Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Merk

Just in case

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Snelheidsklasse

Matig

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Met de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs en de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY kun je comfortabel lange teksten typen. Deze toetsenbordhoes is speciaal ontworpen voor de Galaxy Tab A8 en kan eenvoudig losgekoppeld worden wanneer je het niet nodig hebt. Hierdoor blijft hij niet in de weg zitten. De Galaxy Tab A8 is een veelzijdige tablet die perfect is voor dagelijks gebruik. Met het 10,5 inch full hd scherm geniet je van een uitstekende beeldkwaliteit tijdens het kijken van je favoriete series. Daarnaast kun je deze tablet probleemloos gebruiken voor het spelen van games. De krachtige Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat apps moeiteloos en zonder haperingen draaien. Dankzij de 4G-ondersteuning blijf je overal online met een simkaart. De batterij van de Galaxy Tab A8 gaat gemakkelijk een hele dag mee bij gemiddeld gebruik. Hierdoor kun je urenlang surfen op het internet of videochatten met vrienden en familie. Met 32GB aan opslagruimte heb je genoeg ruimte om al je bestanden, foto's en video's op te slaan. Kortom, de Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs met de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY is de ideale tablet voor zowel werk als ontspanning.

Pluspunten
  • Met de keyboardhoes bescherm je je tablet en typ je comfortabel verslagen en e-mails. Deze tablet is geschikt voor basisactiviteiten zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus het laden van apps gaat langzaam en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om ten volle te genieten van je favoriete films en series.

Veelgestelde vragen over Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 10,5 inch.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY is Kunststof van materiaal en is Zwart van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Redelijk.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een snelheidsklasse van Matig en is daardoor uitstekend geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft als besturingssysteem Android en de processor is UNISOC T618.

Samsung Galaxy Tab A8 32GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een opslagcapaciteit van 32 GB.

Bekijk ook andere tablets