Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze

Merk

JVC

Formaat tablet

Klein

Kleur

Roze

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Voor het gezin

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

7 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

16 GB

Snelheidsklasse

Matig

Processor

MediaTek MT8167A

Omschrijving van Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze

Met de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze en de JVC Kinderkoptelefoon Roze kan je kind genieten van filmpjes en muziek. De kinderkoptelefoon heeft een begrensd volume van maximaal 85 decibel, zodat het gehoor van je kinderen beschermd blijft. Deze kindertablet is perfect om je kinderen op een veilige manier kennis te laten maken met de digitale wereld. Met ouderlijk toezicht bepaal jij welke apps en websites toegankelijk zijn op de tablet. De Kurio Tab Lite 2 is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een compact formaat. Het 7 inch scherm is voorzien van een blauw licht filter, wat ervoor zorgt dat de ogen van je kind minder snel vermoeid raken. De tablet wordt geleverd met meer dan 40 voorgeïnstalleerde leuke en educatieve apps en spelletjes. Daarnaast kun je het aanbod zelf uitbreiden met apps zoals Netflix, Videoland en Disney+. Het is belangrijk om te vermelden dat de volumebegrenzing geldt voor alle mobiele apparaten die voldoen aan de Europese richtlijnen. Als de koptelefoon wordt gebruikt op apparaten zonder volumebegrenzing, kan het geluid harder zijn. Met de Kurio Tab Lite 2 16GB Roze en de JVC Kinderkoptelefoon Roze kan je kind veilig genieten van multimedia-entertainment.

Pluspunten
  • Je kind kan veilig naar muziek of filmpjes luisteren met de kinderkoptelefoon met volumebegrenzing. Dankzij ouderlijk toezicht via Kurio Genius kun jij bepalen welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. De tablet wordt beschermd tegen val- en stootschade door de stevige, spatwaterdichte hoes.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal ontwikkeld voor kinderen, wat betekent dat hij minder snel is dan een normale tablet.

Veelgestelde vragen over Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze

Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze is Klein van formaat en heeft een schermdiagonaal van 7 inch.

Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze is Kunststof van materiaal en is Roze van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Matig.

Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze heeft een snelheidsklasse van Matig en is daardoor uitstekend geschikt voor Voor het gezin.

Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze heeft als besturingssysteem Android en de processor is MediaTek MT8167A.

Kurio Tab Lite 2 16GB Roze + JVC Kinderkoptelefoon Roze heeft een opslagcapaciteit van 16 GB.

Bekijk ook andere tablets