Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Merk

Just in case

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Beeldscherm kwaliteit

Redelijk

Schermdiagonaal

10,5 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Snelheidsklasse

Matig

Processor

UNISOC T618

Omschrijving van Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Typ lange teksten op de Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs met de handige Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY. Je kunt het toetsenbord eenvoudig loskoppelen van de hoes wanneer je het niet gebruikt, zodat het niet in de weg zit. De Galaxy Tab A8 is een snelle en betrouwbare tablet van Samsung, perfect voor dagelijks gebruik. Met het 10,5 inch full hd scherm geniet je van je favoriete series en films in uitstekende kwaliteit. Daarnaast kun je ook probleemloos games spelen op deze tablet. De krachtige Unisoc T618 processor zorgt ervoor dat apps moeiteloos en zonder haperingen draaien. Met de 4G-ondersteuning blijf je altijd en overal online, met een simkaart. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik gemakkelijk een hele dag mee, zodat je urenlang kunt surfen op het internet of videogesprekken kunt voeren met je familie en vrienden. De Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs biedt een uitstekende gebruikerservaring en is een ideale metgezel voor zowel werk als ontspanning.

Pluspunten
  • Met de hoes voor het toetsenbord bescherm je je tablet en typ je comfortabel verslagen en e-mails. Deze tablet is geschikt voor eenvoudige taken zoals het kijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spelletjes zoals Candy Crush. Op deze middelgrote tablet kun je gemakkelijk e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken.

Minpunten
  • Deze tablet is langzamer dan andere in deze prijsklasse, dus het laden van apps gaat langzaam en multitasken is niet mogelijk. Het scherm is niet helder en scherp genoeg om optimaal van je favoriete films en series te genieten.

Veelgestelde vragen over Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY

Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 10,5 inch.

Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY is Kunststof van materiaal en is Zwart van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Redelijk.

Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een snelheidsklasse van Matig en is daardoor uitstekend geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft als besturingssysteem Android en de processor is UNISOC T618.

Samsung Galaxy Tab A8 128GB Wifi + 4G Grijs + Just in Case Toetsenbord Hoes QWERTY heeft een opslagcapaciteit van 128 GB.

Bekijk ook andere tablets