Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs

Merk

Lenovo

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Grijs

Materiaal

Metaal

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,61 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Snelheidsklasse

Matig

Processor

MediaTek

Omschrijving van Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs

De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs is een absolute must-have voor dagelijks gebruik. Deze middenklasse tablet van Lenovo biedt jou de perfecte gelegenheid om te genieten van je favoriete films en series, en om moeiteloos te surfen op het internet. Met zijn indrukwekkende snelheid is deze tablet perfect voor alledaagse taken, hoewel hij minder geschikt is voor intensievere activiteiten zoals het spelen van 3D-games. Het 10.6 inch full hd scherm van de Lenovo Tab M10 Plus laat kleuren op een heldere en levendige manier zien. Dit zorgt voor een meeslepende kijkervaring, of je nu geniet van een spannende actiefilm of een grappige komedie. Daarnaast beschikt deze tablet over een 8 megapixel selfie camera, waarmee je moeiteloos videogesprekken voert in uitstekende kwaliteit. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het opslaan van je favoriete apps en belangrijke bestanden, dankzij het royale 32GB opslaggeheugen. En mocht je toch meer ruimte nodig hebben, dan kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een micro SD-kaart tot maar liefst 1TB. Met de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs haal je een veelzijdige en betrouwbare tablet in huis. Of je nu wilt ontspannen met een film, productief wilt zijn met je favoriete apps of gewoon wilt surfen op het internet, deze tablet staat voor.

Pluspunten
  • Op deze medium-sized tablet heb je voldoende ruimte om e-mails te schrijven of een YouTube-video te bekijken. Dankzij het gemiddelde gewicht neem je de tablet moeiteloos overal mee naartoe. Je kunt de opslagruimte voor bestanden en apps uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 1 TB.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet slechts voor eenvoudige taken, zoals het maken van simpele notities of surfen op het internet. Deze tablet is langzamer dan andere in dezelfde prijscategorie, dus apps laden traag en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 10,61 inch.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs is Metaal van materiaal en is Grijs van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Matig.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs heeft een snelheidsklasse van Matig en is daardoor uitstekend geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs heeft als besturingssysteem Android en de processor is MediaTek.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 32GB Wifi Grijs heeft een opslagcapaciteit van 32 GB.

Bekijk ook andere tablets