Beste planbord voor ondernemers - TOP 10

Laatst bijgewerkt: 5 dec. 2023

Als ondernemer zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Iedereen kan een ondernemer worden maar echt ondernemen kan niet iedereen. Een goede planbord hebben is als ondernemer echt noodzakelijk. 

Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de best geteste planbord. Zo hoef je zelf geen uren te zoeken en kun je gewoon uit onze top 10 van de best geteste planbord kiezen. Bij ondernemendestarters.nl kun je deze eenvoudig vinden.

Moeite om je ideeën bij te houden? Struin niet meer rond op het internet om een passend planbord te vinden. Wij hebben het harde werk voor je gedaan en een selectie samengesteld van 10 populaire planbord. Door onze vergelijking van verschillende producten zal het eenvoudig zijn om de juiste keuze te maken. Deze gids begeleidt je naar een planbord dat perfect aansluit bij je persoonlijke behoeftes.

Top 10 planbord

De 10 beste planbord hebben we voor je op een rijtje gezet. Ze zijn allemaal genummerd van 1 tot 10. Nummer één is de beste en 10 is ook goed alleen minder goed dan de rest. Wel moeten we voorop stellen dat de volledige top 10 van goede kwaliteit is. 

De best geteste planbord staat bovenaan. Voor ons is het zeer belangrijk dat je in één oogopslag de beste 10 planbord kunt bekijken.

Greenstory Sticky Whiteboard

Het Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot is perfect voor het plannen van een drukke week. Het planbord heeft vier afzonderlijke vakken, die je eenvoudig kunt herplakken, waardoor je het planbord kunt verplaatsen en opnieuw kan gebruiken. Je kunt het planbord zelfs buitenshuis gebruiken met behulp van de handige zuignap die bij het planbord wordt geleverd. Je kunt het planbord gebruiken om je geplande activiteiten voor de week in op te schrijven, of om korte notities over belangrijke familiezaken te maken. Het Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot is gemaakt van duurzaam, milieuvriendelijk materiaal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het planbord is eenvoudig schoon te maken en heeft een waterbestendig oppervlak. Het planbord is ook perfect om te gebruiken voor kleine projecten, zoals de planning van een barbecue of een gezellige avond met de familie. Met het Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt en plannen jullie samen een leuke week. Greenstory's Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot biedt een eenvoudige en milieuvriendelijke manier om je drukke week te organiseren. Herplak de sticky whiteboard vellen eindeloos en overal waar je maar wilt, zonder sporen achter te laten. Met vier afzonderlijke vakken.

Magnetische familieplanner/weekplanner

Deze multifunctionele planner is met sterke magneten aan de muur te bevestigen, zodat je geen omkijken hebt naar het verplaatsen of zoeken van de planner. De weekplanner is voorzien van een maandplanner en whiteboard planner, die je kunt gebruiken voor het aanmaken van taken, het maken van notities of het bijhouden van afspraken. De planner is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je deze helemaal naar je eigen stijl kunt aanpassen. Gebruik de magnetische familieplanner om je leven makkelijker te maken. De whiteboard planner is makkelijk te verplaatsen, waardoor je de planner overal mee naartoe kunt nemen. De maandplanner laat je toe om de hele maand in één oogopslag te zien, zodat je altijd weet wat er op de agenda staat. De sterke magneten zorgen ervoor dat de planner altijd op zijn plaats blijft en je geen omkijken hebt naar het verplaatsen ervan. Laat je leven makkelijker worden met de Urban State magnetische familieplanner!

Nobo Magnetische Combibord

Deze Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord is een veelzijdig en stijlvol bord dat perfect is voor het bijhouden van jouw dagelijkse taken. Het biedt een combinatie van een drooguitwisbaar oppervlak met een kalenderrooster en een kurk notitiebord. Daarnaast worden er ook foamtape, een zwarte magnetische re-writable-marker met wisser en twee magneten meegeleverd. De bordmaten zijn 585 mm x 430 mm. Het bord heeft een stijlvolle zwart met zilveren lijst en is eenvoudig te bevestigen met de meegeleverde foamtape. De magnetische marker is perfect om notities direct op het bord te schrijven en kun je gemakkelijk verwijderen dankzij de bijgeleverde wisser. Daarnaast worden er ook twee magneten meegeleverd die je kunt gebruiken om documenten en foto's aan het bord vast te maken. Met dit bord heb je een stijlvol en handig bord dat je gemakkelijk kunt gebruiken voor het bijhouden van jouw dagelijkse taken.

