OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket

Merk

BlueBuilt

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Zwart

Materiaal

Nylon

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

11,61 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Snelheidsklasse

Goed

Processor

ARM G710 MC10

Omschrijving van OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket

Met de OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket ben je direct klaar om aan de slag te gaan. Dankzij de meegeleverde snellader en stevige kabel is jouw tablet binnen slechts 2 uur volledig opgeladen. Het middelgrote 11.6 inch scherm biedt voldoende ruimte om e-mails te schrijven, documenten te bekijken of zelfs je favoriete series te kijken. Bovendien kun je moeiteloos videogesprekken voeren met je werk, familie of vrienden dankzij de camera's aan zowel de voor- als achterkant. De OnePlus Pad is iets zwaarder dan andere tablets, waardoor hij minder geschikt is om gemakkelijk onderweg mee te nemen. Gelukkig beschikt deze tablet over 128 GB opslag, zodat je na een jaar nog steeds voldoende ruimte hebt voor al je foto's en apps. Je kunt eenvoudig verbinding maken met wifi om te genieten van een snelle internetverbinding. Wil je echter overal toegang hebben tot internet? Dan kun je beter kiezen voor een tablet met zowel wifi als 4G of 5G ondersteuning. Indien je de tablet wilt gebruiken voor werk of studie, is het aan te raden om een tablethoes met toetsenbord erbij te bestellen. Hiermee kun je bijvoorbeeld snel en gemakkelijk e-mails schrijven. Kortom, met de OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket heb je alles wat je nodig hebt om optimaal gebruik te maken van je tablet, of het nu voor ontspan.

Pluspunten
  • Laad je tablet onmiddellijk op met de bijgeleverde oplader en kabel. Deze tablet is geschikt voor dagelijks gebruik omdat je soepel kunt multitasken en comfortabel films en series kunt bekijken. Dankzij de goede snelheid treden er geen haperingen op bij zwaardere apps zoals Netflix en Spotify.

Minpunten
  • Deze tablet is niet geschikt voor zwaardere apps zoals Adobe Photoshop, dus je kunt beter een tablet uit een andere prijsklasse kiezen. Je hebt minder schermruimte om aan je documenten te werken in vergelijking met een groot tablet.

Veelgestelde vragen over OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket

OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 11,61 inch.

OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket is Nylon van materiaal en is Zwart van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Redelijk.

OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket heeft een snelheidsklasse van Goed en is daardoor uitstekend geschikt voor Studie & zakelijk.

OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket heeft als besturingssysteem Android en de processor is ARM G710 MC10.

OnePlus Pad 11.6 inch 128GB Wifi Groen + Oplaadpakket heeft een opslagcapaciteit van 128 GB.

Bekijk ook andere tablets