Geld verdienen met je pc

Geld verdienen van achter je pc of laptop, een goed idee! En een reeël idee ook, want als er iets is waarmee je geld kunt verdienen vandaag de dag, dan is het wel met internet. Dat wil niet zeggen dat je er direct enorm rijk mee wordt, maar er liggen wel veel kansen. En ja, dus ook kansen om er wel heel veel geld mee te verdienen.
Ready? Laten we eens kijken naar de verschillende mogelijkheden om online geld te verdienen met je pc.

Het internet staat altijd aan en iedereen gebruikt het. Dat schept allerlei kansen en indien je het goed speelt, dan kan dat een of meerdere mooie inkomensstromen opleveren.

Het interessante van het internet is dat het in een aantal gevallen kan zorgen voor een passief inkomen. Dat houdt in dat het op een gegeven moment automatisch geld blijft opleveren, zonder dat je er nog iets aan hoeft te doen. Uiteraard dien je er vooraf wel de nodige tijd en effort in te stoppen om ervoor te zorgen dat je iets goeds op zet.

5 manieren om geld te verdienen met je pc

1. Affiliate marketing

Affiliate marketing is een moeilijke benaming voor wat eigenlijk niets meer is dan het aanbrengen van klanten waar jij vervolgens een provisie voor krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld affiliate worden van bekende online winkels als Bol.com. Dan ontvang je iedere keer dat iemand via jouw link iets koopt een provisie van het totale aanschafbedrag. Bij Bol.com varieert die commissie van 3 tot 8%.
Teneinde hier een serieus bedrag aan te verdienen is het uiteraard zaak te zorgen dat veel mensen jouw website of blog bezoeken. Er zijn heel veel verschillende soorten affiliateprogramma’s die er allemaal op gericht zijn om bezoekers te genereren.

2. Enquetes invullen

Een leuke manier om van achter je pc geld te verdienen en je hoeft er niet eerst voor te leren. Je kunt er een aardig zakcentje mee bijverdienen maar niet meer dan dat. Een gemiddelde enquete invullen kost 5 tot 20 minuten en hoe je betaald krijgt verschilt per bedrijf. Soms spaar je punten om die vervolgens in geld uitbetaald te krijgen, maar soms spaar je ook voor kado’s of andere zaken zoals tegoedbonnen. Meer dan een paar euro per enquete krijg je zelden en je kunt ook niet onbeperkt enquetes invullen.

3. Google Adsense op je site, blog of video

Als je een website, blog of video hebt waar veel mensen op terecht komen, kun je er Google Adsense opzetten. Dit zijn die reclames die je overal online tegenkomt; op een website of als je een video op YouTube wilt bekijken. Iedere keer dat iemand op zo’n advertentie klikt, ontvang je een klein bedrag, meestal ergens onder de euro. Ook hier geldt weer, als er veel mensen klikken, kan het aardig oplopen.

Om dit voor elkaar te krijgen dien je dus iets te hebben opgezet wat de nodige bezoekers trekt. Of dat nu een handige handleiding op Youtube voor iets is, of een populair artikel over een of ander. Deze manier is absoluut lonend, maar vaak duurt het wel een tijd voordat jouw content gevonden wordt.

Geduld is dus een schone zaak. Maar dit is ook weer zo’n voorbeeld van het creëren van een passief inkomen. Immers, eenmaal het artikel of het filmpje gemaakt, dan hoef je er niets meer aan te doen en komen de klikken vanzelf binnen.

4. Geld verdienen met online poker

Online poker is een mogelijkheid om een flink salaris bij elkaar te spelen, maar let wel, alleen als je goed bent. Slechts ongeveer 1% van alle spelers speelt winstgevend poker. Begrijpelijk; het is een leuk, uitdagend spelletje en je kunt er van alles over lezen. Echter, de regels en wat tricks kennen is bij lange na niet voldoende om structureel te winnen. Het spel heeft een enorme diepte en er spelen zoveel aspecten mee die je tot de juiste beslissingen doen komen. Wil je geld verdienen achter je pc en denk je aan poker? Wees wijs en neem een serieuze pokeropleiding, anders ben je de zoveelste vis voor de echte pokersharks.

5. Geld verdienen met beleggen

Er is geen branche waar je zo snel zoveel geld kunt verdienen, òf verliezen! Beleggen doe je op de aandelenbeurs (AEX) of andere beurzen en kan in aandelen, opties, futures, goud, bitcoins en nog veel meer.
De prijzen van de producten die je verhandeld zijn afhankelijk van de markt van vraag en aanbod. En die vraag en aanbod is maar moeilijk te bepalen. Angst en hebberigheid regeren en je hebt toch wel stalen zenuwen nodig om het spel van beleggen te spelen.

Kies je voor het beleggen in aandelen, dan doe je dat doorgaans voor wat langere tijd en dan is het rendement lager, maar speel je veel rustiger. Je hebt natuurlijk wel een starterskapitaal nodig om op die manier wat te verdienen. Als je bijvoorbeeld voor € 1000,- aandelen koopt, dan is het best mogelijk dat je op jaarbasis daar laten we zeggen 6% rendement op maakt. Dat is een prima rendement maar in geld dus slechts € 60,-. Terwijl je zulke rendementen met bijvoorbeeld opties al in 5 minuten kunt behalen (of verliezen!). ji

Samengevat

Dit waren slechts 5 mogelijkheden om geld te verdienen van achter je computer. Er zijn er nog veel meer natuurlijk. Zoals je hebt kunnen lezen zijn er best mogelijkheden, maar om grote bedragen te verdienen is jezelf bekwamen een must. Als jij succesvol wilt worden met internetmarketing, poker of misschien zelfs beleggen moet je zorgen dat je er diep in duikt en leert wat je moet leren. Dan is het verdienen van veel geld mogelijk en is de sky the limit.

Onze tip: Kijk waar jouw interesses liggen en vindt uit of je daar niet op een of andere manier wat mee kunt verdienen. Door het delen van je kennis of je verder te verdiepen zodat je een expert wordt op een bepaald vlak.

Wellicht ook interessant