Brute Strength Magnetisch Weekplanner

De Brute Strength Magnetisch Weekplanner is ideaal voor gezinnen die hun dagelijkse activiteiten en verantwoordelijkheden willen organiseren. Het board is gemaakt van stevig karton, om te zorgen voor een stevige en stevige basis. Daarnaast is het voorzien van een laminaatcoating, waardoor het water en krasbestendig is. Het board is voorzien van 8 A3-planken die perfect passen bij de moderne keuken. Je kan de planken gebruiken om je dagelijkse taken te plannen, maar ook om te markeren wie wat taken heeft. Er zijn ook extra stickers die je kan gebruiken om je boodschappen, verjaardagen, sportactiviteiten of andere gezinsplannen te markeren. Dankzij de diverse stickers en de magnetische weekplanner heb je altijd in één oogopslag zicht op je gezinsplanning.

Andere categorieën:

Lumbit Magnetische Maandplanner

Je krijgt een magnetische maandplanner, waarmee je een overzicht krijgt van de hele maand. Je kunt hier al je afspraken, verjaardagen en evenementen op plannen. Ook krijg je een magnetische weekplanner waarmee je al je taken, activiteiten en verplichtingen kunt plannen. Voor kleine boodschappen is er een magnetische boodschappenlijst om alles op te schrijven wat je nodig hebt. En voor al je kleine notities en ideeën is er een magnetisch notitiebord. Deze complete set magnetische planborden van Lumbit is gemaakt van duurzaam en waterbestendig materiaal. De planborden kunnen je eenvoudig ophangen aan de muur of ergens anders in huis. Zo kun je ze overal mee naartoe nemen en hou je eenvoudig je schema's bij. Als je je planborden niet meer gebruikt, kun je ze eenvoudig opbergen. Zij zijn als een puzzel in elkaar te steken en zo kun je ze makkelijk wegstoppen.

Brute Strength Magnetisch Weekplanner

Deze weekplanner is een perfecte oplossing voor het organiseren van de dagelijkse taken van het gezin. Het is gemaakt van een stevig kunststofmateriaal dat bestand is tegen krassen en stoten. Deze weekplanner is aan twee kanten bedrukt met een duidelijke, kleurendruk. De planner is voorzien van 12 A3-planken die je kunt gebruiken om je dagelijkse taken, gezins- en budgetplannen, boodschappenlijsten, herinneringen en andere informatie op te schrijven. Deze brute kracht magnetische weekplanner is ideaal voor het organiseren van een druk gezinsleven. Hij is verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren, dus je kunt gemakkelijk een kleur kiezen die past bij de rest van je huis. De planner heeft een krachtige magnetische achterkant die stevig vastzit aan het oppervlak. Je kunt het ook gemakkelijk verwijderen of verplaatsen. Bovendien biedt de weekplanner ook een ruimte voor het invullen van je eigen tekst, zo kun je ervoor zorgen dat je gezinsleden op de hoogte blijven van de planning.

Brute Strength Magnetische pictogrammen

Dit setje magnetische pictogrammen bestaat uit twee delen; 50 stuks in verschillende kleuren. De pictogrammen zijn gemaakt van stevig materiaal, dus geen gedoe met het maken van een nieuwe set. Ook hebben ze een sterke magneet, waardoor ze op een weekplanner- of planbord blijven hangen. De pictogrammen zijn verschillende vormen, waardoor je een eigen stijl kunt samenstellen en zo je planning op een leuke manier kunt vormgeven. Deze set magnetische pictogrammen van Brute Strength is ideaal voor kinderen die hun dagelijkse taken, activiteiten en verantwoordelijkheden willen plannen. De verschillende kleuren maken het leuk om ermee te spelen en zorgen ervoor dat het ook minder volwassenen aanspreekt. De pictogrammen kunnen ook gebruikt worden als onderdeel van een motivatiesysteem, waardoor kinderen hun doelen kunnen behalen en hun verantwoordelijkheden kunnen aanpakken. Kortom, deze set magnetische pictogrammen van Brute Strength is een must-have als je het gevoel van structuur en planning in je dagelijks leven wilt brengen.

