Goede papierversnipperaar voor ondernemers! [TOP 10]

Laatst bijgewerkt: 31 mei 2023

Als ondernemer zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Tegenwoordig kan iedereen een ondernemer worden, maar echt ondernemen kan niet iedereen. Een goede papierversnipperaar hebben is als ondernemer echt noodzakelijk. 

Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de best geteste papierversnipperaar. Op die manier kun je de beste papierversnipperaar op één plek vinden. Zo hoef jezelf niet te zoeken en kun je gewoon van onze top 10 beste papierversnipperaar uitgaan. Bij ondernemdestarters.nl kun je deze eenvoudig vinden.

We hebben alle informatie gebundeld en een lijst voor je samengesteld met de 10 populairste papierversnipperaar. Als je op zoek bent naar een papierversnipperaar die bij jouw behoeftes past, dan ben je hier aan het juiste adres! Twee minuten op deze pagina lezen en je hebt bruikbare informatie die je helpt de juiste papierversnipperaar te kiezen. Laten we eens kijken naar wat we allemaal hebben te bieden! Als je op zoek bent naar een papierversnipperaar, dan wil je dat die sterk is, duurzaam en betrouwbaar is. We hebben een selectie gedaan van de 10 beste papierversnipperaar op de markt, met de belangrijkste kenmerken en eigenschappen die je moet weten als je op zoek bent naar een degelijk product. Hier vind je alles wat je nodig hebt om de beste papierversnipperaar voor jou te vinden.

10 beste papierversnipperaar

De 10 beste papierversnipperaar hebben we voor je op een rijtje gezet. Ze zijn allemaal genummerd van 1 tot 10. Nummer één is de beste en 10 is ook goed, alleen minder goed dan de rest. We moeten we voorop stellen dat de volledige top 10 goed is. 

De beste papierversnipperaar staat bovenaan zodat jij hem eenvoudig kunt vinden. Voor ons is zeer belangrijk dat je in één oogopslag de beste 10 papierversnipperaar kunt vinden. Dat scheelt heel wat tijd en daardoor kun je hem direct bestellen.

Sam office Papiervernietiger PS1260

De sam office papiervernietiger PS1260 is een krachtige papiervernietiger ontworpen voor dagelijks professioneel gebruik. Deze papiervernietiger heeft een hoog vermogen om documenten te versnipperen in klein stukjes. Het kan papiervernietigen tot een dikte van 6 vellen tegelijkertijd in kleine stukjes van 4x50mm en is daardoor ideaal voor het verwerken van vertrouwelijke documenten. De papiervernietiger is uitgerust met een uitneembare papierbak, waardoor u deze makkelijk kunt legen en verwijderen. Bovendien heeft het een lage geluidsproductie van <58dB, wat betekent dat het geluid niet storend is voor een kantooromgeving. De papiervernietiger is ook voorzien van een veiligheidsslot, waardoor deze alleen te gebruiken is met de juiste sleutel. Al met al is de sam office Papiervernietiger PS1260 een uitstekende keuze voor het verwerken van vertrouwelijke documenten. De sam office papiervernietiger PS1260 is een betrouwbare en krachtige papiervernietiger voor professioneel dagelijks gebruik. Het heeft een hoog vermogen om documenten te versnipperen in kleine stukjes, waardoor het ideaal is voor het verwerken van vertrouwelijke documenten. De papiervernietiger is uitgerust met een uitneembare papierbak, wat betekent dat u deze makkelijk kunt legen en verwijderen. Bovendien heeft het een lage geluidsproductie van &.

