Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi

Merk

Lenovo

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof, Metaal

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

11,5 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Snelheidsklasse

Redelijk

Processor

MediaTek Helio G99

Omschrijving van Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs is de perfecte tablet voor het hele gezin. Met zijn ruime 11,5 inch scherm geniet je van een optimale kijkervaring tijdens het bekijken van je favoriete films en series. Deze tablet biedt een goede snelheid, waardoor je moeiteloos lichte spelletjes zoals Candy Crush kunt spelen. Voor degenen die ook graag zwaardere apps gebruiken, zoals 3D-games of videobewerking, raden we de snellere P11 Pro (2de generatie) aan. Met de voorgeïnstalleerde Google Kids Space kun je eenvoudig app- en tijdslimieten instellen, zodat zelfs het jongste gezinslid de tablet zonder problemen kan gebruiken. Je hoeft je geen zorgen te maken over opslagruimte, want met de 128 GB opslagruimte heb je genoeg ruimte voor al je bestanden en apps. En als je ooit ruimte tekort komt, kun je het geheugen gemakkelijk uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 1 TB. De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs is niet alleen een krachtige tablet, maar ook een betrouwbare metgezel voor het hele gezin. Of je nu wilt genieten van entertainment, productief wilt zijn of gewoon wilt ontspannen, deze tablet biedt alles wat je nodig hebt. Met zijn stijlvolle grijze design is deze tablet ook nog eens een lust voor het oog. Dus waar wacht je nog op? Haal de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi Grijs v.

Pluspunten
  • Speel eenvoudige spelletjes of surf moeiteloos op het internet met deze basis tablet. Bekijk je favoriete films en series op het ruime 11,5 inch scherm. Breidt de opslagruimte uit met een geheugenkaart van maximaal 1 TB.

Minpunten
  • Kies voor een tablet in een hogere snelheidsklasse als je ook zwaardere apps gebruikt, zoals de P11 Pro (2e generatie). Het is niet mogelijk om via 4G verbinding te maken met internet, zoals met de P11 wifi + 4G.

Veelgestelde vragen over Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi

Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 11,5 inch.

Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi is Kunststof, Metaal van materiaal en is Grijs van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Matig.

Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi heeft een snelheidsklasse van Redelijk en is daardoor uitstekend geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi heeft als besturingssysteem Android en de processor is MediaTek Helio G99.

Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Grijs Wifi heeft een opslagcapaciteit van 128 GB.

Bekijk ook andere tablets