Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Merk

Google

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Crème

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Snelheidsklasse

Uitstekend

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Met de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker kun je nu nog meer genieten van jouw tabletervaring. Dankzij de extra dock kun je de tablet op verschillende plaatsen in huis gebruiken, bijvoorbeeld in de woonkamer en slaapkamer. Met de ingebouwde speaker in de dock geniet je bovendien van een indrukwekkende geluidskwaliteit terwijl je naar je favoriete muziek luistert. Nooit meer zorgen maken over een lege batterij, want met de oplaaddock is je Pixel Tablet altijd opgeladen en klaar voor gebruik. Of je nu wilt ontspannen met een boek, je smart home apparaten wilt bedienen of je tablet onderweg wilt meenemen, met de Google Pixel Tablet heb je de vrijheid om te doen wat je wilt. Met de Google Assistent kun je zelfs je apparaten bedienen met je stem, zelfs als de tablet niet in de buurt is. Met 128GB opslagruimte heb je genoeg ruimte voor al je bestanden, maar als je regelmatig grote apps en bestanden downloadt, is het raadzaam om te kiezen voor de 256GB opslagoptie. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je na een jaar je bestanden moet opruimen. Kortom, de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock biedt je de ultieme tabletervaring, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met de extra dock kun je de Pixel Tablet op verschillende plaatsen in huis gebruiken. Ervaar krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet met de oplaaddock met speaker. Bedien je smart home apparaten met je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het beeldscherm is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te kunnen bestuderen. Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grotere tablet.

Veelgestelde vragen over Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 11 inch.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock is Kunststof van materiaal en is Crème van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Goed.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft een snelheidsklasse van Uitstekend en is daardoor uitstekend geschikt voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft als besturingssysteem Android en de processor is Google Tensor G2.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft een opslagcapaciteit van 128 GB.

Bekijk ook andere tablets