimeter het beste bij je past. Of je nu op zoek bent naar eenvoudige technische kenmerken, betrouwbare prestaties of een moderne handset - de lijst biedt voor elk wat wils. Door verschillende merken te vergelijken, hebben we het gemakkelijker gemaakt voor je om een multimeter te vinden die aan je verwachtingen voldoet. Lees verder om de top 10 te bekijken!

Top 10 multimeter vergelijking

De 10 beste multimeter hebben we voor jou in een overzicht gezet. Ze zijn genummerd van 1 tot 10. Nummer één is de beste, nummer 10 is ook goed maar wel de minst goede van deze 10 multimeter. Wel moeten we voorop stellen dat de volledige top 10 van goede kwaliteit is. 

De best geteste multimeter staat bovenaan. Voor ons is het zeer belangrijk dat je in één oogopslag de beste 10 multimeter kunt bekijken.

Digitale Multimeter Cat III

Deze Thorsman Digitale Multimeter Cat III 600V IMT23222 is een professioneel instrument dat uitgerust is met beschermingsgraad IP54. Dit houdt in dat de multimeter stof- en spatwaterdicht is. Daarnaast heeft de multimeter een beveiligingsklasse CAT III 600V waardoor het voor gebruik in de woning en op kantoor geschikt is. De multimeter is voorzien van een hoogwaardige veiligheidscontact met een randaarde die het gebruik van bijvoorbeeld veiligheidssnoeren mogelijk maakt. Er worden twee testkabels meegeleverd waarmee de multimeter eenvoudig kan worden aangesloten. De testkabels hebben een lengte van 1.5m en een geïsoleerde kop.

Strex Digitale Multimeter

De Strex digitale multimeter AC DC is voorzien van een 9V Duracell batterij en twee klemtangen voor het meten van elektrische stroom. Ook krijg je er een zwarte opberghoes bij waardoor de multimeter goed beschermd is. Deze meter is ideaal voor zowel professionals als beginnende elektriciëns. Door zijn gebruiksvriendelijkheid en betrouwbare metingen krijg je telkens de juiste resultaten. Kortom, een echte aanrader als je een professionele multimeter zoekt voor jouw gereedschap. Bestel hem vandaag nog en je kunt de volgende dag al je elektra klusjes aanpakken!

Slebus Tools Digitale Multimeter

De Slebus Tools Multimeter digitaal is een eenvoudig te bedienen, krachtig instrument dat voorzien is van een groot LCD display. Het is een betrouwbare, uiterst precieze metingstool voor het meten van spanning tot 600V AC/DC, stroom tot 10A DC, weerstand tot 2MOhm, transistoren door meten en akoestische doorgangs-/diodentesten. Verder heeft het instrument een vasthoudfunctie, d.m.v. de HOLD knop, en is het voorzien van een 200 mA/250V beschermingszekering. De Slebus Tools Multimeter digitaal is een uiterst betrouwbare en gebruiksvriendelijke tool die een grote verscheidenheid aan metingen uitvoert. Deze digitale multimeter heeft ook een extra automatische uitschakelfunctie, waardoor u de stroom niet langer hoeft te meten nadat het instrument is uitgeschakeld. Het heeft ook een zelfdiagnosefunctie die de precisie van de meting controleert en de resultaten opslaat. Bovendien is het instrument voorzien van een rubber omhulsel en een duurzame behuizing voor een lange levensduur.

JACKMEND Digitale Multimeter

De JACKMEND digitale multimeter is een uiterst nauwkeurig en betrouwbaar apparaat dat gebruikt wordt voor het meten van verschillende elektrische waarden. Met deze slimme spanningsmeter kunnen gebruikers de elektrische stroomsterkte, spanning en weerstand meten en controleren, wat essentieel is voor het veilig uitvoeren van elektrische klusjes. Met een veiligheidsniveau categorie III 600V, een display count 1999 en een ingebouwde LED zaklamp is de JACKMEND perfect voor projecten binnen- en buitenshuis. De multimeter heeft een bereik van 200mV tot 600V voor voltage, 200mA/010A voor stroom en wordt geleverd met batterijen. De JACKMEND digitale multimeter is een waardevolle aanwinst voor elke doe-het-zelver. Met deze multifunctionele spanningsmeter krijg je een uiterst nauwkeurig meten en heb je de zekerheid dat je projecten veilig en betrouwbaar uitgevoerd worden. Daarnaast is de multimeter ook nog eens voorzien van een LED zaklamp, wat het uitvoeren van elektrische projecten ook in het donker een stuk eenvoudiger maakt. Met de JACKMEND in huis krijg je de ultieme kwaliteit in producten, dus bestel vandaag nog en breng de ultieme kwaliteit in huis met JACKMEND!

