Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Merk

Just in case

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Crème

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Snelheidsklasse

Uitstekend

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Bescherm het prachtige tabletscherm van je Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Oplaaddock met Speaker met de Just in Case Screenprotector Glas. Met deze screenprotector blijft het scherm van je tablet zo lang mogelijk in perfecte staat, zonder krassen. Maar dat is niet alles! De oplaaddock is voorzien van een ingebouwde speaker, waardoor je kunt genieten van muziek in de hoogste kwaliteit terwijl je tablet veilig in de dock staat. Dankzij de oplaaddock is je Pixel Tablet altijd opgeladen en klaar voor gebruik, op elk moment van de dag. Maar wat kun je eigenlijk allemaal met deze geweldige tablet? Met de Pixel Tablet heb je de controle over al je slimme apparaten in huis. Stel bijvoorbeeld de temperatuur van je thermostaat hoger in, schakel je lampen aan of uit en bekijk de beelden van je slimme deurbel. En als je tablet niet binnen handbereik is, kun je dankzij de Google Assistent al je apparaten bedienen met alleen je stem. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt de Pixel Tablet over zowel een voor- als achtercamera, waardoor je eenvoudig videogesprekken kunt voeren met je familie, vrienden en collega's. En als je onderweg bent, haal je de tablet gemakkelijk uit de dock en neem je hem overal mee naartoe. Kortom, de Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas is een onmisbaar apparaat voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige en hoogwaardige tabletervaring.

Pluspunten
  • Bescherm het beeldscherm van je Pixel Tablet tegen krassen met de screenprotector. Ervaar krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet dankzij de oplaaddock met speaker. Controleer je smart home apparaten met je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. Translation: De monitor is niet helder en scherp genoeg om details van je professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet. Translation: Je werkt met minder schermoppervlakte aan je documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 11 inch.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas is Kunststof van materiaal en is Crème van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Goed.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft een snelheidsklasse van Uitstekend en is daardoor uitstekend geschikt voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft als besturingssysteem Android en de processor is Google Tensor G2.

Google Pixel Tablet 256GB Wifi Crème en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft een opslagcapaciteit van 256 GB.

Bekijk ook andere tablets