veel geld verdienen in korte tijd

Je hebt snel geld nodig en bent op zoek naar de mogelijkheden. Veel geld verdienen in korte tijd kan zeker, maar is niet altijd even makkelijk. De vraag is natuurlijk ook wat jij als veel geld beschouwt.

In dit artikel kijken we hiernaar en wat de mogelijkheden zijn. Onze tip: Vindt iets waarmee je voor langere termijn een hoop geld verdient. En dat is er zeker! Lees snel verder!

Wat is snel en wat is veel geld?

Als je met snel bedoeld binnen een week, dan wordt het wel lastig. Natuurlijk kun je vandaag al beginnen met zaken die direct geld opleveren, maar in de meeste gevallen duurt het gewoon iets langer voordat je ‘handeltje’ rendeert.
Geef jezelf een aantal maanden, laten we zeggen 6 tot 12 maanden en dan is opeens veel meer mogelijk. Het mooie is dan ook dat je wat opbouwt wat wellicht langdurig (veel) geld kan opleveren.

En wat is veel geld? Honderd euro per dag, of tienduizend per maand? Dat verschilt natuurlijk voor iedereen. Snel geld verdienen kan, maar snel rijk worden is meestal niet reëel.

Hieronder onze 6 realistische tips om snel geld te verdienen.


Tip 1. Word dierenoppas vanuit huis

Ben je veel thuis? Kun je goed overweg met honden en katten? Er zijn jaarlijkse vele baasjes op zoek naar dierenopvang in huiselijke kring. Meld je aan bij een van de diverse websites waar dierenoppas of hondenoppas wordt gevraagd. Je kunt dit gewoon als particulier uitvoeren, als je de bijverdienste maar wel opgeeft aan de belastingdienst.

Het is niet ongewoon om per dier 20 tot 30 euro te verdienen per dag. Ben je weinig thuis? Pas dan tijdens vakanties op. Alle vakantieperiodes waarin Nederlanders op vakantie gaan zijn interessant. Zorg dat je op meerdere dieren tegelijk past, waarmee je in 2 weken tijd gemakkelijk zo’n 1000 euro kunt verdienen.

Tip 2. Start je eigen website, ontvang AdSense inkomsten

Ben jij een typewonder en heb je diepgaande kennis over een bepaald onderwerp? In dat geval kan het best wel lucratief zijn een eigen website op te zetten, waarin je jouw kennis deelt. Laat je domeinnaam vastleggen bij een hostingsbedrijf, plaats WordPress op je website en begin met schrijven. Maak zelf als het je lukt foto’s over je onderwerp en geef deze foto’s telkens de juiste omschrijving. Zo begrijpt Google dat jouw foto’s ook over jouw onderwerp gaan en dat draagt bij aan een hogere positie in de zoekmachine.

Plaats jouw teksten op je website, voorzien van deze foto’s en blijf dit eigenlijk wekelijks doen. Inmiddels geef je jezelf ook op bij Google, om een Adsense-code te bemachtigen. Google zal eerst jouw website beoordelen of deze voldoet aan hun richtlijnen.

Is dit het geval, dan ontvang je jouw code. Deze code dien je op je website te plaatsen, waardoor Google reclame kan vertonen. Zodra een bezoeker van jouw website klikt op deze reclame zul je hiervoor worden uitbetaald. Afhankelijk van het aantal bezoekers en kliks, kun je maandelijks enkele tientallen tot honderden euro’s ontvangen.

Tip 3. Medisch proefpersoon worden

Niet iedereen kan en wil het: medisch proefpersoon worden. Binnen de farmaceutische industrie worden constant onderzoeken uitgevoerd om nieuwe medicijnen uit te testen. Naast proefdieren hebben zij hier ook proefpersonen voor nodig. Let wel: het hoeft niet geheel risicoloos te zijn om deel te nemen aan een proefprogramma. Indien je overweegt deel te nemen en je behoort tot de gezochte doelgroep, laat je dan vooraf goed informeren over eventuele medische risico’s.

Als proefpersoon dien je aan bepaald vereisten te voldoen; welke kun je nalezen op de websites van de verschillende organisaties. Het voordeel van proefpersoon worden is dat je in korte tijd soms meer dan 1000 euro kunt verdienen. Nadelen, zoals reeds omschreven, kunnen ook aanwezig zijn. Zorg dat je een weloverwogen beslissing maakt.

Tip 4. Reclame op je eigen auto

Ben jij in het bezit van een representatieve auto, dan kun je ervoor kiezen je auto te laten beplakken met autoreclame. Online bestaan er diverse websites waarvoor je jezelf kunt inschrijven hiervoor. Let op dat je jezelf alleen aanmeldt bij een bedrijf wat geen inschrijfgeld van je vraagt.

Na inschrijving zullen adverteerders bij belangstelling contact met je opnemen. In drukke gebieden, zoals in de Randstad, zie je regelmatig nieuwere kleine auto’s rondrijden voorzien van autoreclame. Lang niet iedere automobilist is echter werkzaam voor het betreffende bedrijf. Vele auto’s rijden dus rond met reclame voor anderen en verdienen op deze wijze een leuk bedrag erbij.

Tip 5. Diensten leveren in je wijk

Er bestaan diverse organisaties, zoals ‘Doordewijker’, waar je als particulier jezelf kunt aanmelden om diensten te verlenen. Je kunt op deze wijze, tegen vergoeding, je buurtgenoten helpen op talloze gebieden: van bijles geven aan kinderen, tot ouderen begeleiden naar de arts. Ben jij goed met je handen, dan kun je klusjes uitvoeren, maar ook op kinderen passen en tal van andere diensten aanbieden. Alles wat je je maar kunt bedenken, en wat natuurlijk bij je past, kun je op deze wijze aanbieden.

In principe kun je snel aan de slag. Geef jezelf op bij de organisatie met een passende omschrijving en foto. Zodra jouw deelname is geaccepteerd kun je berichten ontvangen van wijkgenoten. Zorg voor een breed aanbod, zodat je zoveel mogelijk mensen van dienst kunt zijn. Vergeet ook niet te informeren bij de organisatie wat je verplichtingen zijn ten opzichte van de Belastingdienst.

Tip 6. Telefonische verkoper

Heb jij een vlotte babbel en een doorzettend karakter? Dit zou zomaar de wervende tekst van een vacature voor telefonische verkoop kunnen zijn ;).
Veel mensen zitten niet te wachten op telefoontjes waarbij gepoogd wordt je dingen te verkopen. We kennen ze allemaal… Toch gebeurd dit niet voor niets. Er is namelijk als verkoper flink mee te verdienen. Meestal ontvangt de verkoper een provisie bij iedere ‘sale’ en dat kan makkelijk oplopen tot honderden euro’s per dag. Het kan bijvoorbeeld gaan om het afsluiten van een nieuw abonnement, overstappen naar een nieuwe provider of een nieuwe energieleverancier.

Tip 7. Affiliate marketing

Bij affiliate marketing ontvang je provisie voor het doorsturen van klanten. Er zijn veel verschillende vormen en het is een bewezen methode om veel geld in relatief korte tijd te verdienen. Als je echt goed bent, zijn verdiensten van duizenden euro’s per maand absoluut te doen.

Wellicht ook interessant