Andere categorieën:

Professionele Digitale Multimeter

Onze professionele digitale multimeter is een veelzijdig apparaat voor elektrische meetopstellingen. Het heeft een LCD-scherm met achtergrondverlichting waarop de meetwaarden duidelijk af te lezen zijn. De meter is voorzien van een vergrendelbare knop om de bediening te vergemakkelijken. Het apparaat is uitgerust met twee stroomkabels en een batterij voor uw gemak en heeft een CAT I-certificering. Met deze multimeter kunt u AC- en DC-spanningen, AC- en DC-stroom, temperatuur, weerstand, transistors, diode, batterijspanning en continuïteit meten. Het is een betrouwbare multimeter voor het diagnosticeren van elektronische systemen. Ook kunnen kleine reparaties met het apparaat worden uitgevoerd. De multimeter is geschikt voor zowel beginners als gediplomeerde monteurs. Het is eenvoudig in gebruik en biedt nauwkeurige resultaten.

VØLT Digitale Multimeter

Deze slimme spanningsmeter wordt geleverd met batterij klemtangen en een leidingzoeker, waardoor je alles wat je nodig hebt al bij de hand hebt. De multimeter is eenvoudig te bedienen, waardoor je direct aan de slag kunt. In het grote LCD scherm zie je direct alle meetwaarden, waardoor je nooit meer het overzicht kwijtraakt. De VØLT digitale multimeter is de perfecte keuze voor zowel professionals als particulieren die een betrouwbaar meetinstrument zoeken. Met deze handige multimeter heb je alles wat je nodig hebt om eenvoudig en betrouwbaar te meten. De klemtangen en leidingzoeker maken het gemakkelijk om je metingen uit te voeren, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Dankzij de slimme functies en eenvoudige bediening ben je altijd klaar voor de volgende meting.

Vivid Green Digitale Multimeter

Met de Vivid Green® Digitale Multimeter kun je alle elektraklussen eenvoudig oplossen. Het LCD-display geeft helder en nauwkeurig de spanning, stroom en weerstand aan. Daarnaast is het compacte formaat ervoor zorgt dat je de Multimeter overal mee naar toe kunt nemen. Ook als je onderweg bent hoeft je geen zorgen te maken dat de Multimeter kapot gaat door een stootje. Dankzij het afneembare beschermrubber is de Multimeter bestand tegen wat stoten. Bovendien kun je met deze Multimeter ook dioden en transistors testen. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan als het om je elektraklusjes gaat. Met de Vivid Green® Digitale Multimeter weet je zeker dat je al je elektraklusjes goed en snel klaar krijgt.

Dekko Tools Digitale Multimeter

De Dekko Tools Digitale Multimeter AC DC Incl. 9V Batterij Meetkabels Multi Meter is een handige tool voor elke klusser. De meter heeft een verlicht display waarmee je gemakkelijk je meetwaardes afleest en het is ook eenvoudig om de verbinding tussen je meetnaalden en het te meten materiaal te breken. Met de universele meter kun je metingen zoals een diode test, continuïteitstest en transistormeting uitvoeren. De meter is compact en licht van gewicht, waardoor hij makkelijk mee te nemen is. De Dekko Tools Multimeter garandeert dat je elektra goed aangesloten is en blijft. Het heeft een lange levensduur en een hoge precisie, waardoor je er jarenlang mee vooruit kunt. De multimeter is bovendien gebruiksvriendelijk.

Ortho Digitale multimeter

De Ortho® Digitale multimeter Universeel meter Connectie/verbindings meter is een uitstekende tool voor het diagnosticeren en monitoren van elektrische systemen. De meter is ontworpen om eenvoudig te bedienen in elke omgeving. Het heeft een duidelijk LCD display met blauw licht, waardoor het gemakkelijk is om te werken in donkere ruimtes. Met een bereik van 0-600 Volt AC/DC kunt u gemakkelijk de spanning, stroom en weerstand meten. De meter heeft een beveiligde verbinding voor extra veiligheid. Daarnaast heeft het een automatische uitschakeling na 10 minuten inactiviteit, waardoor energie wordt bespaard en de levensduur van de batterij wordt verlengd. Het is ook voorzien van een ingebouwde thermometer die temperaturen meet tot 300 graden Celsius. Het is ook voorzien van een lage batterij indicatie, waardoor u kunt zien wanneer de batterijen vervangen moeten worden. De Ortho® Digitale multimeter Universeel meter Connectie/verbindings meter is een uitstekende keuze voor het diagnosticeren en monitoren van elektrische systemen.

Digitool digitale multimeter DIGI420A

De Digitool digitale multimeter DIGI420A is een nauwkeurig en betrouwbaar instrument dat voldoet aan alle eisen van elektrische engineers. Het is een veelzijdig en flexibel instrument dat gebruikt kan worden voor een verscheidenheid aan testen. Het is een duurzaam en betrouwbaar instrument dat je veelzijdige metingen kunt uitvoeren. Het heeft een automatische uitschakel- en datahold-functie, waardoor je gegevens gemakkelijk kunt opslaan. Het heeft ook een naaldschakelaar die je toelaat om het meetbereik van de meter in te stellen. De Digitool digitale multimeter DIGI420A heeft een backlight LCD-display waardoor de resultaten gemakkelijk leesbaar zijn in donkere omgevingen. De meter is voorzien van een hoogwaardig ABS-gebouw dat bestand is tegen schokken, stof en vocht. Je kunt de meter ook aansluiten op een PC met behulp van een USB-kabel, waardoor je al je metingen kunt opslaan en analyseren. De batterij wordt meegeleverd, dus je kunt er meteen mee aan de slag.

