Beste weekplanner voor ondernemers - TOP 10 weekplanner

Laatst bijgewerkt: 02-05-2024

Als ondernemer zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Iedereen kan een ondernemer worden maar ondernemen kan niet iedereen. Een goede weekplanner hebben is als ondernemer echt noodzakelijk. 

Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de 10 beste weekplanner van 2024. Zo hoef jij hier zelf niet naar te zoeken en kun je een goede weekplanner uit onze top 10 van de best geteste weekplanner kiezen. Bij ons op ondernemendestarters.nl kun je deze gemakkelijk vinden.

Het maken van een weekplanner is belangrijk om je taken goed te organiseren. Je wilt natuurlijk niet vergeten wat er van je verwacht wordt en je agenda vol aan 'to do' items hebben. Uit onderzoek blijkt dat het kiezen van de juiste weekplanner een grote verschil kan maken in hoe productief je bent. Daarom hebben we de tijd genomen om de 10 populaire weekplanner voor je te vergelijken. Hiermee kun je binnen enkele minuten een weekplanner kiezen die perfect bij je past.

Top 10 weekplanner vergelijking

De 10 beste weekplanner hebben we voor jou in een overzicht gezet. Ze zijn genummerd van 1 tot 10. Nummer één is de beste, nummer 10 is ook goed maar wel de minst goede van deze 10 weekplanner. Wel moeten we voorop stellen dat de volledige top 10 van goede kwaliteit is. 

De best geteste weekplanner staat bovenaan. Voor ons is het zeer belangrijk dat je in één oogopslag de beste 10 weekplanner kunt bekijken.

Purpuz Planner | PRO Weekplanner

Met deze planner leer je om meer focus te krijgen en je doelen te bereiken. De Purpuz Planner PRO is ontworpen met een ergonomische pasvorm, waardoor deze comfortabel in de hand ligt. U krijgt een duidelijk overzicht van uw taken en verantwoordelijkheden, waardoor u gemakkelijk uw prioriteiten kunt bepalen. De planner is voorzien van een speciaal ontworpen pagina-indeling, waarmee u uw dagelijkse activiteiten gemakkelijk kunt plannen en volgen. De Purpuz Planner PRO is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor het bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt het eenvoudig om de planning te veranderen of bij te stellen, waardoor u altijd up-to-date bent. Het ongedateerde ontwerp geeft u de mogelijkheid om de planner op elk moment te gebruiken. De Purpuz Planner PRO is dé ideale manier om meer focus in uw leven te brengen en uw doelen te bereiken. Met deze planner kunt u meer controle over uw leven krijgen en effectief plannen. De Planner is ontworpen met een ergonomische pasvorm voor extra comfort. Met de speciale pagina-indeling kunt u uw taken en verantwoordelijkheden overzichtelijk organiseren om uw prioriteiten te bepalen. De Purpuz Planner PRO is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is bestand tegen alle weersomstandigheden. De planner is ongedateerd, waardoor u de.

Purpuz Familieplanner

Met de Purpuz Familieplanner 2023 Weekplanner A4+ To Do Planner kunnen jullie als gezin het leven een stuk gemakkelijker maken. Deze planner helpt je het overzicht te bewaren over alle familieactiviteiten, taken en verplichtingen. De planner biedt verschillende onderdelen, waaronder een weekoverzicht, een to-do lijst en een planningsruimte om jullie bezigheden voor de komende maanden te plannen. Elke planner heeft ook een afneembare verpakking die kan worden gebruikt om de taken van elke dag te plannen. Dankzij deze planner blijft uw leven georganiseerd en krijgt u meer tijd voor elkaar. De Purpuz Familieplanner 2023 Weekplanner A4+ To Do Planner is gemaakt van hoogwaardig karton en beschikt over een stevige kaft. Deze planner is ontworpen met leuke kleuren en patroongrafieken die een echte eye-catcher zijn. Daarnaast is de planner voorzien van een handig elastiek, waardoor hij gemakkelijk open en dicht te klappen is. De planner wordt geleverd met een handige penhoudersluiting waarmee je jouw pen altijd bij de hand hebt. De Purpuz Familieplanner 2023 Weekplanner A4+ To Do Planner is de perfecte manier om georganiseerd te blijven en om meer tijd te hebben voor elkaar. Met deze planner blijf je op de hoogte van alle gezinsactiviteiten, taken en verplichtingen. Het is de perfecte manier om stress te verminderen en meer tijd voor jouw gel.

