Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Merk

Just in case

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Snelheidsklasse

Uitstekend

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Met de Just in Case Screenprotector Glas bescherm je het tabletscherm van de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker op een uitstekende manier. Deze hoogwaardige screenprotector zorgt ervoor dat het scherm van je tablet er als nieuw blijft uitzien, zonder krassen of beschadigingen. Daarnaast biedt de oplaaddock met ingebouwde speaker een indrukwekkende geluidskwaliteit, waardoor je optimaal kunt genieten van je favoriete muziek. De Pixel Tablet is altijd klaar voor gebruik, omdat deze constant wordt opgeladen in de oplaaddock. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt op elk moment van de dag profiteren van de vele functies van deze tablet. Met de Pixel Tablet kun je eenvoudig al je slimme apparaten in huis bedienen. Stel bijvoorbeeld de temperatuur van je thermostaat in, schakel je lampen aan of uit en bekijk de beelden van je slimme deurbel. Zelfs als je tablet niet binnen handbereik is, kun je dankzij de geavanceerde Google Assistent je apparaten bedienen met slechts je stem. Daarnaast is de Pixel Tablet uitgerust met zowel een voor- als achtercamera, waardoor je moeiteloos videogesprekken kunt voeren met je familie, vrienden en collega's. Wil je de tablet meenemen? Geen probleem! Dankzij het handige ontwerp kun je de tablet eenvoudig van de dock afhalen en overal mee naartoe nemen. Kortom, de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas biedt de perfecte combin.

Pluspunten
  • Bescherm het scherm van je Pixel Tablet tegen krassen met de screenprotector. Ervaar krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet met de oplaaddock met speaker. Bestuur je slimme apparaten in huis met je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het beeldscherm is niet helder en scherp genoeg om details van jouw professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. Op een grote tablet heb je meer schermruimte ter beschikking voor het bewerken van je documenten.

Veelgestelde vragen over Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 11 inch.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas is Kunststof van materiaal en is Grijs van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Goed.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft een snelheidsklasse van Uitstekend en is daardoor uitstekend geschikt voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft als besturingssysteem Android en de processor is Google Tensor G2.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft een opslagcapaciteit van 256 GB.

Bekijk ook andere tablets