Fellowes papierversnipperaar

De Fellowes 6C cross-cut papierversnipperaar is voorzien van een handig bedieningspaneel met aan/uit-knop en een indicatorlamp. De knop aan/uit heeft twee standen, waardoor u de versnipperaar kunt activeren zonder de stekker in het stopcontact te hoeven steken. De indicatorlamp geeft aan dat het apparaat is ingeschakeld, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw documenten veilig worden vernietigd. De 6C papierversnipperaar is ook voorzien van een reverseerfunctie waarmee u het apparaat kunt resetten als deze vastloopt. De Fellowes 6C cross-cut papierversnipperaar is een krachtige, veilige en betrouwbare versnipperaar voor thuisgebruik. Het apparaat is speciaal ontworpen om 6 vellen A4-papier te versnipperen tot 4 x 35 mm deeltjes (DIN P-4) die onleesbaar zijn. Bovendien is de 6C papierversnipperaar voorzien van een handige uitneembare opvangbak van 11 liter, een bedieningspaneel met aan/uit-knop en een indicatorlamp. Daarnaast beschikt het apparaat ook over een reverseerfunctie, waarmee u het apparaat kunt resetten als deze vastloopt. De gepatenteerde Safety Lock voorkomt dat de papierversnipperaar voor thuisgebruik per ongeluk wordt geactiveerd. Met de Fellowes 6C cross-cut papierversnipperaar bent u verzekerd van een krachtige, veilige en betrouwbare versnipperaar voor thuisgebruik. De Fellowes 6C cross-cut papierversnipperaar is een krachtige en veilige versnipperaar voor thuisgebruik. Het apparaat kan 6 vellen A4-papier versnipperen tot 4 x 35 mm deeltjes (DIN P-4), zodat u er zeker van kunt zijn dat uw documenten veilig worden vernietigd. Het apparaat is ook in staat om.

Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar

De Rexel Momentum X308 is een perfecte papierversnipperaar voor dagelijks gebruik. Met deze machine kunt u uw documenten met een gerust hart vernietigen zonder zich zorgen te maken over de veiligheid. De P-3 snippers zorgen voor een hoge mate van veiligheid, waardoor het herstellen van de informatie onmogelijk wordt. Daarnaast heeft de machine een veiligheidskegel om te voorkomen dat de handen in de opening komen tijdens het gebruik. De Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar is een eenvoudig te bedienen machine die eenvoudig mee te nemen is. Het heeft een energiebesparende stand die de machine automatisch uitschakelt wanneer hij niet in gebruik is. De geïntegreerde ergonomische handgreep maakt het verplaatsen van de machine eenvoudig. Bovendien heeft de machine een waarschuwingslampje om te melden wanneer de invoerbak vol zit en de aansluiting voor een externe afvalbak.

Brasq Papierversnipperaar PS200

De PS200 papiervernietiger biedt een veilige oplossing om documenten met gevoelige informatie onleesbaar te maken voordat ze in de papierbak verdwijnen. Met de capaciteit van 7 vellen A4 papier per keer, wordt binnen enkele seconden ieder document in stroken van 7 mm versnipperd. Hierdoor is het onmogelijk om de versnipperde documenten alsnog te kunnen lezen. De opvangbak heeft een inhoud van 13 liter, wat betekent dat het versnipperen niet regelmatig onderbroken hoeft te worden om de bak te legen. Daarnaast is de PS200 ook geschikt voor het vernietigen van cd's, dvd's en creditcards. Zo kunt u er zeker van zijn dat alle privé informatie die u weggooit nooit achterhaald kan worden. De papiervernietiger heeft een veiligheidsniveau van P-1 en heeft een continuwerking van 2 minuten, waarna deze 1 uur moet afkoelen. Daarnaast heeft de PS200 een geluidsniveau van 74 dB en is het apparaat geschikt voor thuisgebruik. De afmetingen van de PS200 zijn 29,5 x 18,2 x 33,9 cm (l x b x h) en het gewicht bedraagt 2,2 kg. De papiervernietiger is uitgevoerd in de kleuren zwart en zilver.

