Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Merk

Google

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Films, series & gaming, Studie & zakelijk

Beeldscherm kwaliteit

Goed

Schermdiagonaal

11 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Snelheidsklasse

Uitstekend

Processor

Google Tensor G2

Omschrijving van Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Met de Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker heb je de mogelijkheid om op meerdere plekken in je huis van deze tablet te genieten. Dankzij de extra dock kun je de tablet bijvoorbeeld in je woonkamer en slaapkamer neerzetten. De ingebouwde speaker in de dock zorgt ervoor dat je kunt genieten van muziek in hoge kwaliteit. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij, want de tablet is altijd opgeladen in de oplaaddock. Hierdoor kun je de tablet op elk moment van de dag gebruiken. Met de Google Pixel Tablet kun je niet alleen genieten van entertainment, maar ook je smart home apparaten eenvoudig bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld met gemak je thermostaat hoger zetten of de lampen aan doen, allemaal met behulp van je tablet. En als je tablet niet binnen handbereik is, kun je dit eenvoudig doen met behulp van de Google Assistent. Je kunt je apparaten zelfs bedienen met je stem! Daarnaast is de tablet ook gemakkelijk mee te nemen onderweg. Je kunt de tablet eenvoudig van de dock afhalen en meenemen waar je maar wilt. Met 128GB opslagruimte heb je genoeg ruimte voor al je bestanden, maar als je regelmatig grote apps en bestanden downloadt, is het misschien handig om te kiezen voor de versie met 256GB opslagruimte. Hiermee hoef je je na een jaar geen zorgen te maken over het opruimen van je bestanden.

Pluspunten
  • Met de extra dock kun je de Pixel Tablet op verschillende plaatsen in je huis gebruiken. Geniet van krachtig geluid en een constant opgeladen Pixel Tablet met de oplaaddock met speaker. Bedien je slimme apparaten in huis met je Pixel Tablet.

Minpunten
  • Het scherm is niet helder en scherp genoeg om details van jouw professionele ontwerpen of foto's te bestuderen. Je hebt minder schermruimte voor jouw documenten in vergelijking met een grote tablet.

Veelgestelde vragen over Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 11 inch.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock is Kunststof van materiaal en is Grijs van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Goed.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft een snelheidsklasse van Uitstekend en is daardoor uitstekend geschikt voor Films, series & gaming, Studie & zakelijk.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft als besturingssysteem Android en de processor is Google Tensor G2.

Google Pixel Tablet 128GB Wifi Grijs en Oplaaddock met Speaker + Extra Dock heeft een opslagcapaciteit van 128 GB.

Bekijk ook andere tablets