OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi Groen

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi Groen. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi Groen, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi Groen makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi Groen

Merk

OnePlus

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Groen

Materiaal

Metaal

Aanbevolen voor gebruik

Studie & zakelijk

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

11,61 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Snelheidsklasse

Goed

Processor

ARM G710 MC10

Omschrijving van OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi Groen

Met de OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi Groen kun je moeiteloos multitasken en comfortabel films kijken. Het middelgrote 11.6 inch scherm stelt je in staat om e-mails te schrijven, documenten te bekijken of gewoonweg te genieten van je favoriete serie. Met de camera's aan zowel de voor- als achterkant kun je eenvoudig videogesprekken voeren met je collega's, familie of vrienden. Houd er wel rekening mee dat de OnePlus Pad iets zwaarder is dan andere tablets, waardoor hij minder geschikt is om onderweg mee te nemen. Dankzij de ruime opslagcapaciteit van 128 GB kun je na een jaar weer volop foto's en apps opslaan zonder problemen. Je kunt je tablet verbinden met wifi voor internettoegang. Wil je altijd en overal verbonden zijn met het internet? Dan kun je kiezen voor een tablet met zowel wifi als 4G of 5G ondersteuning. Als je jouw tablet gebruikt voor werk of studie, raden we je aan om ook een tablethoes met toetsenbord te bestellen. Hiermee kun je snel en gemakkelijk e-mails schrijven en andere taken uitvoeren. Met de OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi Groen haal je een veelzijdige tablet in huis die perfect is voor zowel ontspanning als productiviteit. Met zijn indrukwekkende specificaties en stijlvolle groene kleur is deze tablet een echte eyecatcher.

Pluspunten
  • Deze tablet is ideaal voor dagelijks gebruik, omdat je moeiteloos kunt multitasken en comfortabel films en series kunt kijken. Dankzij de goede snelheid zullen zwaardere apps zoals Netflix en Spotify niet vastlopen. Met deze middelgrote tablet kun je eenvoudig e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is niet geschikt voor zwaardere apps zoals Adobe Photoshop, daarvoor moet je een betere tablet uit een andere prijsklasse kiezen. Je werkt met minder schermruimte aan je documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi Groen

OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi Groen is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 11,61 inch.

OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi Groen is Metaal van materiaal en is Groen van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Redelijk.

OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi Groen heeft een snelheidsklasse van Goed en is daardoor uitstekend geschikt voor Studie & zakelijk.

OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi Groen heeft als besturingssysteem Android en de processor is ARM G710 MC10.

OnePlus Pad 11.6 inch 128 GB Wifi Groen heeft een opslagcapaciteit van 128 GB.

Bekijk ook andere tablets