Andere categorieën:

Nedis Papierversnipperaar

Met de Nedis Papierversnipperaar hoef je je geen zorgen meer te maken over de privacy van de documenten die je weggooit. Deze papierversnipperaar snijdt 6 A4-pagina's in stukken van 4 x 40 mm. Omdat dit geen klein formaat is, zijn de stukken moeilijk te lezen, zelfs als iemand het probeert. De papierversnipperaar heeft een capaciteit van 10 liter waardoor je meer documenten tegelijk kunt verwerken. De stille motor met een vermogen van 190 W zorgt voor een efficiënte verwerking. Bovendien is de papierversnipperaar voorzien van een speciale veiligheidsnorm DIN 1, waardoor alle documenten veilig worden verwerkt. Met de Nedis Papierversnipperaar kun je gemakkelijk en veilig je documenten weggooien. De papierversnipperaar snijdt 6 A4-pagina's in stukken van 4 x 40 mm, waardoor de stukken moeilijk te lezen zijn. De capaciteit is 10 liter en de stille motor met een vermogen van 190 W maakt het verwerken van documenten erg efficiënt. Met de speciale veiligheidsnorm DIN 1 ben je ervan verzekerd dat je documenten veilig worden verwerkt.

Nedis Papierversnipperaar

Met de Nedis papierversnipperaar kun je 6 pagina's A4-formaat eenvoudig en snel vermalen tot veel kleinere stukjes. De container van de papierversnipperaar heeft een volume van 10 liter en is gemakkelijk te legen. De papierversnipperaar voldoet aan de veiligheidsnorm DIN 2. Hierdoor worden documenten in stukjes vermalen van 4x40 mm. Zo blijven documenten met vertrouwelijke informatie veilig en is de kans op identiteitsfraude geminimaliseerd. Door het vermogen van 190 W is deze papierversnipperaar krachtig genoeg om elk document te vermalen. De Nedis papierversnipperaar is een veelzijdige oplossing voor het vermalen van gevoelige documenten. Hij is eenvoudig en veilig in gebruik, waardoor hij ideaal is voor thuis of op kantoor. Door de afneembare afvalbak is hij eenvoudig te legen en wordt de papiersnippers netjes opgevangen. Houd uw documenten veilig en vermeng ze met de Nedis Papierversnipperaar. Deze papierversnipperaar biedt u een perfecte manier om documenten met vertrouwelijke informatie op een veilige en eenvoudige manier te vermalen. De papierversnipperaar heeft een krachtig vermogen van 190 W en voldoet aan de veiligheidsnorm DIN 2. Bovendien heeft de container een volume van 10 liter en is eenvoudig te legen. Geniet van een georganiseerd bureau met de Nedis papierversnipperaar.

DESQ 20009 Papierversnipperaar

De DESQ® 20009 Papierversnipperaar is een stijlvolle en krachtige papiervernietiger die ontworpen is om persoonlijke documenten en creditcards vernietigen. Deze papiervernietiger heeft een krachtig snippersysteem dat maximaal 8 vellen papier tegelijk kan verwerken. De snippers zijn 4 x 38 mm groot, wat betekent dat je documenten zorgvuldig en veilig vernietigd worden. Het model is AVG-Proof, waardoor het gegarandeerd is dat je persoonlijke informatie altijd veilig blijft. De DESQ® 20009 Papierversnipperaar is een stijlvolle toevoeging aan elk Thuiskantoor. Deze papiervernietiger heeft een mat zwarte afwerking die er modern uitziet en perfect past bij elke werkomgeving. De 11 liter grote opvangbak is eenvoudig te verwijderen en te legen, waardoor je de papiervernietiger gemakkelijk kunt schoonmaken. Hij is ook voorzien van een LED indicator die aangeeft wanneer de container vol is.

Papierversnipperaar Olie

Onze papierversnipperaar olie is ontworpen om de prestaties van uw papierversnipperaar te verbeteren en te verlengen. Deze olie is universeel toepasbaar op alle soorten papiersnipperaars en is eenvoudig aan te brengen. Onze olie is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en bevat een speciale formule die uw papiersnipperaar helpt om zijn beste prestaties te leveren. Deze speciale olie is speciaal ontworpen om de prestatie van de papiersnipperaar te verbeteren en te verlengen. De olie bevat een speciale formule die alle metalen componenten van de papiersnipperaar en de messen beschermt tegen oxidatie en slijtage. Wanneer u onze olie regelmatig aanbrengt op uw papiersnipperaar, zal dit de prestaties verbeteren, de slijtage verminderen en uw papiersnipperaar een langere levensduur geven. Daarnaast kan deze olie ook worden gebruikt om de messen te smeren, waardoor het papier gemakkelijker en sneller wordt versnipperd.

