Ongelukkig op je werk

Je bent ongelukkig op of met je werk, wat doe je hieraan? Werk is natuurlijk belangrijk: het zorgt voor een stabiel inkomen. Wanneer het werk je tegen gaat staan, wordt het tijd om hier iets aan te doen.

Lees verder »

Geld verdienen met bitcoins

Hoe werkt dat, geld verdienen met bitcoins? Dit is de meest populaire cryptomunt wereldwijd. Je kunt je voorstellen dat hier dagelijks heel wat handel in is. Goedkoop inkopen en duurder verkopen: er valt heel wat te verdienen aan bitcoins.

Lees verder »

Geld verdienen met chatten

Wil je geld verdienen met chatten? Dit valt onder het thuiswerk en is een mooie manier om (extra) geld te verdienen. Je werkt overdag of in de avond/nachturen. Als chat operator beantwoord je binnenkomende berichten van zowel mannen als vrouwen.

Lees verder »

Werken vanuit huis voor moeders

Je zoekt naar werken vanuit huis voor (jonge) moeders. Wat zijn de mogelijkheden? Er is voldoende thuiswerk, helaas is niet alles even geschikt. Productiewerk staat je misschien niet zo aan, maar hoe zit het met online ondernemen?

Lees verder »

Overspannen, werken of niet?

Moet je als je overspannen bent werken of niet? De een zegt dat werken je afleidt terwijl de ander dit geen goed idee vindt. In dit artikel meer over oorzaak en gevolg van overspannen zijn en wat de beste oplossing is.

Lees verder »

Hoe word je rijk zonder diploma?

Geen opleiding of diploma en toch veel geld verdienen. Hoe word je rijk zonder diploma? Er zijn een aantal beroepen waar opleiding helemaal geen rol speelt. Bekijk hoe je succesvol wordt zonder studie, cursus of opleiding.

Lees verder »

Dromen over geld

Droom jij regelmatig over geld of rijkdom? Dromen over geld is helemaal niet vreemd, soms heeft dit een onderliggende betekenis. Wanneer je vaak over geld droomt, dan wordt het tijd om hier iets mee te doen. Wie weet ben jij binnenkort hartstikke rijk!

Lees verder »

Carrièreswitch op latere leeftijd

Kan je een carrièreswitch op latere leeftijd maken? Ja hoor, het is nooit te laat om een nieuwe carrière te starten. Veel mensen denken na hun 40e / 50e nog over het veranderen van baan of branche.
Ben je niet tevreden met je huidige werk maar twijfel je over een carrièreswitch?

Lees verder »

Jezelf kwijt zijn

Soms ben je jezelf even helemaal kwijt. Dit klinkt een beetje vreemd, want hoe kun je jezelf kwijt zijn? Met jezelf kwijt zijn bedoelen we dat je niet weet wat je moet doen of hoe je toekomst eruit ziet. Je zit lusteloos op de bank en vraagt je af waarvoor je leeft.

Lees verder »

Voor jezelf kiezen

Soms is opeens het besef daar dat het tijd is om voor jezelf te kiezen. Tijd om een nieuwe weg in te slaan. Of dit nu op je werk of in een relatie is, het is misschien wel het moeilijkste wat er is, maar ook een grote stap die nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt.

Lees verder »

Wat is online marketing?

Wel eens van online marketing gehoord? Dit staat ook wel bekend als internetmarketing. Het gaat hier om marketing via het internet, met als doel het aan de man brengen van producten of diensten.

Lees verder »

Rijk worden doe je zo

Er is een verschil tussen veel verdienen en rijk zijn. Wil je rijk worden? Met onderstaande tips ga je hier zelf mee aan de slag. Vind een methode die bij jou past, waarbij de methode niet veel moeite kost.

Lees verder »

Leuke banen: wat past bij jou?

Je hebt leuke banen en beroepen die goed verdienen. Je kunt deze twee zelfs combineren! Weet je al welk beroep het beste bij je past? Bekijk hieronder een aantal leuke banen waar je ook nog eens mooie doorgroeimogelijkheden hebt.

Lees verder »

Geld verdienen vanuit huis

Thuiswerken en geld verdienen: hoe leuk en gemakkelijk is dat? Er zijn verschillende manieren om vanuit huis een leuk inkomen te creëren. Dit betreft niet alleen het bekende inpakwerk maar ook online werk.

Lees verder »

Affiliate programma’s in Nederland

Heb je een eigen website en maak je gebruik van een affiliate programma, of wil je dit gaan doen? Hier kan je veel mee verdienen, maar dan moet je het wel goed aanpakken. Waar moet je allemaal rekening mee houden?

Lees verder »

Succesvol ondernemen: vind het succes

Zit succesvol ondernemen jou in het bloed of moet je hier echt iets voor doen? Niet iedereen is even succesvol. Om te zorgen dat jouw bedrijf toch groeit, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Lees verder »