Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Merk

Just in case

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Crème

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Snelheidsklasse

Uitstekend

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Bescherm het scherm van je Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker met de Just in Case Screenprotector Glas. Deze screenprotector zorgt ervoor dat het scherm van je tablet zo lang mogelijk als nieuw blijft, zonder krassen. Daarnaast biedt de oplaaddock met ingebouwde speaker je de mogelijkheid om te genieten van muziek van hoge kwaliteit. Je Pixel Tablet wordt altijd opgeladen in de dock, zodat je hem op elk moment van de dag kunt gebruiken. Met de Pixel Tablet kun je eenvoudig al je slimme apparaten in huis bedienen. Stel bijvoorbeeld de thermostaat hoger in, schakel je lampen in of uit en bekijk beelden van je slimme deurbel. Zelfs als je tablet niet in de buurt is, kun je met behulp van Google Assistent je apparaten bedienen met je stem. De tablet is gemakkelijk van de dock af te halen, zodat je hem ook onderweg kunt meenemen. Met 128GB opslagruimte moet je na een jaar wellicht je bestanden opruimen, maar als je regelmatig grote apps en bestanden downloadt, kun je ook kiezen voor de variant met 256GB opslagruimte.

Pluspunten
  • Bescherm het scherm van je Pixel Tablet tegen krassen met de screenprotector. Ervaar krachtig geluid en een constant opgeladen Pixel Tablet dankzij het oplaaddock met speaker. Controleer je smart home apparaten met behulp van je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het scherm is onvoldoende helder en scherp om details van jouw professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. Je hebt minder schermruimte beschikbaar voor jouw documenten dan op een groot tablet.

Veelgestelde vragen over Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 11 inch.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas is Kunststof van materiaal en is Crème van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Goed.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft een snelheidsklasse van Uitstekend en is daardoor uitstekend geschikt voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft als besturingssysteem Android en de processor is Google Tensor G2.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft een opslagcapaciteit van 128 GB.

Bekijk ook andere tablets