Beste slimme thermostaat voor ondernemers - TOP 10 slimme thermostaat

Laatst bijgewerkt: 02-05-2024

Als ondernemer zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Iedereen kan een ondernemer worden maar ondernemen kan niet iedereen. Een goede slimme thermostaat hebben is als ondernemer echt noodzakelijk. 

Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de 10 beste slimme thermostaat van 2024. Zo hoef jij hier zelf niet naar te zoeken en kun je een goede slimme thermostaat uit onze top 10 van de best geteste slimme thermostaat kiezen. Bij ons op ondernemendestarters.nl kun je deze gemakkelijk vinden.

Met behulp van een slimme thermostaat kun je de temperatuur in je huis gemakkelijk beheren, waardoor je energie en geld kunt besparen. Door speciale functies zoals tijdschema's, stroomverbruik data, en slimme opties, kun je je verwarming aanpassen aan je wensen. Maar met zo veel verschillende opties en modellen, hoe weet je welke slimme thermostaat het beste bij je past? Om je te helpen hebben we de 10 beste opties voor je op een rijtje gezet.

Top 10 slimme thermostaat vergelijking

De 10 beste slimme thermostaat hebben we voor jou in een overzicht gezet. Ze zijn genummerd van 1 tot 10. Nummer één is de beste, nummer 10 is ook goed maar wel de minst goede van deze 10 slimme thermostaat. Wel moeten we voorop stellen dat de volledige top 10 van goede kwaliteit is. 

De best geteste slimme thermostaat staat bovenaan. Voor ons is het zeer belangrijk dat je in één oogopslag de beste 10 slimme thermostaat kunt bekijken.

Google Nest Learning Thermostat

De Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat biedt meer controle over je verwarming dan ooit. De slimme thermostaat leert je gebruik en past zich aan jouw schema aan. Je kunt gemakkelijk je verwarmingsinstellingen op je computer, tablet of smartphone aanpassen. Je kunt ook instellen dat je verwarming goedkoper is wanneer je niet thuis bent. Het scherm van de slimme thermostaat is groter en duidelijker en heeft een slanker en gestroomlijnder ontwerp. Met de slimme thermostaat heb je meer controle over je energieverbruik. Hij geeft je waarschuwingen als je verwarmingsinstellingen niet optimaal zijn, en je kunt je energieverbruik inzien met behulp van de energiegeschiedenis. Bovendien is de slimme thermostaat compatibel met OpenTherm-technologie, zodat je het maximale uit je verwarmingssysteem kunt halen. Het is ook mogelijk om je boiler aan te sturen, waardoor je nog meer energie kunt besparen. Met de Afstandsweergave geeft de slimme thermostaat de tijd of de ingestelde temperatuur vanaf de andere kant van de kamer weer.

tado° Slimme Thermostaat

De tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant is een slimme en efficiënte manier om uw energieverbruik te verminderen. Met deze slimme thermostaat kunt u de temperatuur in uw huis automatisch aanpassen, afhankelijk van de buitentemperatuur, waardoor u energie kunt besparen. Het slimme systeem stuurt ook meldingen als uw energieverbruik hoog is, waardoor uw energieverbruik verder verminderd kan worden. Het bedraad systeem van de tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Bedrade variant is makkelijk te installeren. U kunt ook geavanceerde functies zoals temperatuurschema's instellen, waardoor u precies kunt bepalen wanneer uw thermostaat aan en uit gaat. Er zijn ook speciale functies zoals geo-tracking, waardoor de thermostaat automatisch aan- en uitschakelt als u thuiskomt of weggaat. Al met al is het een praktisch en slim systeem dat uw energieverbruik vermindert en uw leven comfortabeler maakt.

Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat

De Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad is een innovatieve en slimme oplossing voor het reguleren van de temperatuur in jouw woning. Met behulp van deze thermostaat kun je gemakkelijk de temperatuur in jouw woning aanpassen, waardoor je energie kunt besparen. De thermostaat is eenvoudig te installeren en geschikt voor alle bekabelde verwarmingssystemen. De Lyric T6 Slimme Thermostaat Bedraad is voorzien van een intuïtief en gebruiksvriendelijk ontwerp. De thermostaat heeft een extra-grote LCD-scherm met heldere kleuren en kan worden geïnstalleerd zonder dat je een technische kennis nodig hebt. Het systeem is ook uitgerust met een meertalige stembesturing, waarmee je de temperatuur moeiteloos kunt bedienen met behulp van je stem. Met de geïntegreerde geofencing-technologie kun je de temperatuur ook automatisch regelen, zodat je nooit meer energie hoeft te verspillen.