Navaris weekplanner

Navaris weekplanner Prikbord - COMBIBORD: Maak van elke muur een stijlvol notitiebord met de Navaris weekplanner Prikbord. Dit bord is een combinatie van een kurken prikbord, magnetisch whiteboard en magnetisch krijtbord in één. Hang notitiebriefjes, kaartjes, foto's en schrijf er boodschappen op: de ideale manier om je weekplanner, familieplanner of to-do lijst in te vullen. FUNCTIONEEL & STIJLVOL: Met een formaat van 60 x 40 cm is het Navaris weekplanner Prikbord een echte blikvanger op de muur. De combinatie van verschillende materialen maakt het een echt stijlvolle aanwinst voor de muur. De meegeleverde accessoires zoals krijtjes, marker, punaises en magneetjes maken het bord helemaal compleet. KEER OP KEER HERBRUIKBAAR: De marker en krijt kunnen meerdere keren worden gebruikt. Met een vochtige doek kun je de inhoud vervolgens weer uitwissen. Zo kun je het Navaris weekplanner Prikbord keer op keer hergebruiken voor verschillende taken. Het bord kan een mooi plekje krijgen in de keuken, woonkamer of op kantoor. Het is ook een leuk cadeau voor vrienden en familie!

Brute Strength Magnetische pictogrammen

Deze magnetische pictogrammen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en kunnen worden gebruikt voor het structureren van de dagelijkse activiteiten. Ze kunnen gemakkelijk worden gebruikt voor het maken van een weekplanner, dagritme of autisme-planner. Ze kunnen worden gebruikt voor alles, van het aangeven van het tijdstip van de maaltijden tot het volgen van een dagelijkse routine. De magnetische pictogrammen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren (rood, blauw, geel en groen) en zijn verpakt in sets van 50 stuks. Ze zijn voorzien van een stevige magneet aan de achterkant, waardoor ze eenvoudig op een weekplanner planbord kunnen worden geplaatst. De pictogrammen zijn duurzaam en kunnen gebruikt worden in combinatie met andere tools, zoals een schema voor het structureren van de dagelijkse activiteiten. Brute Strength’s magnetische pictogrammen zijn een handig en kleurrijk hulpmiddel bij het maken van een goede planning. Ze zijn ideaal voor kinderen en volwassenen die behoefte hebben aan structuur en planning. Ze zijn perfect voor het structureren van de dagelijkse activiteiten en helpen bij het volgen van een dagelijkse routine. Verkrijgbaar in 4 kleuren en met een stevige magneet aan de achterkant, zijn Brute Strength’s magnetische pictogrammen een must-have voor iedereen die behoefte heeft aan meer structuur en planning in hun leven.

RX Goods Premium Magnetische Maandplanner

Deze set bestaat uit een groot whiteboard, een maandplanning-template en een weekplanning-template. In de set zitten ook 8 markers & een wisser meegeleverd. De markers zijn multi-kleurig, waardoor er voor elke gelegenheid een passende kleur is. De kleuren zijn oranje, rood, blauw, geel, groen, paars, roze & zwart. De magnetische whiteboard set is eenvoudig te monteren, omdat deze gewoon aan de muur bevestigd kan worden. Hierdoor heb je altijd een overzichtelijke maand- én weekplanning bij de hand. De set is gemaakt van een hoogwaardig materiaal, waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Met RX Goods Premium Magnetische Maandplanner Whiteboard Set met 8 Markers Wisser Incl. Weekplanner heb je altijd een overzichtelijke planning bij de hand. Zo vergeet je nooit meer iets en staat alles duidelijk voor je op een rijtje. De set is eenvoudig te monteren en duurzaam, waardoor je hier jarenlang plezier van hebt. Bovendien heb je met de 8 multi-kleurige markers altijd een passende kleur voor elke gelegenheid in huis. Kortom, met deze set heb jij altijd je verplichtingen op tijd in de gaten!

  1. kantoorartikelen
  2. planbord

Inhoudsopgave

Waarom kiezen voor ondernemendestarters.nl?

Ondernemendestarters.nl is de ideale website voor beginnende ondernemers maar ook voor ondernemers die al wat langer actief zijn. Naast dat je alles over de ideale planbord kunt lezen kun je ook een heleboel van onze website leren. Onze website staat ervoor om alle informatie juist over te brengen aan de gebruikers. 

