Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Merk

Google

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Crème

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Snelheidsklasse

Uitstekend

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker kun je nu genieten van een optimale tabletervaring in verschillende kamers van je huis. Plaats de Pixel Tablet bijvoorbeeld in je woonkamer en slaapkamer, zodat je altijd binnen handbereik toegang hebt tot al je favoriete apps en entertainment. De extra dock maakt dit mogelijk en zorgt ervoor dat je tablet altijd stevig staat, klaar voor gebruik. De ingebouwde speaker in de dock biedt een indrukwekkende geluidskwaliteit, waardoor je kunt genieten van je favoriete muziek en films in een meeslepende ervaring. Daarnaast is je Pixel Tablet altijd opgeladen in de oplaaddock, zodat je op elk moment van de dag kunt profiteren van zijn functionaliteiten. Met deze tablet kun je ook moeiteloos al je smart home apparaten bedienen en aanpassen aan jouw wensen. Verhoog bijvoorbeeld de temperatuur van je thermostaat of zet de lampen aan, allemaal met slechts een paar tikken op het scherm. En het beste van alles is dat je jouw tablet niet alleen thuis kunt gebruiken. Dankzij de draagbaarheid kun je de tablet gemakkelijk van de dock afhalen en onderweg meenemen. Met de Google Assistent kun je zelfs je apparaten bedienen met je stem, zelfs als je tablet niet in de buurt is. Dus of je nu thuis bent of onderweg, met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker ben je altijd verbonden en kun je genieten van een naadloze en veelzijdige tabletervaring.

Pluspunten
  • Gebruik de extra dock om de Pixel Tablet op verschillende locaties in je huis te gebruiken. Geniet van een krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet dankzij de oplaaddock met speaker. Bedien je slimme apparaten thuis met je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te kunnen bestuderen. Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een groot tablet.

Veelgestelde vragen over Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 11 inch.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock is Kunststof van materiaal en is Crème van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Goed.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft een snelheidsklasse van Uitstekend en is daardoor uitstekend geschikt voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft als besturingssysteem Android en de processor is Google Tensor G2.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Creme en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft een opslagcapaciteit van 256 GB.

Bekijk ook andere tablets