Google Nest Learning Thermostat

Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat RVS is een slimme thermostaat die je energieverbruik regelt en je comfort verhoogt. De thermostaat heeft een kleuren touchscreen dat responsief is, zodat je gemakkelijk en snel navigeren en instellingen aanpassen. Het is ook compatibel met een aantal slimme binnenhuisapparaten, waaronder slimme luidsprekers, waardoor je eenvoudig je thermostaat aan en uit kunt zetten met je stem. Daarnaast heeft de thermostaat ook een intuïtieve intuïtieve leerfunctie die automatisch luchtvochtigheid, temperatuur en luchtkwaliteit in je huis regelt. De Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat RVS heeft een energiebesparende modus waardoor je energierekeningen lager worden. Het toont ook duidelijke en nuttige informatie over je energieverbruik op het touchscreen. Het is ook compatibel met een aantal slimme binnenhuisapparaten, waaronder slimme luidsprekers, waardoor je eenvoudig je thermostaat aan en uit kunt zetten met je stem. Het is ook compatibel met een aantal populaire apps, waaronder Google Home, waardoor je nog meer controle over je energie hebt. Google Nest Learning Thermostat Slimme thermostaat RVS is de perfecte oplossing voor iedereen die graag energie wil besparen en het maximale comfort wil ervaren. Het is ontworpen met een stijlvolle, roestvrijstalen afwerking en is gemakkelijk te inst.

Andere categorieën:

tado° Slimme Thermostaat V3

Het gebruik van de tado° Slimme Thermostaat V3+ begint met een eenvoudige installatie waarmee je je verwarmingssysteem in een handomdraai moderniseert. Met behulp van geavanceerde slimme technologie kun je tado° instellen om je verwarmingssysteem te bedienen en te regelen, waardoor je energie kunt besparen op je maandelijkse energierekening. Met de tado° Slimme Thermostaat V3+ kun je de temperatuur in je huis op afstand aanpassen via je smartphone of tablet, zodat je kunt genieten van een comfortabele temperatuur wanneer je thuiskomt. De tado° slimme thermostaat v3+ is ook voorzien van geavanceerde slimme technologie die je geld bespaart door verwarmingscycli te verminderen wanneer je niet thuis bent. Ook kun je elke dag verschillende temperatuurschema's instellen om je verwarmingssysteem te bedienen. Daarnaast heeft het de mogelijkheid om de temperatuur in verschillende ruimtes in je huis te regelen, zodat je altijd de juiste temperatuur hebt. Met de tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskit Draadloze variant kun je je verwarmingssysteem in een handomdraai moderniseren. Met deze slimme thermostaat kun je op afstand de temperatuur regelen, waardoor je kunt genieten van een comfortabele temperatuur wanneer je thuiskomt, en energiekosten kunt besparen door verwarmingscycli te verminderen wanneer je niet thuis bent. Ook kun je elke dag verschillende temperatuurschema's instellen om je verwarmingssysteem.

tado° Draadloze Temperatuursensor

Met de Tado° draadloze temperatuursensor krijg je meer inzicht in de temperatuur in huis. De sensor detecteert temperaturen met een nauwkeurigheid van 0,3°C, waardoor je meer kunt leren over je woonomgeving en je kunt precies afstellen. De sensor is uitgerust met een LCD-scherm dat de temperatuur direct laat zien, zodat je precies weet wat er in je huis gebeurt. Deze draadloze sensor is ook draadloos te verbinden met je Tado installatie. Je kunt de sensor overal in huis plaatsen, zodat je altijd precies weet waar het warmste of koudste gedeelte van je huis is. Daarnaast kun je de sensor ook gebruiken om de temperatuur in een bepaalde ruimte te herkennen en de verwarming of airconditioning aan te passen, waardoor je energie kunt besparen.

Netatmo Slimme Thermostaat

De Netatmo thermostaat is compatibel met alle types CV-ketels en de nieuwe Netatmo Slimme Radiatorknoppen. Deze kunnen individuele kamers te regelen op verschillende temperaturen. U kunt instellen dat uw slaapkamer in de winter bijvoorbeeld 3 graden warmer is dan de woonkamer. De knoppen zijn eenvoudig te installeren en te bedienen. U kunt het comfort van uw huis verhogen en de verwarmingskosten omlaag brengen. De Netatmo thermostaat is een slimme en eenvoudige oplossing voor uw verwarming. Met de thermostaat op uw smartphone, tablet of laptop heeft u altijd controle over uw verwarmingssysteem. U kunt verschillende programma's instellen, waardoor het systeem op de beste manier gebruik maakt van de energie die gebruikt wordt. Daarnaast kunt u met de Netatmo Slimme Radiatorknoppen verschillende kamers op verschillende temperaturen instellen. U kunt uw energieverbruik daardoor verminderen en comfortabeler wonen. U kunt dus op een slimme manier uw huis verwarmen!

