Of je nu een professionele geschenkgever bent of net begint met het perfectioneren van je cadeaugame, één ding is zeker: de verpakking is misschien wel net zo belangrijk als het geschenk zelf. Als het gaat om het maken van een goede indruk, zijn de gepersonaliseerde geschenkdozen van Rotim Verpakkingen ideaal.

Wat maakt deze dozen zo speciaal? Laten we eens kijken!

De perfecte finishing touch

Tegenwoordig zijn matte kleuren helemaal in. Het geeft de perfecte minimalistische vibe die juist je cadeaus goed kan aanvullen. Met de mooie kleuren stralen de geschenkdozen een gevoel van luxe en aandacht voor detail uit. Hierdoor zijn ze dus geweldig voor feestdagen zoals een jubileum, een huwelijkscadeau, verjaardagen, of wanneer je gewoon even iets leuks naar iemand wil opsturen. Deze dozen zijn extra speciaal omdat je ze kan personaliseren! Je kunt ze bedrukken met je eigen ontworpen tekst of logo. Dit is bijvoorbeeld leuk voor iemands verjaardag: laat zijn/haar naam bedrukken op de doos en geef je cadeau met een geweldig persoonlijk tintje. 

Kleuren

Je zal geen tekort aan keuzes hebben met deze dozen door het brede scala aan kleuren, waardoor je de perfecte doos kan kiezen die past bij de persoon naar wie jij je cadeau opstuurt. Van een rustige pastel roze kleur tot industrieel zwart. Voor een luxe sfeer kan je zelfs voor een gouden doos kiezen, en voor een wat meer levendige vibe kan je een witte doos met een neonkleur kiezen. Zo zijn er nog veel meer dozen verkrijgbaar met leuke, frisse printjes. 

Sinds kort zijn er ook dozen verkrijgbaar met speciaal metallic materiaal voor je gepersonaliseerde tekst! Hierdoor laat je je geschenkdoos nog een beetje extra shinen.

Jouw merk, jouw stempel

De dozen van Rotim Verpakkingen zijn er niet alleen voor feestdagen; je kan er ook je bedrijf mee laten opvallen! Personaliseer je doos met je eigen bedrijfslogo en stuur het naar collega’s of klanten van je bedrijf. Hiermee maak je sowieso een blijvende indruk.

Wat je ook hebt als geschenk, je cadeaus zullen er nooit meer saai of kaal uitzien met deze geschenkdozen van Rotim Verpakkingen. Of je nou een kleinigheidje hebt of een groter cadeau, laat je geschenken stralen!