Voor ons is het zeer belangrijk dat alles wat op onze website staat goed onderzocht is. Samen met een team vol onderzoekers doen we altijd onderzoek naar de content voordat het op de website komt te staan. Op die manier zorgen we ervoor dat de website een veilige omgeving is voor alle websitegebruikers.

Veelgestelde vragen over de planbord test

Er zitten zeker prijsverschillen tussen de beste planbord. Dit komt doordat er zoveel verschillende aanbieders zijn die allemaal hun eigen prijs mogen bepalen. Dan krijg je verschillende prijzen. 

Daarnaast is het ene merk het andere merk niet. Hierdoor kunnen de prijzen ook al verschillen. Verder kun je denken aan kwaliteit of extra mogelijkheden. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de prijzen anders zijn. Daarom is het ook goed om de planbord te vergelijken op basis van alle mogelijkheden.

Een planbord kopen kan via onze betrouwbare partners. Dat kan niet rechtstreeks via ons. Wij hebben verschillende aanbieders op onze website staan waarbij je wel een goede planbord kunt kopen. 

Deze aanbieders verkopen de best geteste planbord die er zijn. Alle aanbieders zijn door ons gecontroleerd en zeer betrouwbaar. Voor ons is het zeer belangrijk dat je op een veilige manier via ons iets kan kopen. Daarom moeten al onze aanbieders ook aan bepaalde eisen voldoen zodat het veilig voor jou is.

Laten we voorop stellen dat er niet één beste planbord is. Er zijn verschillende planbord die het zeer goed doen. De volledige top 10 bestaat uitstekende planbord, daar hoef je absoluut niet bang voor te zijn. De beste die uit onze onderzoeken kwam is Greenstory Sticky Whiteboard .

Uiteraard zijn Magnetische familieplanner/weekplanner en Nobo Magnetische Combibord ook zeer goede producten. Het is goed om naar je eigen situatie te kijken. Er zijn namelijk heel wat verschillende mogelijkheden.

Beste planbord voor jou

De beste planbord voor jou vinden hoeft niet moeilijk te zijn. De eerste optie die je hebt is door gewoon onze top 10 te bekijken. Als hier niets tussen zit dan kun je zelf de planbord met elkaar gaan vergelijken. De planbord vergelijken is wel een hele klus om alleen te doen. 

Het is goed om naar de ervaringen van consumenten te kijken die de planbord al in gebruik hebben wanneer je zelf wilt gaan zoeken. Aan de hand daarvan wordt de keuze voor jezelf misschien een stukje eenvoudiger. Zo voorkom je dat je iets koopt waar je later niet blij mee bent.

Conclusie planbord test

Het kiezen van een planbord uit deze top 10 kan een verstandige keuze zijn als je op zoek bent naar een product dat je dagelijkse taken en verantwoordelijkheden kan beheren. Het heeft je vast wat inspiratie opgeleverd om een keuze te maken. Wij weten dat het een lastige taak kan zijn om eruit te kiezen, waarom ook niet online een kijkje nemen, en elk product dat jouw aandacht trekt uitproberen. Het is ook goed om eerst alle details en informatie te vergelijken alvorens je een keuze maakt. Mocht je nog vragen stellen of hulp nodig hebben om een planbord te selecteren, dan kun je altijd met ons team contact opnemen. Zij zouden je graag willen helpen bij het vinden van het meest geschikte planbord. Onze service staat klaar om jou te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Marijn

Ik ben Marijn, een ambitieuze ondernemer die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen. In mijn vrije tijd schrijf ik graag reviews over verschillende producten van gadgets tot kantoorartikelen en alles daartussenin. Ik vind het leuk om mijn mening te delen en anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Mijn passie voor ondernemen en productbeoordelingen stelt me in staat om mijn vaardigheden op beide gebieden te verbeteren en te groeien als professional. Ik hoop dat mijn reviews andere mensen inspireren om nieuwe producten uit te proberen.

Marijn

Gepubliceerd op: 26 jan. 2023

Disclaimer: Wij linken naar diverse webshops waaronder Bol.com. Wanneer je via een link op onze website een bestelling plaatst voor een planbord ontvangen wij hierover een kleine vergoeding.