Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker

Merk

Google

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Crème

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Snelheidsklasse

Uitstekend

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker

Ontdek een nieuwe manier om te genieten van entertainment met de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker. Deze tablet biedt niet alleen een indrukwekkende geluidskwaliteit dankzij de ingebouwde speaker in het oplaaddock, maar zorgt er ook voor dat je tablet altijd opgeladen is en klaar voor gebruik. Of je nu thuis bent of onderweg, met deze tablet ben je altijd verbonden met al je smart home apparaten. Je kunt eenvoudig je thermostaat aanpassen, je lampen aan- of uitzetten en zelfs de beelden bekijken van je slimme deurbel. En als je tablet niet in de buurt is, kun je gewoon gebruik maken van de Google Assistent om al je apparaten met je stem te bedienen. De Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker is niet alleen functioneel, maar ook uiterst handig in gebruik. Je kunt de tablet eenvoudig van de dock afhalen en meenemen waar je maar wilt. Met 128GB opslagruimte heb je voldoende ruimte voor al je bestanden, maar als je regelmatig grote apps en bestanden downloadt, kun je ook kiezen voor de variant met 256GB opslagruimte. Zo hoef je je na een jaar geen zorgen te maken over het opruimen van je bestanden. Met deze veelzijdige tablet heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik en kun je genieten van een ongeëvenaarde entertainmentervaring.

Pluspunten
  • Geniet van het krachtige geluid en het altijd opgeladen zijn van een Pixel Tablet met het oplaaddock met speaker. Bedien je slimme apparaten in huis met je Pixel Tablet. Dit is de beste tablet voor dagelijks gebruik.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van jouw professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. Je hebt minder schermruimte ter beschikking om aan jouw documenten te werken dan op een groot tablet.

Veelgestelde vragen over Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 11 inch.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker is Kunststof van materiaal en is Crème van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Goed.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker heeft een snelheidsklasse van Uitstekend en is daardoor uitstekend geschikt voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker heeft als besturingssysteem Android en de processor is Google Tensor G2.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker heeft een opslagcapaciteit van 128 GB.

Bekijk ook andere tablets