Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

Merk

Samsung

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Snelheidsklasse

Matig

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs en het bescherm- en oplaadpakket heb je alles wat je nodig hebt voor je tablet direct bij de hand. De bijgeleverde book case zorgt ervoor dat je tablet vrij blijft van krassen en deuken. Met de snelle 15W oplader en kabel kun je je tablet direct en moeiteloos opladen. De Tab A8 is een krachtige middenklasse tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Geniet van je favoriete series op het heldere 10,5 inch full HD-scherm en speel zonder problemen je favoriete spelletjes. De krachtige Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat apps soepel en zonder haperingen draaien. Met de lange batterijduur van de Tab A8 kun je de hele dag door surfen op internet of videogesprekken voeren met familie en vrienden. Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs en het bescherm- en oplaadpakket heb je alles in huis om optimaal te genieten van je tablet. Bescherm je tablet tegen beschadigingen en laad hem snel en gemakkelijk op, zodat je altijd en overal kunt genieten van je favoriete apps, films en games.

Pluspunten
  • Met de hoes en de oplader heb je meteen alles wat je nodig hebt voor je tablet bij de hand. Deze tablet is ideaal voor eenvoudige taken zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op dit middelgrote tablet kun je moeiteloos e-mails schrijven en comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 10,5 inch.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket is Kunststof van materiaal en is Zwart van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Redelijk.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket heeft een snelheidsklasse van Matig en is daardoor uitstekend geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket heeft als besturingssysteem Android en de processor is UNISOC T618.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Bescherm- en oplaadpakket heeft een opslagcapaciteit van 32 GB.

Bekijk ook andere tablets