duizend euro verdienen in één week

Fluitend -bij wijze van spreken- thuiswerken en duizend euro verdienen in één week; dit klinkt niet bepaald geloofwaardig. Er zijn heel wat websites te vinden die het thuiswerken, of beter gezegd: ‘geld verdienen via internet’ tot grote proporties opblazen.

Wanneer het eenvoudig klinkt, is dit helaas meestal niet het geval.
Gelukkig bestaan er wel tal van mogelijkheden, waarbij enige verdieping in de materie bepalend is, om riante bedragen te verdienen op internet.

Thuiswerken, en online je geld verdienen?

Het is waar: er bestaan voldoende manieren om veel geld te verdienen, bijvoorbeeld vanuit huis op internet. Van enkele euro’s per dag tot -inderdaad- zelfs soms duizenden euro’s per week.

Het is belangrijk te beseffen dat je, naar alle waarschijnlijkheid, na het lezen van dit artikel niet direct al begint met duizend euro te verdienen per week. Om geld te verdienen op internet is meestal een langere adem nodig en vooral: inzicht, kennis en focus op één traject.

Wat moet ik kunnen om € 1000,- in 1 week te verdienen?

Wil je proberen je geld te verdienen via internet, dan bestaan er tal van mogelijkheden. Hier zullen we straks de voornaamste methodes doornemen. Bedenk wel: één van de belangrijkste facetten is de wetenschap waar jouw interesses en mogelijkheden liggen.

Kun je goed teksten schrijven? Weet jij wat trending is op eigenlijk alle denkbare gebieden (van mode tot kokkerellen, tot kinderhypes, en wat je al niet kunt bedenken)? Ben jij zakelijk ingesteld? Ontdek je snel kansen zodra een werkveld je eigen wordt? Denk er eens goed over na en start pas met activiteiten zodra je echt weet wat jou ligt en wat bij je past. Geld verdienen op internet start met zelfkennis en ontdekken wát er allemaal wel niet mogelijk is.

1. Handel in domeinnamen

Je kunt geld verdienen op uiteenlopende gebieden. Sommige ondernemers handelen in domeinnamen. Deze handel kan in een korte tijd veel geld opleveren, maar is eigenlijk ‘voorbehouden’ aan diegenen die een neus hebben voor wat trending is (en dan snel een domeinnaam claimen bij een hoster).
De handel kan ook bestaan uit het opkopen van ‘verlopen’ websites; websites die in quarantaine terecht zijn gekomen, doordat de eigenaar de domeinnaam niet heeft verlengt – al dan niet per ongeluk.

Natuurlijk komt er meer specifieke kennis bij kijken om je te verdiepen in domeinnamenhandel. Waar koop je de quarantaine domeinnamen? Hoe claim je het domein zonder dat iemand je voor is? En vooral heel belangrijk: welke domeinnamen bezitten marktwaarde en welke niet? De meest waardevolle domeinnamen zijn namen die bestaan uit één zelfstandig naamwoord, binnen een populaire sector. Bijvoorbeeld ‘Bitcoin.nl’. Bedragen van 4 tot 5 nullen zijn niet zeldzaam wanneer het aankomt op domeinnamenhandel.

Het is een interessante tak van sport, waar je jezelf volledig eigen mee zult moeten maken én waarmee niet duizend euro te verdienen is in één week, maar soms wel het tien tot dertigvoudige in het middensegment.

Wat is er nog meer mogelijk?

Domeinnamenhandel vormt slechts een klein onderdeeltje van goed geld kunnen verdienen op internet. Het creëren van een waardevol domein is eveneens een mogelijkheid; hetzij een website, hetzij een social media kanaal.

2. Influencers & sociale media

Heb jij het in je om ‘influencer’ te worden? Je zult stevig én professioneel aan de bak moeten gaan, vooral wanneer het op filmpjes maken aankomt. Bepaal allereerst voor wie je de filmpjes maakt; kinderen, mannen, vrouwen? Wat is het terugkerende thema?

Je hoeft niet flitsend te zijn

Niet alleen influencers verdienen geld aan reclames. De meest eenvoudige filmpjes kunnen soms enorme bezoekersstromen teweeg brengen. Denk aan instructiefilmpjes; “hoe doe je iets”. Misschien ben jij heel goed in iets. Laat het maar zien aan je bezoekers. Je hoeft hiervoor echt geen ‘flitsende persoonlijkheid’ te bezitten. Sommige mensen bezoeken gewoon Youtube omdat zij willen zien hoe je een bepaalde functie kunt inschakelen op een controller bijvoorbeeld. Of hoe je saus kunt maken zónder dat deze gaat klonteren. Jij kunt hen dit laten zien. Richt je dus wel echt op één specifiek thema.

Zo kun je een ‘kookkanaal’ maken, een knutselkanaal, gamekanaal, of welk onderwerp jou ook maar aanspreekt. Check wel eerst even welke bestaande kanalen er al grotendeels te vinden zijn op Youtube. Dit voorkomt een hoop werk en mogelijke teleurstellingen.

3. Geld verdienen met je eigen website

Wie niet thuis is in het maken en beheren van een eigen website denkt nu misschien: ‘hoe dan / wat dan?’ Een niet meer dan logische vraag. Ook hier komt het aan op: waar bevinden jouw interesses zich? Maar ook niet onbelangrijk: is er veel concurrentie van grote partijen? Opboksen tegen grote spelers (Bol.com, Marktplaats, Zalando, et cetera) is nooit handig; dit kost oneindig veel energie, tijd en geld.

Zoek bij voorkeur een niche onderwerp over iets waarin jouw interesse ligt. Breid de website langzaam uit met veel informatieve, goed leesbare teksten. Zorg voor sprekende afbeeldingen. En zorg ervoor dat af en toe een andere website, in hetzelfde themagebied, linkt naar jouw website. Zo weet Google ook dat anderen waarde toekennen aan jouw website.

Reclame of producten verkopen op je eigen website

Staat jouw website eenmaal stevig in de schoenen, dan kun je tal van producten verkopen. Denk aan reclame in de zijbalk. Denk aan Google-Adsense. Wordt wederverkoper als affiliate, ook hier zijn soms mooie bedragen mee te verdienen.

Er is een lang(ere) adem voor nodig, maar uiteindelijk kun je inderdaad op verschillende wijze duizend euro in één week verdienen: of (veel) meer.

Wellicht ook interessant