Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

Merk

Google

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Snelheidsklasse

Uitstekend

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

Ervaar een nieuwe dimensie van entertainment met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker. Deze tablet biedt een geïntegreerde speaker in het oplaaddock, waardoor je kunt genieten van muziek in adembenemende kwaliteit. Met de oplaaddock blijft je tablet te allen tijde opgeladen, zodat je er de hele dag door van kunt profiteren. De Google Pixel Tablet stelt je in staat om moeiteloos al je slimme apparaten in huis te bedienen. Verhoog bijvoorbeeld de temperatuur van je thermostaat, schakel je lampen aan of uit, en bekijk live beelden van je slimme deurbel. Zelfs als je tablet buiten handbereik is, kun je nog steeds je apparaten bedienen dankzij de Google Assistent. Met slechts je stem kun je alles regelen. Dankzij de ingebouwde camera aan zowel de voor- als achterzijde van de tablet, kun je gemakkelijk videogesprekken voeren met je familie, vrienden en collega's. En wanneer je onderweg bent, kun je de tablet eenvoudig uit het oplaaddock halen en met je meenemen. Kortom, met de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker beleef je een ongeëvenaarde entertainmentervaring, kun je al je slimme apparaten bedienen en ben je altijd verbonden met de mensen die belangrijk voor je zijn.

Pluspunten
  • Geniet van krachtig geluid en een Pixel Tablet die altijd opgeladen is dankzij het oplaaddock met speaker. Bedien je smart home apparaten met behulp van je Pixel Tablet. Dit is de beste tablet voor dagelijks gebruik.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van uw professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. U werkt met minder schermruimte aan uw documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 11 inch.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker is Kunststof van materiaal en is Grijs van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Goed.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker heeft een snelheidsklasse van Uitstekend en is daardoor uitstekend geschikt voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker heeft als besturingssysteem Android en de processor is Google Tensor G2.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker heeft een opslagcapaciteit van 256 GB.

Bekijk ook andere tablets