Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

Merk

Just in case

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,61 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Snelheidsklasse

Matig

Processor

MediaTek

Omschrijving van Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

Met de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs en het beschermingspakket ben je verzekerd van een tablet die vrij blijft van beschadigingen. Dankzij de book case en screenprotector hoef je je geen zorgen te maken over krassen op de behuizing en het scherm. Maar dat is nog niet alles! De voorflap van de hoes kan ook dienen als standaard, waardoor je de tablet rechtop kunt zetten tijdens het kijken van een film of serie. De Lenovo Tab M10 Plus is een betrouwbare middenklasse tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Of je nu een film wilt kijken of moeiteloos wilt surfen op het internet, deze tablet biedt je de snelheid en prestaties die je nodig hebt. Hoewel de tablet minder geschikt is voor zwaardere taken zoals 3D-games, is het 10.6 inch full hd scherm wel in staat om kleuren helder weer te geven. Daarnaast beschikt de Tab M10 over een 8 megapixel selfie camera, waarmee je moeiteloos videogesprekken kunt voeren in uitstekende kwaliteit. Met de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs en het beschermingspakket haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige tablet in huis, maar ook een complete oplossing om je tablet veilig te houden. Geniet van je favoriete content en wees gerust dat je tablet altijd beschermd is tegen mogelijke schade.

Pluspunten
  • Dankzij de book case en screenprotector blijft jouw tablet zo lang mogelijk als nieuw. Op deze tablet van gemiddelde grootte heb je voldoende ruimte om e-mails te schrijven of YouTube-video's te bekijken. Dankzij het gemiddelde gewicht kun je de tablet probleemloos overal mee naartoe nemen.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet enkel voor lichte taken, zoals het maken van simpele notities of internetten. Deze tablet is trager dan andere in deze prijsklasse, dus het laden van apps gaat langzaam en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 10,61 inch.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket is Kunststof van materiaal en is Grijs van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Matig.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket heeft een snelheidsklasse van Matig en is daardoor uitstekend geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket heeft als besturingssysteem Android en de processor is MediaTek.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 64GB Wifi Grijs + Beschermingspakket heeft een opslagcapaciteit van 64 GB.

Bekijk ook andere tablets