Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

Merk

Google

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Snelheidsklasse

Uitstekend

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

Ervaar een nieuw niveau van entertainment met de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. Dankzij de hoogwaardige ingebouwde speaker in de oplaaddock geniet je van een kristalhelder geluid tijdens het luisteren naar je favoriete muziek, het kijken van films of het volgen van spannende series. Met de tablet in de oplaaddock is je apparaat altijd opgeladen en klaar voor gebruik, zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van eindeloos entertainment. De Google Pixel Tablet is niet alleen ideaal voor entertainment, maar ook voor het beheren van al je slimme apparaten in huis. Met een simpele tik op het scherm bedien je gemakkelijk je thermostaat, schakel je je lampen in of uit en bekijk je de beelden van je slimme deurbel. En als je tablet niet binnen handbereik is, kun je eenvoudig gebruik maken van de Google Assistent om al je apparaten met je stem te bedienen. De tablet kan eenvoudig van de oplaaddock worden verwijderd, zodat je hem ook onderweg kunt meenemen en altijd binnen handbereik hebt. Met 128GB opslagruimte heb je voldoende ruimte om al je bestanden, apps en media op te slaan. Maar als je regelmatig grote apps en bestanden downloadt, raden we je aan te kiezen voor de 256GB opslagruimte om ervoor te zorgen dat je altijd genoeg ruimte hebt. Kortom, de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker biedt een complete en veelzijdige entertainmentervaring, gecombineerd.

Pluspunten
  • Geniet van een krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet met het oplaadstation met speaker. Bedien je slimme apparaten thuis met je Pixel Tablet. Dit is de beste tablet voor dagelijks gebruik.

Minpunten
  • Het beeldscherm is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's goed te kunnen bestuderen. Je hebt minder schermruimte ter beschikking voor je documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 11 inch.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker is Kunststof van materiaal en is Grijs van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Goed.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker heeft een snelheidsklasse van Uitstekend en is daardoor uitstekend geschikt voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker heeft als besturingssysteem Android en de processor is Google Tensor G2.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker heeft een opslagcapaciteit van 128 GB.

Bekijk ook andere tablets