Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw

5/5

Bekijk bij OndernemendeStarters.nl alle details die je belangrijk zijn om te weten over Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw. Hier vind je de specificaties en een gedetailleerde beschrijving van Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw, zodat jij precies weet of dit de tablet is die jij wilt. Bestel Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw makkelijk via de button hieronder of vergelijk onderaan de pagina meerdere laptops voor een weloverwogen keuze.

Specificaties Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw

Merk

Kurio

Formaat tablet

Klein

Kleur

Blauw

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen voor gebruik

Voor het gezin

Beeldscherm kwaliteit

Matig

Schermdiagonaal

7 inch

Besturingssysteem

Android

Totale opslagcapaciteit

16 GB

Snelheidsklasse

Matig

Processor

MediaTek MT8167A

Omschrijving van Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw

Laat je kinderen op een veilige en verantwoorde manier kennismaken met de digitale wereld met de Kurio Tab Lite 2 Blauw. Met het ouderlijk toezicht kun jij bepalen welke apps en websites toegankelijk zijn op de tablet. Deze compacte Tab Lite 2 is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een ingebouwd blauw licht filter, waardoor het 7 inch scherm rustig is voor de ogen. Bovendien wordt er een stevige en spatwaterdichte tablethoes meegeleverd om vuil en beschadigingen te voorkomen. De Tab Lite 2 wordt geleverd met meer dan 40 voorgeïnstalleerde leuke en leerzame apps en spelletjes. Daarnaast kun je het aanbod naar wens uitbreiden met apps zoals Netflix, Videoland of Disney+. Met het 16 GB opslaggeheugen heb je voldoende ruimte voor al je favoriete apps, foto's en video's. En als dat nog niet genoeg is, kun je het geheugen eenvoudig uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 128 GB. De Kurio Tab Lite 2 Blauw biedt dus niet alleen een veilige en leerzame omgeving voor je kinderen, maar ook veel mogelijkheden voor entertainment en plezier!

Pluspunten
  • Dankzij Kurio Genius kunt u bepalen welke apps en websites toegankelijk zijn voor uw kinderen met behulp van ouderlijk toezicht. De robuuste, waterbestendige hoes beschermt de tablet tegen vallen en stoten.

Minpunten
  • Deze Kurio tablet is ontwikkeld voor kinderen en is daardoor minder snel dan een normale tablet.

Veelgestelde vragen over Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw

Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw is Klein van formaat en heeft een schermdiagonaal van 7 inch.

Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw is Kunststof van materiaal en is Blauw van kleur. De beeldschermkwaliteit is daarnaast Matig.

Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw heeft een snelheidsklasse van Matig en is daardoor uitstekend geschikt voor Voor het gezin.

Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw heeft als besturingssysteem Android en de processor is MediaTek MT8167A.

Kurio Tab Lite 2 16GB Blauw heeft een opslagcapaciteit van 16 GB.

Bekijk ook andere tablets