Online geld verdienen als student

Als student wil je online geld verdienen. Een goed idee: dit bespaart je een hoop reistijd naar je werk. Online geld verdienen als student betekent ook je eigen tijd indelen. Hierdoor zijn je werkzaamheden prima te combineren met je studie.

Lees verder »

Geen zin in werk, hoe los je dit op?

Je hebt geen zin in werk, toch is dit nodig. Hoe wil je anders van een leuk inkomen leven? Denk je erover om te stoppen met je baan, dan is het belangrijk om nieuw werk te zoeken. Dit kan in loondienst zijn maar ook een eigen bedrijf is een optie.

Lees verder »

Anti stress: tips en oefeningen

Je ervaart stress, met de anti stress tips kom je hier weer vanaf. Bekijk belangrijke oefeningen waar je echt iets aan hebt. Belangrijk, want stress kan je hele doen en laten aardig beïnvloeden. Juist daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk stress vrij te zijn.

Lees verder »

Visuele identiteit – voorbeelden en uitleg

Met visuele identiteit bedoelen we de (bedrijfs)naam, het logo, de huisstijl maar ook wat het bedrijf kan of wil. Dit alles is zichtbaar voor de buitenwereld. Vaak gaat het bij visuele identiteit om een nieuw bedrijf, soms heeft een bestaand bedrijf een nieuwe identiteit nodig.

Lees verder »

Plekken om op social media te adverteren

Is het jou ook opgevallen dat er op je tijdlijn op social media steeds vaker advertenties verschijnen? Hierdoor wordt het lastiger om met jouw organische posts op te vallen. Als (online) ondernemer ontkom je er niet aan: adverteren op verschillende social media kanalen.

Lees verder »

Wat is een blog? Een duidelijke uitleg

Je hoort er veel over: bloggen. Wat is een blog en moet ik hier ook aan beginnen? Met een blog trek je nieuwe websitebezoekers en houd je terugkerende bezoekers tevreden. Heb je een website of webshop, dan is het altijd een goed idee om te bloggen.

Lees verder »

Kan een vof failliet gaan?

Een vof of vennootschap onder firma is een veel voorkomende ondernemingsvorm. Twee of meer personen richten samen een onderneming op. Kan een vof failliet gaan? Ja, dat kan. Bij een faillissement heeft dit ook het faillissement van de vennoten tot gevolg.

Lees verder »

BV oprichten: stappenplan

Een bv oprichten, het stappenplan helpt je hierbij. Bekijk waarom een bv of besloten vennootschap een goed idee is (of waarom je dit liever niet doet). Is de keuze gemaakt? Aan de hand van het stappenplan richt je de bv op.

Lees verder »