Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Merk

Google

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Snelheidsklasse

Uitstekend

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker kun je nu op meerdere plekken in huis genieten van deze geweldige tablet. Je kunt de tablet bijvoorbeeld in je woonkamer en slaapkamer plaatsen dankzij de extra dock. De ingebouwde speaker in de dock zorgt ervoor dat je kunt genieten van muziek in hoge kwaliteit. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij, want de tablet wordt altijd opgeladen in de oplaaddock. Zo kun je de tablet op elk moment van de dag gebruiken. Daarnaast biedt de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker ook de mogelijkheid om al je smart home apparaten te bedienen. Stel je voor dat je de thermostaat hoger wilt zetten of de lampen wilt aanzetten, dit is allemaal mogelijk met deze tablet. En het beste van alles is dat je jouw apparaten zelfs kunt bedienen met je stem dankzij de Google Assistent. Dus zelfs als je tablet niet in de buurt is, kun je nog steeds je apparaten gemakkelijk bedienen. En als je onderweg bent, hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt de tablet eenvoudig van de dock afhalen en meenemen. Zo kun je altijd en overal genieten van de functionaliteiten van de Google Pixel Tablet. Met zijn 256GB opslagruimte en wifi-connectiviteit biedt deze tablet de perfecte combinatie van kracht en mobiliteit. Haal de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker vandaag nog in huis en ontdek een nieuwe wereld van mogelijkheden!

Pluspunten
  • Gebruik de extra dock om de Pixel Tablet op diverse plaatsen in je huis te gebruiken. Ervaar krachtig geluid en een constant opgeladen Pixel Tablet dankzij de oplaaddock met speaker. Bestuur je smart home apparaten met behulp van je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder genoeg en scherp genoeg om details van uw professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. U werkt met minder schermruimte aan uw documenten dan op een grotere tablet.

Veelgestelde vragen over Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 11 inch.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock is Kunststof van materiaal en is Grijs van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Goed.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft een snelheidsklasse van Uitstekend en is daardoor uitstekend geschikt voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft als besturingssysteem Android en de processor is Google Tensor G2.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft een opslagcapaciteit van 256 GB.

Bekijk ook andere tablets