De voordelen van social media

Maak je als ondernemer al gebruik van social media? De voordelen van social media zijn namelijk ontzettend groot. Je bereikt je doelgroep en verhoogt je conversie. Bekijk hoe je verschillende social media kanalen inzet en hiermee je bedrijf laat groeien.

Lees verder »

Social media plan

Binnen de marketingstrategie past het social media plan. De invloed van social media is zo groot, dat je hiermee gemakkelijk je conversie verhoogt. Met klakkeloos wat berichten plaatsen kom je niet ver. Een social media plan helpt je om zichtbaar te blijven maar ook om meer volgers te krijgen.

Lees verder »

Nieuwe uitdaging aangaan: een praktische handleiding

Ga jij binnenkort een nieuwe uitdaging aan? Een nieuwe baan, je eigen bedrijf starten of een andere nieuwe uitdaging in het leven, er staat je heel wat te wachten. Misschien ben je nog zoekende of twijfel je. Wellicht vind je hier op deze pagina wel de uitdaging waar je naar op zoek bent…

Lees verder »

Nieuwe job

Het is tijd voor een vervolgstap en je denkt aan een nieuwe job.
Voordat je je direct vol in sollicitaties stort, is het misschien een goed moment om even stil te staan bij de nieuwe richting die je gaat kiezen.

Lees verder »

Gat in de markt

Sommige (jonge) ondernemers vinden een gat in de markt en halen hier het grote geld mee binnen. Gaat jou dit ook lukken? Het is niet altijd eenvoudig om het gat in de markt te vinden. Sterker nog: waar liggen jouw kansen en kun je deze ook optimaal benutten?

Lees verder »

Financieel onafhankelijk worden

Dromen van een financieel onafhankelijk bestaan? Een eigen bedrijf of eerder stoppen met werken, het is altijd mogelijk. Dit vraagt wel om een goede voorbereiding en doorzettingsvermogen.

Lees verder »

Affiliate marketing

Met affiliate marketing valt flink wat te verdienen. Sommige online ondernemers weten hier maandelijks duizenden euro’s mee binnen te halen. Wat houdt affiliate marketing precies in en is dit iets voor jou?

Lees verder »

Omgaan met klachten, hoe doe je dat?

Als ondernemer ontkom je er niet aan: omgaan met klachten. Het is belangrijk om klachten op de juiste manier af te handelen. Dit vergroot je betrouwbaarheid en leidt tot een hogere klanttevredenheid.

Lees verder »

Wat wil ik? Ontdek je kansen

Je hebt een leuke baan. Tenminste, dat dacht je. Je staat nu op een punt dat je denkt: wat wil ik eigenlijk?
Twijfel je over je huidige werk, wil je meer verdienen of iets anders doen? Allemaal vragen waar je vaak lang mee rond blijft lopen.

Lees verder »

Naamsbekendheid vergroten

Veel grote bedrijven halen moeiteloos klanten binnen, maar hoe doen ze dit? Dit heeft allemaal met naamsbekendheid te maken. Wil jij de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten? Ga met onderstaande 7 tips direct aan de slag.

Lees verder »

Lease voor startende ondernemers

Je hebt als startende ondernemer behoefte aan een bedrijfsauto of bedrijfsmiddelen. Lease voor startende ondernemers is hier de perfecte oplossing voor. Je kunt namelijk leasen zonder jaarcijfers of lange termijn verplichtingen. Het voordeel? Direct starten zonder extra financiering.

Lees verder »

Hoe kom ik aan klanten?

Een bedrijfsnaam, bedrijfsmiddelen en inschrijving bij de Kamer van Koophandel: alles is gereed. Hoe kom ik aan klanten? Veel startende ondernemers weten niet goed hoe ze klanten of opdrachtgevers binnenhalen.

Lees verder »

Wat kost adverteren met Google Adwords?

Met adverteren via Google Adwords breng je jouw bedrijf, merk of product onder de aandacht. Houd grip op de Google Adwords kosten en pas je campagnebudget regelmatig aan. Wat is een reëel budget en hoe haal je het maximale uit SEA?

Lees verder »

Wel of geen btw over reiskosten?

Moet je over reiskosten btw berekenen? Het antwoord hierop is: ja, dit ben je in veel gevallen verplicht. Je moet wel het juiste tarief aanhouden, dat afhankelijk is van de diensten die je levert.

Lees verder »

Wat kost het oprichten van een BV?

Een BV oprichten, met welke kosten krijg je te maken?
Een besloten vennootschap is vooral interessant wanneer het winstniveau rond de €200.000 of hoger ligt. Ook de beperkte aansprakelijkheid is een pluspunt, iets dat je bij de eenmanszaak niet tegenkomt.

Lees verder »

Formules om btw te berekenen

Je koopt of verkoopt een product of dienst. Hoe moet je de btw berekenen? Met een handige formule reken je dit zelf uit. Bekijk de verschillende btw-tarieven en hoe je exclusief btw naar inclusief btw omzet (en andersom).

Lees verder »