Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Merk

Just in case

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Zwart

Materiaal

Leer

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

10,61 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Snelheidsklasse

Matig

Processor

MediaTek

Omschrijving van Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Maak comfortabel lange teksten en e-mails met de Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 10.6 inch 128GB Wifi Grijs en de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. Naast het bieden van bescherming voor jouw tablet, maakt de hoes het ook mogelijk om hem veilig in je tas te stoppen samen met je andere spullen. De Tab M10 Plus (3e gen.) is een middenklasse tablet van Lenovo die perfect is voor dagelijks gebruik. Of je nu een film of serie wilt kijken of moeiteloos wilt surfen op het internet, deze tablet staat voor je klaar. Hoewel hij snel is, is hij minder geschikt voor zwaardere taken zoals 3D-games. Het 10.6 inch full hd-scherm geeft kleuren levendig weer, terwijl de 8 megapixel selfiecamera van de Tab M10 Plus zorgt voor hoogwaardige videogesprekken. Met een opslagcapaciteit van 128 GB heb je genoeg ruimte voor al je apps en bestanden. De Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs is niet alleen een betrouwbare tablet, maar wordt ook geleverd met de Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY, waardoor je nog productiever kunt zijn. Met het toetsenbord typ je nu moeiteloos lange teksten en e-mails, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het gebruik van een touchscreen. De hoes beschermt je tablet tegen krassen en stoten, waardoor je hem zonder zorgen in je tas kunt vervoeren. Met deze combinatie van de Lenovo Tab M10 Plus (3e.

Pluspunten
  • Met de toetsenbordhoes bescherm je jouw tablet en typ je comfortabel verslagen en e-mails. Op deze middelgrote tablet heb je voldoende ruimte om e-mails te schrijven of een YouTube-video te bekijken. Dankzij het gemiddelde gewicht kun je de tablet probleemloos overal mee naartoe nemen.

Minpunten
  • Je gebruikt deze tablet alleen voor de lichtste taken, zoals het maken van simpele notities of het surfen op het internet. Deze tablet is trager dan andere in dezelfde prijsklasse, dus het laden van apps gaat langzaam en multitasken is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 10,61 inch.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY is Leer van materiaal en is Zwart van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Matig.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een snelheidsklasse van Matig en is daardoor uitstekend geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft als besturingssysteem Android en de processor is MediaTek.

Lenovo Tab M10 Plus (3e generatie) 128GB Wifi Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een opslagcapaciteit van 128 GB.

Bekijk ook andere tablets