Avatto Slimme Thermostaat

De Avatto slimme thermostaat biedt vele voordelen. Zo kunt u met uw mobiele telefoon de temperatuur in huis regelen. Ook kunt u met de app programma's maken voor de thermostaat, zodat deze automatisch aan- en uit gaat. Ook kunt u meerdere gebruikers toevoegen aan de app, waardoor iedereen de temperatuur kan regelen. De Avatto slimme thermostaat is ook erg energiezuinig. U kunt de thermostaat instellen op een lagere temperatuur als u niet thuis bent, waardoor u geld bespaart. Daarnaast heeft de thermostaat een ingebouwde timer, waarmee u de verwarming kunt instellen op bepaalde tijden. De thermostaat is ook voorzien van een geavanceerde temperatuurregeling, waarmee u de ideale temperatuur in huis kunt creëren.

EasyComfort 494 draadloze Thermostaat

De EasyComfort wifi thermostaat is geschikt voor verschillende vormen van verwarming, zoals CV, infrarood panelen en elektrische vloerverwarming. De slimme wifi thermostaat verbruikt weinig energie en helpt u bij het besparen op uw energieverbruik. De thermostaat is te bedienen met de gratis app Tuya, waarmee u uw verwarmingssysteem comfortabel en veilig kunt bedienen. Met de app kunt u eenvoudig uw verwarmingsprogramma aanpassen om zo energie te besparen. De EasyComfort 494 draadloze wifi thermostaat biedt u maximale comfort. U kunt de thermostaat bijvoorbeeld programmeren zodat deze zich automatisch aanpast aan het buitenweer. U kunt ook een instellingen kiezen waarbij uw verwarmingssysteem alleen werkt wanneer het buiten kouder is dan de ingestelde temperatuur, zodat u energie bespaart. Daarnaast kunt u met de gratis Tuya app eenvoudig uw verwarmingsprogramma aanpassen, de temperatuur in verschillende ruimtes instellen en verschillende gebruikers toegang geven tot het systeem.

Slimme Thermostaat

Deze slimme INBOUW thermostaat voor Elektrische Vloerverwarming is ontwikkeld met het oog op een goede prijs-kwaliteitverhouding. De thermostaat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een duurzaam karakter. De thermostaat is voorzien van een geïntegreerd LCD scherm, waarmee je de temperatuur kunt aanpassen en de ingebouwde timer kunt instellen. Ook is de thermostaat draadloos met WIFI verbonden waardoor je via je telefoon of tablet zelfs op afstand de temperatuur kunt aanpassen. Zo ben je altijd voorzien van een heerlijke warmte in huis! Deze slimme INBOUW thermostaat voor Elektrische Vloerverwarming is eenvoudig te installeren. Je koppelt deze aan je netwerk en koppelt deze vervolgens aan je smartphone of tablet. Hierdoor kun je met één druk op de knop je verwarmingsinstellingen aanpassen en zelfs vanaf afstand. De thermostaat is ook voorzien van extra functies zoals het instellen van een nachtmodus, waardoor je warmte bijvoorbeeld alleen op de momenten dat je slaapt kunt regelen. Deze slimme INBOUW thermostaat voor Elektrische Vloerverwarming is een eenvoudig te bedienen, gebruiksvriendelijk en kostenefficiënte oplossing voor het verwarmen van je woning. Je hebt de mogelijkheid om je thermostaat op afstand te besturen, maar ook om automatische programma’s in te stellen voor de hele week. Hierdoor hoeft je nooit meer onnodig te stoken, maar heb je altijd een heerlijk warm thuis!

  1. melders
  2. slimme thermostaat

Inhoudsopgave

Alles over deze 10 goede slimme thermostaat

Ondernemendestarters.nl is de ideale plek voor (beginnende) ondernemers. Naast dat je alle informatie kunt vinden over de ideale slimme thermostaat kun je ook veel op onze website leren. Onze website staat ervoor om alle informatie juist over te brengen aan de gebruikers. 

