Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs

Merk

Lenovo

Formaat tablet

Middelgroot

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof, Metaal

Aanbevolen voor gebruik

Basis gebruik, Voor het gezin

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

11,5 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Snelheidsklasse

Matig

Processor

MediaTek Helio G99

Omschrijving van Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs

De Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs is een veelzijdige tablet die perfect is voor het hele gezin. Met het ruime 11,5 inch scherm geniet je van al je favoriete films en series in hoge kwaliteit. Met de toevoeging van 4G-connectiviteit blijf je altijd en overal online, zelfs als je onderweg bent. Het enige wat je nodig hebt is een simkaart met een mobiel internet abonnement en je bent klaar om te gaan. De tablet heeft een redelijke snelheid, waardoor je moeiteloos lichte spelletjes zoals Candy Crush kunt spelen. Als je echter ook graag zwaardere apps zoals 3D-games of videobewerking gebruikt, raden we je aan om te kiezen voor de snellere P11 Pro (2de generatie). Wat deze tablet echt ideaal maakt voor gezinnen, is de voorgeïnstalleerde Google Kids Space. Hiermee kun je eenvoudig app- en tijdslimieten instellen, zodat zelfs het jongste lid van het gezin de tablet veilig kan gebruiken. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heb je voldoende ruimte om al je bestanden en apps op te slaan. En mocht je ooit ruimte tekort komen, dan kun je het geheugen gemakkelijk uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 1 TB. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over een gebrek aan opslagruimte. Kortom, de Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs is de perfecte tablet.

Pluspunten
  • Deze tablet is ideaal voor basisactiviteiten zoals het bekijken van YouTube-video's en het spelen van lichte spellen zoals Candy Crush. Met deze middelgrote tablet kun je moeiteloos e-mails schrijven of comfortabel naar series kijken. Dankzij het gemiddelde gewicht kun je de tablet probleemloos overal mee naartoe nemen.

Minpunten
  • Deze tablet is enkel geschikt voor basisgebruik, kies een tablet uit een hoger segment voor betere kwaliteit. Deze tablet is langzamer dan andere tablets in deze prijsklasse, dus apps laden traag en multitasking is niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs

Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs is Middelgroot van formaat en heeft een schermdiagonaal van 11,5 inch.

Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs is Kunststof, Metaal van materiaal en is Grijs van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Matig.

Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs heeft een snelheidsklasse van Matig en is daardoor uitstekend geschikt voor Basis gebruik, Voor het gezin.

Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs heeft als besturingssysteem Android en de processor is MediaTek Helio G99.

Lenovo Tab P11 (2de generatie) 128GB Wifi + 4G Grijs heeft een opslagcapaciteit van 128 GB.

Bekijk ook andere tablets