Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs + Back Cover Grijs

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs + Back Cover Grijs. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs + Back Cover Grijs, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs + Back Cover Grijs makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs + Back Cover Grijs

Merk

Google

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Groen

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Snelheidsklasse

Uitstekend

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs + Back Cover Grijs

Met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en de bijpassende Back Cover Grijs bescherm je niet alleen je tablet, maar geniet je ook van talloze handige functies. Deze tablet is eenvoudig te plaatsen op de oplaaddock met speaker, waardoor je kunt genieten van muziek in de hoogste kwaliteit. Bovendien blijft je Pixel Tablet altijd opgeladen in de oplaaddock, zodat je hem op elk moment van de dag kunt gebruiken. De Pixel Tablet is niet alleen een handig apparaat voor entertainment, maar ook een slimme assistent voor je smart home. Met deze tablet kun je moeiteloos al je slimme apparaten bedienen, zoals de thermostaat en de lampen. Daarnaast kun je ook de beelden van je slimme deurbel bekijken. En het beste van alles is dat je dit allemaal kunt doen met behulp van je stem, dankzij de ingebouwde Google Assistent. De tablet is uitgerust met zowel een camera aan de voor- als achterkant, waardoor je gemakkelijk videogesprekken kunt voeren met je dierbaren, vrienden en collega's. En als je onderweg bent, kun je de tablet eenvoudig van de dock afhalen en meenemen. Met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en de Back Cover Grijs ben je altijd verbonden en geniet je van het gemak van een complete entertainment- en smart home-ervaring.

Pluspunten
  • Bescherm je Pixel Tablet tegen krassen en stoten met de case en plaats hem eenvoudig op de dockingstation. Geniet van een krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet dankzij de oplaadstation met ingebouwde luidspreker. Bedien jouw slimme apparaten thuis met je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder genoeg en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs + Back Cover Grijs

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs + Back Cover Grijs is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 11 inch.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs + Back Cover Grijs is Kunststof van materiaal en is Groen van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Goed.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs + Back Cover Grijs heeft een snelheidsklasse van Uitstekend en is daardoor uitstekend geschikt voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs + Back Cover Grijs heeft als besturingssysteem Android en de processor is Google Tensor G2.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs + Back Cover Grijs heeft een opslagcapaciteit van 256 GB.

Bekijk ook andere tablets