Maan Amsterdam Weekplanner

Met deze prachtige weekplanner van Maan Amsterdam kun je jouw agenda gemakkelijk bijhouden. Deze planner is ongedateerd, waardoor je hem op elk moment kunt gebruiken. Je krijgt ook een stickervel met meer dan 60 stickers om je plannen te verfraaien. Verder heeft de planner een modern design met een prachtige Eclipse-print en komt hij in een A4-formaat. Je kan deze weekplanner gebruiken voor het plannen van je dagelijkse taken, afspraken en to do's. Door de verschillende secties die de planner heeft, kun je je taken efficiënter beheren. Bovendien zijn er pagina's met projecten en een overzichtelijke maandkalender. Zo houd je al je deadlines en afspraken in de gaten. Deze planner is een must-have voor iedereen die actief bezig is met het beheren van zijn of haar agenda.

Purpuz Familieplanner

Met de Purpuz Familieplanner 2022 krijgt u alles wat u nodig hebt om een georganiseerd leven te leiden. Deze handige weekplanner is gemaakt van stevig, duurzaam karton dat veel gebruik doorstaat. De planner heeft een formaat A4+ en een to do planner, zodat je altijd weet wat je moet doen. De planner heeft een speciale sectie voor het bijhouden van gezinsinformatie, zoals boodschappenlijstjes, bestelde items, contactgegevens, etc. Bovendien is de planner voorzien van een kleurrijk en modern ontwerp dat je gezin aanmoedigt om georganiseerd te blijven. De Purpuz Familieplanner 2022 biedt ook een verscheidenheid aan interactieve pagina's waarmee je kunt plannen, organiseren en onthouden. U kunt bijvoorbeeld notities maken over uw gezin, inkomende betalingen, verlofaanvragen, enz. De pagina's zijn voorzien van kleurrijke kaders en tabellen om de informatie op te slaan. Bovendien zijn er pagina's met uitleg over hoe je je leven effectief kunt organiseren. Met deze unieke weekplanner kunnen gezinnen hun leven makkelijker en georganiseerder maken. Probeer de Purpuz Familieplanner 2022 vandaag nog en geniet van een georganiseerd leven! Deze weekplanner is het perfecte hulpmiddel om de chaos in uw gezin te beheren, zodat u meer tijd kunt besteden aan uw familie. De planner is sterk en duurzaam, dus u kunt er jarenlang van genieten.

Andere categorieën:

Planbooks | To Do Planner

Deze dagplanner heeft een handig formaat, waardoor je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Het is een notitieboek A5 wat voorzien is van een harde kaft die je dagelijks beschermt. Het heeft een stijlvol design, waardoor je er altijd goed uitziet. Het beste van deze planner is dat je er al je to do's in op kan schrijven. Het heeft een helder, overzichtelijk en minimalistisch design, waardoor je gemakkelijk je taken kunt sorteren. Je kunt er ook notities in maken en je planning up-to-date houden. Zo kan je je prioriteiten bepalen en weet je altijd wat je aan het doen bent. Bovendien heeft het een kleurrijk en aantrekkelijk voorblad, wat perfect is om je dag meteen goed te beginnen.

Brute Strength Magnetisch Weekplanner

De Brute Strength Magnetisch Weekplanner is een perfecte manier om jouw gezin georganiseerd te houden. De acht A3-planken van dit product bieden genoeg ruimte om alle taken en verplichtingen weer te geven. Ze zijn ontworpen met een modern en minimalistisch design in wit, waardoor het perfect in elke omgeving past. Met deze weekplanner kunnen gezinnen hun activiteiten organiseren en bijhouden. Je kan bijvoorbeeld een doel voor de week bepalen, taken toewijzen, reminders toevoegen en verjaardagen of speciale gelegenheden markeren. Ook kun je taken delen met andere gezinsleden, ze toevoegen of verwijderen inclusief een schriftelijke notitie als reminder. De planken zijn gemakkelijk te verplaatsen en te verwijderen, dus je kan ze zo vaak als je wilt verplaatsen of verwijderen. De sterke magneten zorgen ervoor dat de weekplanner stevig op zijn plaats blijft, zelfs als er wat drukte is. De Brute Strength Magnetische Weekplanner is een perfecte manier om je gezin georganiseerd te houden. Met de acht A3-planken biedt het product genoeg ruimte om alle taken en verplichtingen weer te geven. Het minimalistische, witte design past perfect in elke omgeving. Met deze weekplanner kunnen gezinnen hun activiteiten organiseren, delen en bijhouden. Je kan bijvoorbeeld een doel voor de week bepalen, taken toewijzen en verjaardagen of speciale gelegenheden markeren. De sterk magneten maken het ook mogelijk om de weekplanner op een koelkast of een ander meta.

