Het vermogen van Frits van Eerd zal zeker niet tegenvallen. Als eigenaar van de Jumbo heeft Frits van Eerd natuurlijk voldoende op zijn bankrekening staan. Wil je weten wat het vermogen van Frits van Eerd is? Daar gaan we je hieronder meer over vertellen. 

Frits

Wie is Frits van Eerd?

Frits van Eerd staat vooral bekend als de CEO van de Jumbo. Hij is geboren op 25 maart 1967 in Veghel. In zijn jonge jaren heeft hij zowel in Nederland als de Verenigde Staten bedrijfskunde gestudeerd. Op 25-jarige leeftijd begon Frits bij de Jumbo als productmanager van de broodafdeling. Al snel werd hij gepromoveerd naar supermarktmanager van de Jumbo in Tilburg. 

In 1966 lukte het om nog verder te groeien samen met zijn vader. In dit jaar werd hij namelijk general manager van de Jumbo. Het gezin van Frits van Eerd is samen eigenaar van de Jumbo. Samen met zijn vader en twee zussen is hij eigenaar, waarbij Frits zelf CEO was. Inmiddels is hij geen onderdeel meer van de Jumbo. 

Waar woont Frits van Eerd? Op het moment woont Frits van Eerd samen met zijn gezin, bestaand uit zijn vrouw en drie kinderen, in het enorme landgoed van Frits van Eerd. 

Voormalig Jumbo topman 

Frits van Eerd is dan misschien bekend van de Jumbo, maar inmiddels is hij geen topman van de Jumbo meer. Frits van Eerd heeft te maken gehad met de FIOD vanwege witwassing. Hierdoor is hij direct uit het bedrijf gegooid. 

Frits van Eerd en motorsport

Frits van Eerd staat ook bekend als een groot fan van de motorsport. Zelf heeft hij zelfs een eigen team in de autosport. Het zal je dan ook niet verbazen dat Frits van Eerd een enorme autocollectie heeft. Het team van Frits van Eerd is VES Racing. Dit team racet in de Formule Renault. In 1993 is hij zijn team begonnen en in 1996 zijn ze kampioen geworden van de Benelux. 

Daarnaast is Frits van Eerd groot fan van de Formule 1. Hij is één van de grootste sponsoren van wereldkampioen Max Verstappen.  

View this post on Instagram

A post shared by Frits van Eerd (@frits.van.eerd)

Wat is het vermogen van Frits van Eerd?

Frits van Eerd is helaas niet helemaal duidelijk over zijn vermogen dat hij bij elkaar heeft weten te verzamelen. Het vermogen dat er bekend is van Frits van Eerd is eigenlijk van zijn vader Karel van Eerd. Door de Quote 500 wordt dit vermogen geschat op 2,5 miljard euro. Zelf zal Frits van Eerd dan ook een goed vermogen hebben. 

Hoeveel heeft Frits van Eerd bij Jumbo verdiend?

Frits van Eerd heeft het grootste gedeelte van zijn vermogen verdiend bij de Jumbo. Met name met het laten groeien van de Jumbo heeft Frits van Eerd erg veel verdiend. Wat hij hier precies heeft verdiend, is niet precies duidelijk. Daarnaast schijnt hij een deel van zijn vermogen ook verdiend hebben met witwaspraktijken. 

Interessante weetjes over Frits van Eerd