Als zanger en tv-personage is het vermogen van John de Bever iets wat niet tegen kan vallen. John de Bever heeft door de jaren heen verschillende dingen gedaan, waardoor hij flink wat bekendheid heeft weten te vergaren. Maar wat is nu het vermogen van John de Bever? 

john de bever

Wie is John de Bever en waar ken je hem van?

John de Bever kun je voornamelijk kennen van zijn zangcarrière. Op zijn 14de werd hij al ontdekt door zanger Pierre Kartner. Voor John heeft Pierre het nummer ‘Als ik later eens trouw’ geschreven. Na ontdekt te zijn, heeft John alsnog besloten om verder te gaan met zijn voetbalcarrière als zaalvoetballer. Hiermee heeft hij het Nederlandse team bereikt.

Na zijn voetbalcarrière heeft John de Bever besloten om verder te gaan als zanger. Bijzonder aan John is dat hij als enige profvoetballer uit de kast is gekomen. De partner van John de Bever is Kees Stevens, die tevens ook zijn manager is. Het leeftijdsverschil tussen John de Bever en Kees is flink, want John is 20 jaar ouder. 

Naast zijn zangcarrière heeft John de Bever een tijdje geleden ook een realityprogramma gemaakt genaamd De Bevers. Verder kun je hem vooral kennen van nummers, zoals Jij Krijg Die Lach Niet Van Mijn Gezicht. 

Waar woont John de Bever en hoe oud is hij?

John de Bever woont al jaren in Den Bosch. Hier woont hij samen met zijn partner Kees. Inmiddels is John al flink op leeftijd, want hij is inmiddels 57 jaar oud geworden. 

View this post on Instagram

A post shared by Kees Stevens (De Bever) (@kees_de_bevers)

Waar verdient John de Bever zijn vermogen aan?

John de Bever heeft zijn vermogen vooral verdiend aan zijn voetbal- en zangcarrière. Als profvoetballer verdien je natuurlijk een flink zakcentje. Daarnaast heeft hij ook een groot succes weten te behalen met zijn realityprogramma. Wat het precieze vermogen van John de Bever is, is niet bekend, maar het is wel duidelijk dat hij genoeg geld heeft. 

Wat kost John de Bever?

Als je John de Bever boeken wilt, kost dit flink wat geld. Je hebt maar liefst €4.000,- nodig om hem voor een optreden te boeken. Hiermee verdient hij ook flink wat geld, want het schijnt dat hij €120.000,- per jaar binnen te halen. 

Interessante weetjes over John de Bever