Living Nine Papierversnipperaar

De Living Nine Papierversnipperaar Papiervernietiger Voor Thuis Kantoor is een compacte en gebruiksvriendelijke apparaat waarmee je gemakkelijk al je oude documenten versnippert en vernietigt. Het is geschikt voor het versnipperen van papier, karton, laminaat en kunststoffen. Het is veilig, stil en efficiënt. Met de handige en duurzame prullenbak met een capaciteit van 8.5 liter kun je je kantoororganisatie nog steeds op orde houden. Je kunt eenvoudig documenten vernietigen tot 4 mm kleine stukjes. Met de Living Nine Papierversnipperaar Papiervernietiger Voor Thuis Kantoor kun je documenten versnipperen op kamersnelheid dankzij de geavanceerde technologie. Het apparaat heeft ook een veiligheidsstop, zodat je geen vingers of andere objecten in het apparaat kunt steken. Bovendien is hij ontworpen met een energiezuinig systeem, waardoor hij minder stroom verbruikt. Het apparaat is ook voorzien van een overhevelingssysteem waardoor het papier automatisch in de prullenbak wordt geveegd. Het is een betrouwbare en duurzame papiervernietiger voor een prettige prijs.

DESQ 20050 Papierversnipperaar

De papierversnipperaar beschikt over 11 vel capaciteit en heeft een snijbreedte van 4 x 35 mm. Hierdoor is hij ook geschikt om creditcards en andere documenten van formaat te verwerken. De Desq 20050 is erg veilig en is uitgerust met een veiligheids slot om onbevoegd gebruik te voorkomen. De opvangbak heeft een slim vulniveau, waardoor de inhoud gemakkelijk te controleren is. Tevens is het mogelijk om de papierversnipperaar te verplaatsen dankzij de 2 wielen. Dit maakt het een handige en multifunctionele toevoeging aan elke werkplek. De Desq 20050 Papierversnipperaar is het perfecte apparaat voor elke thuis- of kantooromgeving. Met zijn modern design en gebruiksvriendelijkheid is het een must-have voor iedereen die kwetsbare documenten veilig wil opslaan. Het heeft een 11 vel capaciteit en een 4 x 35 mm snijbreedte, waardoor het ook geschikt is voor het verwerken van creditcards en andere documenten. Bovendien heeft de opvangbak een slim vulniveau en is het uitgerust met wielen, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is.

  1. kantoorartikelen
  2. papierversnipperaar

Inhoudsopgave

Waarom kiezen voor onernemendestarters.nl?

Ondernemendestarters.nl is de ideale website voor beginnende ondernemers, maar ook voor ondernemers die al wat langer actief zijn. Naast dat je de ideale papierversnipperaar kopen kunt, kun je ook een hele hoop van onze website leren. Onze website staat ervoor om alle informatie juist over te brengen aan de gebruikers. 

Voor ons is het zeer belangrijk dat alles wat op onze website staat daadwerkelijk waar is. Samen met een team vol onderzoekers doen we altijd onderzoek naar de content voordat het op de website komt te staan. Op die manier zorgen we ervoor dat de website een veilige omgeving is voor alle websitegebruikers.

Veelgestelde vragen over papierversnipperaar

Er zitten zeker prijs verschillen tussen de beste papierversnipperaar. Een goede papierversnipperaar krijg je niet gratis. Toch is het noodzakelijk dat er prijsverschillen zitten in de papierversnipperaar. Dit komt doordat er zoveel verschillende aanbieders zijn die allemaal hun eigen prijs mogen bepalen. Dan krijg je verschillende prijzen. 

