Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw

Merk

JVC

Formaat tablet

Klein

Kleur

Blauw

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

7 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

32 GB

Snelheidsklasse

Matig

Processor

MediaTek MT8167A

Omschrijving van Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw

Met de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw en de JVC Kinderkoptelefoon Blauw kan je kind genieten van filmpjes en geluid op een veilige en verantwoorde manier. De kinderkoptelefoon heeft een begrensd volume van maximaal 85 decibel, wat ervoor zorgt dat het gehoor van je kind beschermd blijft. De Kurio kindertablet is speciaal ontworpen voor kinderen en zit vol met leuke en educatieve apps en video's. Met meer dan 70 voorgeïnstalleerde apps en spelletjes, evenals exclusieve Nickelodeon content van populaire series zoals PAW Patrol en Dora, zal je kind zich nooit vervelen. Als ouder heb je volledige controle over welke apps en websites toegankelijk zijn, waardoor je je kinderen op een veilige manier met een tablet kunt laten spelen en leren. Het 7 inch scherm van de Tab Ultra 2 heeft een ingebouwd blauw licht filter, wat zorgt voor een betere bescherming van de ogen van je kind. Met het 32 GB opslaggeheugen is er voldoende ruimte voor andere apps, zoals Netflix of Disney+. Het is belangrijk op te merken dat de volumebegrenzing van toepassing is op alle mobiele apparaten die voldoen aan de Europese richtlijnen. Bij gebruik op apparaten die niet begrensd zijn, kan de hoofdtelefoon een hoger volume geven. Met de Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw en de JVC Kinderkoptelefoon Blauw geef je je kind een geweldige entertainmentervaring, terwijl je tegelijk.

Pluspunten
  • Je kind kan veilig naar muziek of filmpjes luisteren met de kinderkoptelefoon met volumebegrenzing. Met ouderlijk toezicht via Kurio Genius kun jij bepalen welke apps en websites toegankelijk zijn voor je kinderen. Je kind kan spelen met zijn of haar favoriete Nickelodeon-vriendjes zoals PAW Patrol, Dora en Shimmer & Shine.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is speciaal ontwikkeld voor kinderen en is daardoor minder snel dan een gewone tablet.

Veelgestelde vragen over Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw

Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw is Klein van formaat en heeft een schermdiagonaal van 7 inch.

Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw is Kunststof van materiaal en is Blauw van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Matig.

Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw heeft een snelheidsklasse van Matig en is daardoor uitstekend geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw heeft als besturingssysteem Android en de processor is MediaTek MT8167A.

Kurio Tab Ultra 2 Nickelodeon 32GB Blauw + JVC Kinderkoptelefoon Blauw heeft een opslagcapaciteit van 32 GB.

Bekijk ook andere tablets