Nobo Magnetische Combibord

Met deze Nobo magnetische combibord met maandplanner kurken prikbord kun je je belangrijke notities, afspraken en herinneringen gemakkelijk organiseren. Het combinatiebord bestaat uit een droog uitwisbaar magnetisch oppervlak met kalenderrooster en daaronder een notitiebord van kurk, gevat in een stijlvol gebogen zwart met zilveren lijst. Met foamtape, een zwarte magnetische re-writable-marker met wisser en twee magneten. Met deze combibord heb je alles wat je nodig hebt om op te schrijven, te plannen en te organiseren. Het droog uitwisbare oppervlak biedt veel mogelijkheden om je plannen en notities duidelijk te maken. De kurken prikbord onderaan is ideaal voor het plaatsen van belangrijke documenten, foto's of andere herinneringen. De foamtape is ideaal voor het plaatsen van kleine items zoals post-its. En met de zwarte magnetische re-writable-marker en wisser ben je flexibel in het veranderen of verwijderen van notities. Daarnaast worden twee magneten meegeleverd om de notities op hun plaats te houden. De Nobo magnetische combibord met maandplanner kurken prikbord is 58,5 cm x 43,0 cm en is een geweldig hulpmiddel om orde en regelmaat te creëren in je dagelijks leven.

Navaris weekplanner | Prikbord

NAVARIS WEEKPLANNER: De Navaris weekplanner is een multifunctioneel planbord dat een prikbord, whiteboard en krijtbord in één is. Het bord is 60 x 40 cm groot en wordt geleverd met krijt, marker, punaises en magneetjes. Hiermee kun je boodschappen en notities opschrijven, foto's, kaartjes en briefjes ophangen en er leuke dingen op tekenen. Het bord kan worden gebruikt als weekplanner, familieplanner of to-do lijst, maar ook als decoratie voor foto's en kaarten. Wat het bord zo handig maakt is dat de inhoud met de meegeleverde marker en krijt kan worden geschreven en met een vochtige doek weer uitgewist. Zo kun je het bord keer op keer opnieuw gebruiken. Het planbord is makkelijk op te hangen en past in elke ruimte. Of je het nu op kantoor, in de woonkamer of in de keuken hangt, het is een blikvanger aan de wand. Ook als cadeau is het een leuk idee!

Brute Strength Magnetische pictogrammen

Met deze 50 stuks magnetische pictogrammen kun je een weekplanning maken op een planbord. Elk pictogram heeft een verschillende kleur en betekenis. Zo zijn er pictogrammen voor school, thuiswerk, sport, vrienden, familie en andere activiteiten. De magnetische pictogrammen zijn gemaakt van stevig plastic en zijn voorzien van een sterk magneetje, waardoor ze eenvoudig te bevestigen zijn op het planbord. Met deze magnetische pictogrammen wordt het maken van een weekplanning nog leuker en overzichtelijker. Kinderen voelen zich vrijer om hun eigen planning te maken en te volgen. Ook volwassenen die behoefte hebben aan structuur en planning hebben baat bij deze magnetische pictogrammen. Door de verschillende kleuren vallen de pictogrammen direct op, waardoor het heel duidelijk is wat de activiteiten zijn die er die week gepland staan.

Lumbit Magnetische Maandplanner

Je kunt de borden eenvoudig op je koelkast of ander metalen oppervlak bevestigen, zodat je je to do lijst altijd bij de hand hebt. Bovendien zijn de borden gemaakt van magnetisch witbord, waardoor je ze gemakkelijk kunt bijwerken en aanpassen aan je gezinssituatie. De stevige metalen magneet clips zorgen ervoor dat de borden zeer goed blijven hangen. Met de Lumbit Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner heb je alles wat je nodig hebt om je dagelijkse taken en projecten georganiseerd te houden. Je kunt de borden gebruiken om je boodschappenlijst bij te houden, maar ook om belangrijke taken en afspraken voor je gezin bij te houden. De borden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een modern design, waardoor je geen compromis hoeft te sluiten tussen esthetiek en functionaliteit. Met deze Lumbit Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner zul je nooit meer iets vergeten! Probeer je vaak een lijst met taken, activiteiten en boodschappen te onthouden, maar vergeet je toch altijd een aantal dingen? Met de Lumbit Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner hoef je je geen zorgen meer te maken. Deze complete set magnetische borden bevat een maandplanner, weekplanner, boodschappenlijst en notitiebord, zodat je altijd op de hoogte bent van je taken. Bov.

