Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw

Merk

JVC

Formaat tablet

Klein

Kleur

Blauw

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Voor het gezin

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

7 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

16 GB

Snelheidsklasse

Matig

Processor

MediaTek MT8167A

Omschrijving van Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw

Met de Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw en de JVC Kinderkoptelefoon Blauw kan je kind genieten van het kijken en luisteren naar filmpjes. Deze kindertablet is speciaal ontworpen om je kinderen op een veilige manier kennis te laten maken met de digitale wereld. Met behulp van ouderlijk toezicht heb jij de controle over welke apps en websites beschikbaar zijn op de tablet. Bovendien heeft de tablet een compact formaat, perfect voor kleine handjes, en beschikt het over een 7 inch scherm met een blauw licht filter om vermoeide ogen te voorkomen. De Kurio Tab Lite 2 wordt geleverd met meer dan 40 voorgeïnstalleerde leuke en leerzame apps en spelletjes. Daarnaast kun je het aanbod eenvoudig uitbreiden met populaire apps zoals Netflix, Videoland of Disney+. Wat deze kindertablet extra bijzonder maakt, is de JVC Kinderkoptelefoon Blauw die meegeleverd wordt. Deze koptelefoon heeft een begrensd volume van maximaal 85 decibel, waardoor het gehoor van je kinderen beschermd blijft. Let wel op dat de volumebegrenzing alleen van toepassing is op mobiele apparaten die voldoen aan de Europese richtlijnen. Als de koptelefoon wordt gebruikt op niet-begrensde apparaten, kan het volume hoger zijn. Met de Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw en de JVC Kinderkoptelefoon Blauw kunnen je kinderen veilig en verantwoord genieten van hun favoriete filmpjes en spelletjes. Laat hen spelenderwijs de digitale wereld.

Pluspunten
  • Je kind kan veilig naar muziek of filmpjes luisteren met de kinderkoptelefoon met volumebegrenzing. Met Kurio Genius heb jij als ouder de mogelijkheid om te bepalen welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. De robuuste, waterbestendige hoes beschermt de tablet tegen vallen en stoten.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is specifiek ontwikkeld voor kinderen en is daardoor minder snel dan een normale tablet.

Veelgestelde vragen over Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw

Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw is Klein van formaat en heeft een schermdiagonaal van 7 inch.

Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw is Kunststof van materiaal en is Blauw van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Matig.

Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw heeft een snelheidsklasse van Matig en is daardoor uitstekend geschikt voor Voor het gezin.

Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw heeft als besturingssysteem Android en de processor is MediaTek MT8167A.

Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw heeft een opslagcapaciteit van 16 GB.

Bekijk ook andere tablets