Lenovo Tab P12 128GB Wifi Grijs

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Lenovo Tab P12 128GB Wifi Grijs. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Lenovo Tab P12 128GB Wifi Grijs, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Lenovo Tab P12 128GB Wifi Grijs makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Lenovo Tab P12 128GB Wifi Grijs

Merk

Lenovo

Formaat tablet

Groot

Kleur

Grijs

Materiaal

Metaal

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

12,7 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Snelheidsklasse

Matig

Processor

MediaTek

Omschrijving van Lenovo Tab P12 128GB Wifi Grijs

Met de Lenovo Tab P12 128GB Wifi Grijs surf je moeiteloos op het internet en geniet je van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Het grote 12,7 inch scherm biedt een comfortabele kijkervaring voor al je favoriete apps, websites en YouTube video's. Voor degenen die ook graag zwaardere apps zoals 3D-games spelen of films in hoge kwaliteit willen bekijken, raden we de snellere P11 Pro (2e generatie) aan. De Lenovo Tab P12 wordt geleverd met een handige stylus, waarmee je moeiteloos notities kunt maken. Wanneer je de stylus niet gebruikt, kun je deze eenvoudig magnetisch aan de achterkant van je tablet bevestigen. Met maar liefst 128GB aan geheugen hoef je een jaar lang geen apps te verwijderen. En als je toch meer opslagruimte nodig hebt, kun je deze eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaartje van maximaal 1TB. Het enige nadeel van deze tablet is dat hij vanwege zijn grootte aan de zwaardere kant is. Hierdoor is hij misschien iets minder draagbaar voor onderweg. Maar met alle geweldige functies en mogelijkheden die de Lenovo Tab P12 biedt, is het de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige tabletervaring.

Pluspunten
  • Deze tablet is ideaal voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte games zoals Candy Crush. Werk comfortabel aan jouw documenten op deze ruime tablet. Je hebt voldoende opslagruimte voor jouw favoriete foto's en video's en je probeert regelmatig nieuwe apps uit.

Minpunten
  • Deze tablet is enkel geschikt voor basaal gebruik, kies voor meer kwaliteit een tablet uit een hoger segment. Deze grote tablet is minder gemakkelijk mee te nemen onderweg dan een middelgrote tablet.

Veelgestelde vragen over Lenovo Tab P12 128GB Wifi Grijs

Lenovo Tab P12 128GB Wifi Grijs is Groot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 12,7 inch.

Lenovo Tab P12 128GB Wifi Grijs is Metaal van materiaal en is Grijs van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Redelijk.

Lenovo Tab P12 128GB Wifi Grijs heeft een snelheidsklasse van Matig en is daardoor uitstekend geschikt voor Basis gebruik.

Lenovo Tab P12 128GB Wifi Grijs heeft als besturingssysteem Android en de processor is MediaTek.

Lenovo Tab P12 128GB Wifi Grijs heeft een opslagcapaciteit van 128 GB.

Bekijk ook andere tablets