Daarnaast is het ene merk het andere merk niet. Hierdoor kunnen de prijzen ook al verschillen. Verder kun je denken aan kwaliteit of extra mogelijkheden. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de prijzen anders zijn. Daarom is het ook goed om de papierversnipperaar te vergelijken op basis van alle mogelijkheden.

Een papierversnipperaar kopen wil je uiteraard maar al te graag. De top 10 papierversnipperaar is er niet voor niets. Gelukkig kun je eenvoudig een papierversnipperaar kopen. Dat kan niet rechtstreeks via ons. Wij hebben verschillende aanbieders op onze website staan waarbij je wel een goede papierversnipperaar kunt kopen. 

Deze aanbieders verkopen de best geteste papierversnipperaar die er maar zijn. Alle aanbieders zijn door ons gecontroleerd en zeer betrouwbaar. Voor ons is het zeer belangrijk dat je op een veilige manier via ons iets kan kopen. Daarom moeten al onze aanbieders ook aan bepaalde eisen voldoen, zodat het veilig voor jou is.

Laten we voorop stellen dat er niet één beste papierversnipperaar. Er zijn verschillende papierversnipperaar die het zeer goed doen. De volledige top 10 bestaat uitstekende papierversnipperaar, daar hoef je absoluut niet bang voor te zijn. De beste die uit onze onderzoeken kwam, is Sam office Papiervernietiger PS1260 .

Uiteraard zijn Fellowes papierversnipperaar en Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar ook zeer goede producten. Deze staan niet voor niets op nummer 2 en 3. Het is goed om naar je eigen situatie te kijken. Er zijn namelijk heel wat verschillende mogelijkheden. Het is niet zo dat er maar één soort is wat het beste is.

Beste papierversnipperaar voor jou!

De beste papierversnipperaar voor jou vinden hoeft niet moeilijk te zijn. De eerste optie die je hebt, is door gewoon in onze top 10 te kijken. Als hier niets tussen zit dan kun je zelf de papierversnipperaar met elkaar gaan vergelijken. De papierversnipperaar vergelijken is wel een hele klus om alleen te doen. 

Het is goed om naar de papierversnipperaar ervaringen te kijken wanneer je zelf wilt gaan zoeken. Deze ervaringen zijn van mensen die al eens eerder de papierversnipperaar hebben gekocht. Aan de hand daarvan wordt de keuze voor jezelf misschien een stukje eenvoudiger. Zo voorkom je dat je iets koopt waar je later niet blij mee bent.

Met het aanbod van top 10 papierversnipperaars hebben we je hopelijk kunnen voorzien van meer inzicht in de markt. We weten dat het moeilijk kan zijn om de juiste versnipperaar te vinden, maar we hopen dat je na het lezen van deze gids iets meer inzicht hebt in welke het beste bij jouw situatie past. Als je nog vragen of opmerkingen hebt over een bepaalde papierversnipperaar of de selectie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag al je vragen op het gebied van papierversnipperaars. Veel succes met je zoektocht naar de perfecte papierversnipperaar!

Marijn

Ik ben Marijn, een ambitieuze ondernemer die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen. In mijn vrije tijd schrijf ik graag reviews over verschillende producten, van gadgets tot kantoorartikelen en alles daartussenin. Ik vind het leuk om mijn mening te delen en anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Mijn passie voor ondernemen en productbeoordelingen stelt me in staat om mijn vaardigheden op beide gebieden te verbeteren en te groeien als professional. Ik hoop dat mijn reviews andere mensen inspireren om nieuwe producten uit te proberen en hun leven te verbeteren.

Marijn

Gepubliceerd op: 26 jan. 2023

Disclaimer: Wij linken naar diverse webshops waaronder Bol, wanneer je hierop klikt en een bestelling plaatst, ontvangen wij hierover een vergoeding.

Neem contact met ons op!

Heb je nog vragen, of wil je graag informatie met ons delen? Neem dan contact met ons op.