Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Merk

Just in case

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Snelheidsklasse

Uitstekend

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Met de Just in Case Screenprotector Glas kun je het tabletscherm van de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en oplaaddock met speaker beschermen. Deze hoogwaardige screenprotector zorgt ervoor dat het scherm zo lang mogelijk nieuw en krasvrij blijft. Daarnaast heeft de oplaaddock een ingebouwde speaker, waardoor je kunt genieten van muziek in de hoogste kwaliteit. Met de Pixel Tablet heb je de controle over al je slimme apparaten in huis. Of het nu gaat om het verhogen van de thermostaat, het aan- of uitzetten van je lampen of het bekijken van beelden van je slimme deurbel, met deze tablet wordt het allemaal een stuk gemakkelijker. En als je tablet niet binnen handbereik is, kun je altijd nog gebruik maken van de Google Assistent om je apparaten met je stem te bedienen. Dankzij de oplaaddock is je Pixel Tablet altijd opgeladen en klaar voor gebruik, waar je ook bent. En met maar liefst 128GB opslagruimte heb je voldoende ruimte voor al je bestanden en apps. Mocht je echter regelmatig grote apps en bestanden downloaden, dan kun je ook kiezen voor de variant met 256GB opslagruimte. Kortom, met de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas haal je een veelzijdige en praktische tablet in huis.

Pluspunten
  • Bescherm het scherm van je Pixel Tablet tegen krassen met de screenprotector. Ervaar krachtig geluid en een altijd opgeladen Pixel Tablet met de oplaaddock met speaker. Bedien je slimme apparaten thuis met behulp van je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van jouw professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. Je werkt met minder schermruimte aan jouw documenten dan op een grote tablet.

Veelgestelde vragen over Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 11 inch.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas is Kunststof van materiaal en is Grijs van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Goed.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft een snelheidsklasse van Uitstekend en is daardoor uitstekend geschikt voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft als besturingssysteem Android en de processor is Google Tensor G2.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Dock + Just in Case Screenprotector Glas heeft een opslagcapaciteit van 128 GB.

Bekijk ook andere tablets