  1. melders
  2. multimeter

Inhoudsopgave

Alles over deze 10 goede multimeter

Ondernemendestarters.nl is de ideale plek voor (beginnende) ondernemers. Naast dat je alle informatie kunt vinden over de ideale multimeter kun je ook veel op onze website leren. Onze website staat ervoor om alle informatie juist over te brengen aan de gebruikers. 

Voor ons is het erg belangrijk dat alle informatie op onze website goed uitgezocht is. Samen met een team van deskundigen doen we onderzoek naar de content voordat het op onze website wordt geplaatst. Op deze manier zorgen we ervoor dat de website een veilige omgeving is voor alle websitegebruikers.

Veelgestelde vragen over de multimeter top 10

Er zitten zeker prijsverschillen tussen de beste multimeter. Dit komt doordat er zoveel verschillende aanbieders zijn die allemaal hun eigen prijs mogen bepalen. Dan krijg je verschillende prijzen. 

Daarnaast is het ene merk het andere merk niet. Hierdoor kunnen de prijzen ook al verschillen. Verder kun je denken aan kwaliteit of extra mogelijkheden. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de prijzen anders zijn. Daarom is het ook goed om de multimeter te vergelijken op basis van alle mogelijkheden.

Een multimeter kopen kan via onze betrouwbare partners. Dat kan niet rechtstreeks via ons. Wij hebben verschillende aanbieders op onze website staan waarbij je wel een goede multimeter kunt kopen. 

Deze aanbieders verkopen de best geteste multimeter die er zijn. Alle aanbieders zijn door ons gecontroleerd en zeer betrouwbaar. Voor ons is het zeer belangrijk dat je op een veilige manier via ons iets kan kopen. Daarom moeten al onze aanbieders ook aan bepaalde eisen voldoen zodat het veilig voor jou is.

Laten we voorop stellen dat er niet één beste multimeter is. Er zijn verschillende multimeter die het zeer goed doen. De volledige top 10 bestaat uitstekende multimeter, daar hoef je absoluut niet bang voor te zijn. De beste die uit onze onderzoeken kwam is Digitale Multimeter Cat III .

Uiteraard zijn Strex Digitale Multimeter en Slebus Tools Digitale Multimeter ook zeer goede producten. Het is goed om naar je eigen situatie te kijken. Er zijn namelijk heel wat verschillende mogelijkheden.

Beste multimeter voor jou

De beste multimeter voor jou vinden hoeft niet lastig te zijn met onze top 10 van de beste multimeter. Bekijk deze goed door en vergelijk de multimeter hierin nog met elkaar. Als hier geen multimeter voor jou tussen zit dan kun je zelf nog meer multimeter met elkaar gaan vergelijken. De multimeter vergelijken is wel een flinke taak maar is het wel waard.

Het is goed om naar de ervaringen van andere gebruikers te kijken die de multimeter al in gebruik hebben. Dit kan je helpen wanneer je zelf wilt gaan zoeken. Aan de hand daarvan wordt de keuze voor jezelf misschien een stukje eenvoudiger. Zo voorkom je dat je iets koopt waar je later niet blij mee bent.

Conclusie multimeter test

Het lijkt erop dat je met deze top 10 in producten hebt gevonden waaruit je kunt kiezen als je op zoek bent naar een multimeter. Je bent nu een stap dichter bij de perfecte multimeter. Laat je vooral niet afschrikken door de vele opties en technische details en let op de kwaliteit van de multimeter bij je aankoop. Kijk verder dan geld alleen en laat je vooral leiden door het doel waarvoor je de multimeter nodig hebt. Zo weet je zeker dat je een goede keuze hebt gemaakt. Hou er ook rekening mee dat hierbij in gedachten is gehouden dat er veel verschillende soorten multimeters zijn. Om de beste optie te vinden voor jouw situatie is het belangrijk dat je je onderzoek goed doet. Als je er van overtuigd bent dat je de beste multimeter voor jouw situatie hebt gevonden, is een goede vergelijking altijd de beste manier om erachter te komen welke multimeter het meest geschikt is voor jouw behoeften. Je kunt daarnaast altijd contact opnemen met onze redactie als je nog vragen hebt over een multimeter.

Marijn

Ik ben Marijn, een ambitieuze ondernemer die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen. In mijn vrije tijd schrijf ik graag reviews over verschillende producten van gadgets tot kantoorartikelen en alles daartussenin. Ik vind het leuk om mijn mening te delen en anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Mijn passie voor ondernemen en productbeoordelingen stelt me in staat om mijn vaardigheden op beide gebieden te verbeteren en te groeien als professional. Ik hoop dat mijn reviews andere mensen inspireren om nieuwe producten uit te proberen.

Marijn
Gepubliceerd op: 26-01-2023

Disclaimer: Wij linken naar diverse webshops waaronder Bol.com. Wanneer je via een link op onze website een bestelling plaatst voor een multimeter ontvangen wij hierover een kleine vergoeding.