Voor ons is het erg belangrijk dat alle informatie op onze website goed uitgezocht is. Samen met een team van deskundigen doen we onderzoek naar de content voordat het op onze website wordt geplaatst. Op deze manier zorgen we ervoor dat de website een veilige omgeving is voor alle websitegebruikers.

Veelgestelde vragen over de slimme thermostaat top 10

Er zitten zeker prijsverschillen tussen de beste slimme thermostaat. Dit komt doordat er zoveel verschillende aanbieders zijn die allemaal hun eigen prijs mogen bepalen. Dan krijg je verschillende prijzen. 

Daarnaast is het ene merk het andere merk niet. Hierdoor kunnen de prijzen ook al verschillen. Verder kun je denken aan kwaliteit of extra mogelijkheden. Dit kan er allemaal voor zorgen dat de prijzen anders zijn. Daarom is het ook goed om de slimme thermostaat te vergelijken op basis van alle mogelijkheden.

Een slimme thermostaat kopen kan via onze betrouwbare partners. Dat kan niet rechtstreeks via ons. Wij hebben verschillende aanbieders op onze website staan waarbij je wel een goede slimme thermostaat kunt kopen. 

Deze aanbieders verkopen de best geteste slimme thermostaat die er zijn. Alle aanbieders zijn door ons gecontroleerd en zeer betrouwbaar. Voor ons is het zeer belangrijk dat je op een veilige manier via ons iets kan kopen. Daarom moeten al onze aanbieders ook aan bepaalde eisen voldoen zodat het veilig voor jou is.

Laten we voorop stellen dat er niet één beste slimme thermostaat is. Er zijn verschillende slimme thermostaat die het zeer goed doen. De volledige top 10 bestaat uitstekende slimme thermostaat, daar hoef je absoluut niet bang voor te zijn. De beste die uit onze onderzoeken kwam is Google Nest Learning Thermostat .

Uiteraard zijn tado° Slimme Thermostaat en Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat ook zeer goede producten. Het is goed om naar je eigen situatie te kijken. Er zijn namelijk heel wat verschillende mogelijkheden.

Beste slimme thermostaat voor jou

De beste slimme thermostaat voor jou vinden hoeft niet lastig te zijn met onze top 10 van de beste slimme thermostaat. Bekijk deze goed door en vergelijk de slimme thermostaat hierin nog met elkaar. Als hier geen slimme thermostaat voor jou tussen zit dan kun je zelf nog meer slimme thermostaat met elkaar gaan vergelijken. De slimme thermostaat vergelijken is wel een flinke taak maar is het wel waard.

Het is goed om naar de ervaringen van andere gebruikers te kijken die de slimme thermostaat al in gebruik hebben. Dit kan je helpen wanneer je zelf wilt gaan zoeken. Aan de hand daarvan wordt de keuze voor jezelf misschien een stukje eenvoudiger. Zo voorkom je dat je iets koopt waar je later niet blij mee bent.

Conclusie slimme thermostaat test

Kortom, deze 10 producten kunnen je een handje helpen bij het kiezen van een slimme thermostaat. Er is voor elk wat wils van ideaal voor beginners tot voor gevorderden. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het kopen van een slimme thermostaat, zoals installatie, bediening, verwarmen of koelen, de besturingsfuncties en de kosten. Maar een ding is zeker; zo kun jij gemakkelijk je verwarming en airconditioning besturen. Het hebben van een slimme thermostaat draagt enorm bij aan een comfortabel en energie-efficiënt leven. Neem dus goed de tijd om alle producten te bekijken en kies uit deze 10 producten degene die het beste bij jou past. Heb je nog vragen over een slimme thermostaat, dan staat onze redactie klaar om je te helpen. Uiteindelijk is het jouw keuze en verliezen kun je nooit met een slimme thermostaat.

Marijn

Ik ben Marijn, een ambitieuze ondernemer die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen. In mijn vrije tijd schrijf ik graag reviews over verschillende producten van gadgets tot kantoorartikelen en alles daartussenin. Ik vind het leuk om mijn mening te delen en anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Mijn passie voor ondernemen en productbeoordelingen stelt me in staat om mijn vaardigheden op beide gebieden te verbeteren en te groeien als professional. Ik hoop dat mijn reviews andere mensen inspireren om nieuwe producten uit te proberen.

Marijn
Gepubliceerd op: 26-01-2023

Disclaimer: Wij linken naar diverse webshops waaronder Bol.com. Wanneer je via een link op onze website een bestelling plaatst voor een slimme thermostaat ontvangen wij hierover een kleine vergoeding.