Bas van Veggel is een Nederlandse ondernemer en vastgoedontwikkelaar. Hij is medeoprichter en directeur van EDGE Technologies, een bedrijf dat zich richt op duurzame en technologisch geavanceerde kantoorontwikkeling. Van Veggel is betrokken bij innovatieve projecten die de toekomst van werkplekken vormgeven en verduurzaming bevorderen.

Wie is Bas van Veggel?

Bas van Veggel is een prominente Nederlandse ondernemer en vastgoedontwikkelaar, geboren op 10 oktober 1969 in Amsterdam. Hij staat bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid en innovatie in de vastgoedsector. Bas is medeoprichter en directeur van EDGE Technologies, een bedrijf dat voorop loopt in de ontwikkeling van intelligente, energiezuinige kantoorruimtes.

Van Veggel studeerde aan de Nyenrode Business Universiteit voordat hij begon te werken in het vastgoedbedrijf van zijn familie. In 1995 richtte hij samen met Coen van Oostrom het vastgoedbedrijf OVG op, dat later de basis werd voor EDGE Technologies. Hun visie was om werkplekken te creëren die de gezondheid en productiviteit van mensen bevorderen, terwijl ze tegelijkertijd duurzaamheid omarmen.

Bas van Veggel staat bekend om zijn betrokkenheid bij en investeringen in baanbrekende projecten zoals The Edge in Amsterdam, ’s werelds groenste kantoorgebouw, en EDGE Olympic in Londen. Hij heeft geprobeerd traditionele vastgoednormen te doorbreken door technologie en innovatieve ontwerpen te integreren om de manier waarop mensen werken te transformeren.

Bas van Veggel

Wat is het vermogen van Bas van Veggel?

Het exacte vermogen van Bas van Veggel kan variëren en is afhankelijk van zijn zakelijke prestaties en investeringen. Als medeoprichter en directeur van EDGE Technologies, een toonaangevend bedrijf in duurzame vastgoedontwikkeling, heeft hij ongetwijfeld aanzienlijke financiële middelen vergaard. Zijn vermogen wordt geschat op meerdere miljoenen euro’s, maar het kan fluctueren vanwege marktschommelingen en nieuwe projecten. Van Veggel’s focus op duurzaamheid en innovatie heeft zeker bijgedragen aan zijn financiële succes.

Waar heeft Bas van Veggel zijn vermogen mee verdiend?

Bas van Veggel heeft zijn vermogen voornamelijk verdiend in de vastgoedsector. Hij is medeoprichter en directeur van EDGE Technologies, een bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame en technologisch geavanceerde kantoorontwikkeling. Onder zijn leiding heeft EDGE Technologies innovatieve kantoorgebouwen gecreëerd, zoals “The Edge” in Amsterdam, die energiezuinig en technologisch geavanceerd zijn. 

Deze projecten hebben bijgedragen aan zijn financiële succes, aangezien duurzaam vastgoed aantrekkelijk is geworden voor investeerders en huurders die waarde hechten aan milieuverantwoorde werkplekken. Het vermogen van Bas van Veggel is dus voornamelijk afkomstig uit vastgoedinvesteringen en projectontwikkeling met een sterke focus op duurzaamheid en innovatie.

Interessante weetjes over Bas van Veggel

  • Vastgoedinnovatie: Bas van Veggel staat bekend om zijn pioniersrol in de ontwikkeling van duurzaam en technologisch geavanceerd vastgoed, zoals ’s werelds groenste kantoorgebouw, The Edge in Amsterdam.
  • Invloed in duurzaamheid: Bas van Veggel heeft aanzienlijke invloed gehad op het bevorderen van duurzame ontwikkeling en het creëren van gezonde werkomgevingen.