  1. kantoorartikelen
  2. weekplanner

Inhoudsopgave

Alles over deze 10 goede weekplanner

Ondernemendestarters.nl is de ideale plek voor (beginnende) ondernemers. Naast dat je alle informatie kunt vinden over de ideale weekplanner kun je ook veel op onze website leren. Onze website staat ervoor om alle informatie juist over te brengen aan de gebruikers. 

Voor ons is het erg belangrijk dat alle informatie op onze website goed uitgezocht is. Samen met een team van deskundigen doen we onderzoek naar de content voordat het op onze website wordt geplaatst. Op deze manier zorgen we ervoor dat de website een veilige omgeving is voor alle websitegebruikers.

Veelgestelde vragen over de weekplanner top 10

Er zitten zeker prijsverschillen tussen de beste weekplanner. Dit komt doordat er zoveel verschillende aanbieders zijn die allemaal hun eigen prijs mogen bepalen. Dan krijg je verschillende prijzen. 

Daarnaast is het ene merk het andere merk niet. Hierdoor kunnen de prijzen ook al verschillen. Verder kun je denken aan kwaliteit of extra mogelijkheden. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de prijzen anders zijn. Daarom is het ook goed om de weekplanner te vergelijken op basis van alle mogelijkheden.

Een weekplanner kopen kan via onze betrouwbare partners. Dat kan niet rechtstreeks via ons. Wij hebben verschillende aanbieders op onze website staan waarbij je wel een goede weekplanner kunt kopen. 

Deze aanbieders verkopen de best geteste weekplanner die er zijn. Alle aanbieders zijn door ons gecontroleerd en zeer betrouwbaar. Voor ons is het zeer belangrijk dat je op een veilige manier via ons iets kan kopen. Daarom moeten al onze aanbieders ook aan bepaalde eisen voldoen zodat het veilig voor jou is.

Laten we voorop stellen dat er niet één beste weekplanner is. Er zijn verschillende weekplanner die het zeer goed doen. De volledige top 10 bestaat uitstekende weekplanner, daar hoef je absoluut niet bang voor te zijn. De beste die uit onze onderzoeken kwam is Purpuz Planner | PRO Weekplanner .

Uiteraard zijn Purpuz Familieplanner en Maan Amsterdam Weekplanner ook zeer goede producten. Het is goed om naar je eigen situatie te kijken. Er zijn namelijk heel wat verschillende mogelijkheden.

Beste weekplanner voor jou

De beste weekplanner voor jou vinden hoeft niet lastig te zijn met onze top 10 van de beste weekplanner. Bekijk deze goed door en vergelijk de weekplanner hierin nog met elkaar. Als hier geen weekplanner voor jou tussen zit dan kun je zelf nog meer weekplanner met elkaar gaan vergelijken. De weekplanner vergelijken is wel een flinke taak maar is het wel waard.

Het is goed om naar de ervaringen van andere gebruikers te kijken die de weekplanner al in gebruik hebben. Dit kan je helpen wanneer je zelf wilt gaan zoeken. Aan de hand daarvan wordt de keuze voor jezelf misschien een stukje eenvoudiger. Zo voorkom je dat je iets koopt waar je later niet blij mee bent.

Conclusie weekplanner test

Deze selectie van producten stelt je in staat een informere keus te maken. Door de opties te vergelijken kun je de beste weekplanner uitkiezen die het beste bij je past. Daarnaast kun je ook altijd contact opnemen met onze redactie voor al je vragen over elk van de top 10 producten. Onze voorbeelden zijn een goede uitgangspositie om een keus te maken, maar het is immers jouw keuze welke product je uiteindelijk koopt. We hopen dat je moeiteloos een weekplanner kunt aanschaffen die precies is wat je zoekt!

Marijn

Ik ben Marijn, een ambitieuze ondernemer die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen. In mijn vrije tijd schrijf ik graag reviews over verschillende producten van gadgets tot kantoorartikelen en alles daartussenin. Ik vind het leuk om mijn mening te delen en anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Mijn passie voor ondernemen en productbeoordelingen stelt me in staat om mijn vaardigheden op beide gebieden te verbeteren en te groeien als professional. Ik hoop dat mijn reviews andere mensen inspireren om nieuwe producten uit te proberen.

Marijn
Gepubliceerd op: 26-01-2023

Disclaimer: Wij linken naar diverse webshops waaronder Bol.com. Wanneer je via een link op onze website een bestelling plaatst voor een weekplanner ontvangen wij hierover een kleine vergoeding.