Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi

Merk

Lenovo

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

Beeldscherm kwaliteit

Uitstekend

Schermdiagonaal

11,2 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Snelheidsklasse

Goed

Processor

MediaTek Kompanio 1300T

Omschrijving van Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi

De Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi is de perfecte metgezel voor al je ontspannings-, werk- en studiebehoeften. Met zijn 11,2 inch OLED-scherm geniet je van haarscherpe beelden en levendige kleuren die je films en series tot leven brengen. Deze tablet is buitengewoon krachtig en kan moeiteloos zware apps aan, waardoor je zonder enige haperingen kunt genieten van je favoriete 3D-games of beeldbewerking-apps. Daarnaast biedt de Lenovo Tab P11 Pro een meeslepend geluid dankzij de 4 stereo speakers. Met een volle batterijlading gaat deze tablet ongeveer een hele dag mee bij gemiddeld gebruik, zonder dat je tussentijds hoeft op te laden. Met een opslagcapaciteit van 256 GB heb je voldoende ruimte om al je bestanden en apps op te slaan. En mocht je ooit ruimte tekortkomen, dan kun je eenvoudig het geheugen uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 1 TB. Of je nu wilt ontspannen met een spannende film, productief wilt werken of je studiemateriaal wilt beheren, de Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi is er om aan al je behoeften te voldoen. Met zijn indrukwekkende prestaties, heldere scherm en uitstekend geluid zal deze tablet je keer op keer verrassen en een ongeëvenaarde gebruikservaring bieden.

Pluspunten
  • Dit is de beste tablet voor dagelijks gebruik. Dankzij de goede snelheid zullen zwaardere apps zoals Netflix en Spotify niet haperen en kun je probleemloos multitasken. Werk nauwkeurig aan je projecten en geniet maximaal van je films op het scherpe 11,2 inch scherm.

Minpunten
  • Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet. De tablet weegt 480 gram en is zwaarder dan andere tablets.

Veelgestelde vragen over Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi

Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 11,2 inch.

Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi is Kunststof van materiaal en is Grijs van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Uitstekend.

Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi heeft een snelheidsklasse van Goed en is daardoor uitstekend geschikt voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk.

Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi heeft als besturingssysteem Android en de processor is MediaTek Kompanio 1300T.

Lenovo Tab P11 Pro (2de generatie) 256GB Grijs Wifi heeft een opslagcapaciteit van 256 GB.

Bekijk ook andere tablets